Çalışıyorsan paranı paylaşma, bebeğe harcamam gerek dersin. Çalışmıyorsan kenara para at. Sen de kendine harca. Borca batırMerhaba hanımlar ;
Problemim eşim ve bitmek bilmeyen istekleri (!)
Bu adamın araba sevdası beni bitirdi. 5 senedir birlikteyiz en az 7-8 araba değiştirdi.Kendine birikim yapmaz kıyafet almaz arabanın farlarını değiştirir, jantlarını yaptırır.
Evlendiğimizde arabamız vardı kp borçları yüzünden sattık (zaten adamındı oğluna almıştı) sonra yeni aldık hatta ben aldım sayılır nişan paraları vs. Değiştirmek istiyorduk ama tüp bebek sürecimiz vardı. Onu atlatalım değiştiririz dedik biraz daha biriktirip derken normal yolla çok şükür hamile kaldım.
Haberi alır almaz bir sabah araba bugün satılabilir dedi uyku sersemi anlamadım ama bir uyandım arabayı satmış.
Şimdi de bizi zora sokarak modeli yükseltiyor.
Biraz biriktirdiğimiz küçük altınları da istiyor.
Tek kişi çalışıyor ev kendimizin maaşı orta karar yani bize yetiyor.
Ama şimdi bebek olucak zorlanıcaz birikim yapamıcaz dinletemedim anlamıyor.
Normalde aman stress yapma, eğilme, ben yaparım herşeyi diyen adam sinirden kriz geçirdim başka yerde kalktım yattım bana mısın demedi.
Öyle sus pus yatıyor, hiç duymuyor sanki.
Araba mevzusu olunca hiçbirşeyi gözü görmüyor.
Ailesine de söyledim, herkes aman alsın o aklına koydu benim oğlum öyle huyu öder çalışıyor zaten diyip geçti.
Yarın gidip alıcakmış beni de çağırdı asla gelmem dedim ama böyle olmaz tepkimi koymam gerekiyor sonraki olaylar için çünkü konuştum anlamıyor bana bütçe planlaması sunuyor ay sonu Allaha emanet geliyor.
Gerçekten ciddi olduğumu kırıldığımı anlaması için annemlere gitmeyi planlıyorum. Bir kaç gün kafamı dinlicem gelme dicem ama ağır mı olur başka ne yapabilirim ?
Merhaba hanımlar ;
Problemim eşim ve bitmek bilmeyen istekleri (!)
Bu adamın araba sevdası beni bitirdi. 5 senedir birlikteyiz en az 7-8 araba değiştirdi.Kendine birikim yapmaz kıyafet almaz arabanın farlarını değiştirir, jantlarını yaptırır.
Evlendiğimizde arabamız vardı kp borçları yüzünden sattık (zaten adamındı oğluna almıştı) sonra yeni aldık hatta ben aldım sayılır nişan paraları vs. Değiştirmek istiyorduk ama tüp bebek sürecimiz vardı. Onu atlatalım değiştiririz dedik biraz daha biriktirip derken normal yolla çok şükür hamile kaldım.
Haberi alır almaz bir sabah araba bugün satılabilir dedi uyku sersemi anlamadım ama bir uyandım arabayı satmış.
Şimdi de bizi zora sokarak modeli yükseltiyor.
Biraz biriktirdiğimiz küçük altınları da istiyor.
Tek kişi çalışıyor ev kendimizin maaşı orta karar yani bize yetiyor.
Ama şimdi bebek olucak zorlanıcaz birikim yapamıcaz dinletemedim anlamıyor.
Normalde aman stress yapma, eğilme, ben yaparım herşeyi diyen adam sinirden kriz geçirdim başka yerde kalktım yattım bana mısın demedi.
Öyle sus pus yatıyor, hiç duymuyor sanki.
Araba mevzusu olunca hiçbirşeyi gözü görmüyor.
Ailesine de söyledim, herkes aman alsın o aklına koydu benim oğlum öyle huyu öder çalışıyor zaten diyip geçti.
Yarın gidip alıcakmış beni de çağırdı asla gelmem dedim ama böyle olmaz tepkimi koymam gerekiyor sonraki olaylar için çünkü konuştum anlamıyor bana bütçe planlaması sunuyor ay sonu Allaha emanet geliyor.
Gerçekten ciddi olduğumu kırıldığımı anlaması için annemlere gitmeyi planlıyorum. Bir kaç gün kafamı dinlicem gelme dicem ama ağır mı olur başka ne yapabilirim ?
ben buraya takıldım biraz.. Çalışır öder derken?? Yani ticaret mi yapıyor eşiniz? Çünkü maaşla çalışan bi insanın borcuna göre para kazanma şansı yoktur, kazandığına göre borç yapmalıdır da o bakımdan soruyorum?Ailesine de söyledim, herkes aman alsın o aklına koydu benim oğlum öyle huyu öder çalışıyor zaten diyip geçti.
Arabayı üstüme alamıyorum çünkü ehliyetim yok kasko sigorta iki katına çıkıyor. Ama bu sefer noterden araştırıp izinsiz satamaması için şerh gibi birşey yapılabilir mi sorucam. Teşekkürler yanıt için.Arabayı kendi üstünüze alın en azından öyle hop araba sattım olmaz
altınlarınızı vermeyin
ilk bebek ilk alışverişte dünya eksik çıkıyor
en basitinden meme ucu çıkarsın diye şırıngaya benzer birşey alıyorsunuz ucundan sıkınca meme ucu sivriliyor
160 TL aldı arkadaşım
böyle ucuz birşey bile o zaman çok geliyor can havliyle uygununa bakamadan alıyorsunuz o zaman
ilk alışverişte 5 000 lira araba falan fazlasıyla gidiyor vermeyin birkiminizi
Alacaksa en iyi istediği sıfır bir arabayı alsın. Tamamıyla. Mutlu olsun başka model aklında kalmasın. Ondan sonra da uzun süre değiştirmesin bunu diyebilirim. Benim şu an kullandığım modelden çok memnunum mesela ozelliklerinden
Annenize gitmeyin.
Arabayı almaya gidelim dediğinde "asla gelmem" diyorsanız, bi kaç hafta sonra siniriniz geçtiğinde de o arabaya kesinlikle binmeyin. He binecekseniz bu tavra bürünmeyin.
Bir sonra ki krizde hiç ciddiye almayacaktır tavrınızın arkasında durmazsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?