Herşeyin sebebi sensin anne

Hayatında bukadar kötü iz bırakanın kim olduğu önemli değil bırakacaksın en başta arkanda.

okurken içim acıdı neler yaşamışsın inşallah hep mutlu olursun bundan sonra herkes anne olsada anne olamıyor...

bu hayatta başımıza gelen her şeyin sorumlusu biziz. o yüzden içinde bulunduğunuz sıkıntı ve dertlerin sorumlusu anneniz değil. ben bu görüşü benimsiyorum. siz de böyle bakarsanız hem daha kolay kurtulursunuz. hem de annenize karşı olan suçlamalarınız da biter bence.

İçimde bir yerlere dokundu n bahsettiğin gibi bir baba bende var ondan çekindiği için bırak sevgi göstermeyi onun yanında bizimle konuşamayan soğuk bir anne. Kolay değil Esrin mine psikolojik destek al. Bende aldım ve onlardan uzaklaştım ve eşim sayesinde daha iyiyim. Kızıma ailem gibi aile olmak istemiyorum sevmeyi öğreniyorum!!

Burnum sızlayarak okudum. Ama lütfen asla kendini suçlama. Bir anne de olsa bir insan ve insanlar her zaman en iyi en doğru değildir. Sen sadece onun sana veremediği herşeyi çocuğuna ver. Sevgini ver,ilgini ver,zamanını ver. Hayatını ona ada. Inan zor değil. Sen bu yanlışları farketmiş bir insan olarak en doğrusunu yapabilecek birisin. :)

Ahh anneciğim bir çocuk nasıl annesinden böyle dayak yer böyle beddualar isitir diye acidigim hatirlamak istemedigim o küçük ben o küçük kız çocuğu yaşadığı hiçbir şeyi unutmayacak konusu açılınca ozamanlar cahildim diyip savunmaya gecmende bu yaşımda canımı ayrı acıtıyor yani sen beni kırıp dokmekten hiçbir zaman vazgwcmeyeceksin çok şükür bende anne oldum daha 3 aylık olan minik kızıma her baktığımda ona layık bir anne olurmuyum diye düşünüyorum ama senin gibi olmayacağım kesin.

Benim annem de bana çok uzaktır duygusal olarak. Doğduğumdan beri çok hırpaladı beni. Hâlâ da uzaktır. Doğumuma yalvar yakar getirttim. Aramaz sormaz beni. 580 km mesafede yaşıyoruz. Ama aramaz. Ağlaya ağlaya telefon beklerim annemden. Bir kere bile öpmedi beni şimdiye kadar. Kardeşlerime iyi bakar. Ben aklına dahi gelmem. Ama ben kızıma çok sarılır öperim. Oynarım şakalaşırım. Onunla gezmekten keyif alırım. Annem benle gezmez. Dedim ya aramaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…