- 17 Haziran 2023
- 247
- 15
-
- Konu Sahibi pink442635
Özelden mi yazmam gerekiyor?
Eski sevgilim onunla ayrıldık . Lütfen daha saygılı olun bilip bilmeden yorum yapmayınYoo o konuların hepsi sana ait son konuyu almanya yerine fransa diye değişince anlaşılmayacak mı sandın ne oldu sevgilin gitti evlendi seninle de hala görüşüyor mu?
Merak etme biz burda yeterince tecrübeliyiz hadi sil yeni konu açta kanadaya giden sevgilini anlatırsın birazdaEski sevgilim onunla ayrıldık . Lütfen daha saygılı olun bilip bilmeden yorum yapmayın
Merak etme biz burda yeterince tecrübeliyiz hadi sil yeni konu açta kanadaya giden sevgilini anlatırsın birazda ger
gerçekten komiksinizMerak etme biz burda yeterince tecrübeliyiz hadi sil yeni konu açta kanadaya giden sevgilini anlatırsın birazda
Sen şimdi naneyi yemedin mi?Arkadaşlar hesabımın şifresi arkadasımdaydı. Bnm dışımda o da konu açmış bu yüzden hesabı silip yeni hesap açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Neden yiyeyim ?Sen şimdi naneyi yemedin mi?
Genelde etiketleyince görüyor. Görmezse bir de özelden yaz bakalımÖzelden mi yazmam gerekiyor?
teşekkür ederim laf atmak yerine yardımcı oldugunuz içinGenelde etiketleyince görüyor. Görmezse bir de özelden yaz bakalım
Benim açıklamam uygun değil ,bu konuda görevli olanNeden yiyeyim ?
Yanlış bir şey mi yaptımBenim açıklamam uygun değil ,bu konuda görevli olanFreddy yapacak gereken açıklamayı.cok geçmiş olsun.
Simdi zaman geriye aksın. Gözümüzü kapatalım her şeyi silelim. Ben sana inanıyorum. Arkadaşım dediğin aslında kuzenin değil mi?Benim açıklamam uygun değil ,bu konuda görevli olanFreddy yapacak gereken açıklamayı.cok geçmiş olsun.
Ya gene ben nabdımmAy nasıl fenasınız yemin ederim kız tabanları vura vura kaçacak bibi sapyo size diyorum
Linke tıklayın Üyelik İptal’i işaretleyip Kaydet butonuna basın, sistem yaklaşık 30 dakika içinde üyeliğinizi iptal eder.Arkadaşlar hesabımın şifresi arkadasımdaydı. Bnm dışımda o da konu açmış bu yüzden hesabı silip yeni hesap açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?