ben buraya takıldım biraz.. Çalışır öder derken?? Yani ticaret mi yapıyor eşiniz? Çünkü maaşla çalışan bi insanın borcuna göre para kazanma şansı yoktur, kazandığına göre borç yapmalıdır da o bakımdan soruyorum?
Arabayı üstüme alamıyorum çünkü ehliyetim yok kasko sigorta iki katına çıkıyor. Ama bu sefer noterden araştırıp izinsiz satamaması için şerh gibi birşey yapılabilir mi sorucam. Teşekkürler yanıt için.
Ehliyetle arabanın üstüne alınmamasının ne alakası var ayol. Ehliyeti olmayan araba alamıyor sanıyorsanız alıyor. Artı sigorta daha düşük çıkar sizin üzerinizde kazasızlık indirimi denen bir durum oluyordu sanırım hatta sırf bu yüzden kp aldığı tüm arabaları kv ye yapar. Bizde de alınan alınan arabalar benim üzerime oldu hep ehliyetim yokken de varken de. Bu bilgileri size kim verdiyse yalan söylemiş. Siz o arabayı üstünüze alın bunun başka çözümü yok.Arabayı üstüme alamıyorum çünkü ehliyetim yok kasko sigorta iki katına çıkıyor. Ama bu sefer noterden araştırıp izinsiz satamaması için şerh gibi birşey yapılabilir mi sorucam. Teşekkürler yanıt için.
Bebek için aileler çok destek olucak eminim ama dediğiniz gibi dünya para gidicek ne gerek var ülke bu haldeyken sıkıştıra sıkıştıra yapmanın ilk çocuk bir de kaz kafalı adam da aklınca çocuk olduktan sonra hiç değiştiremem şimdi çok da masrafı yok aradan çıkarıyım dedi.
Ehliyetle arabanın üstüne alınmamasının ne alakası var ayol. Ehliyeti olmayan araba alamıyor sanıyorsanız alıyor. Artı sigorta daha düşük çıkar sizin üzerinizde kazasızlık indirimi denen bir durum oluyordu sanırım hatta sırf bu yüzden kp aldığı tüm arabaları kv ye yapar. Bizde de alınan alınan arabalar benim üzerime oldu hep ehliyetim yokken de varken de. Bu bilgileri size kim verdiyse yalan söylemiş. Siz o arabayı üstünüze alın bunun başka çözümü yok.
Sanki ben konu açmışım gibi
Aynı şekilde uzun zamandır beklediğimiz bebeğimiz 10 haftalık ama eşim bizi büyük bir borcun altına sokuyor kredi borç .
Kesinlikle ikna edemedim ne benim ailemi ne kendi ailesini dinlemiyor herkes uygun bir dille fiyatının yüksek olduğunu bebeğin masrafları olacağını söyledi ama ne çare bana destek olmuyorsun diye beni suçluyor .
Bu konuyu takipteyim çözüm bulan olursa bana da söylesin
Kendi kocamı gördüm sanki adam eve gelmeden arabanın başına gidiyorBen ehliyetimi yeni aldım öğreneyim diye modeli değiştirdik o da hep bakımdı yok orası bozuktu derken 6-7 milyar masraf oldu bize. Ve ben arabayı öğrenemeden hamile olduğumu öğrendim❤
Yaptığım masrafa çalışsa gam yemicem yine bozukAraba elimiz ayağımız gerçekten hele hamileyken doktorlara giderken lazım ama durduğu yerde dediğiniz gibi masraf
Hayırlı olsun sizinde bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza
Araba mevzusu olunca hiçbirşeyi gözü görmüyor
Bu cümleyi resmen yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?