2 yıllık bi ilişkim var, tanıştığımızada ben nişanlıydım, aşık olmadığım iyi bir insan dediğim biriyle, askere gidecek diye, ailesinin ısrarlarıyla(kimle gezdiğime ettiğima karışacaklar ya) nişanlandık. sonrasın da yeni başladığım iş yerinde ki arkadaşıma zamanla bişiler hissettim, farkında bile değildim hiç bişiey konuşulmadı zaten aylar sonra bi şekilde açıldık birbirimize, sonrasında nişanı attım zaten. ailemden tepkilerde gördüm. zaten eski nişanlımın ailesiyle yıldızımız hiç barışmadı eve yorgun gelirdim sürekli bize oturmaya gelmiş olurlardı işe alışma sürecinde eğitimler falan olurdu eve 9-10 gibi giderdim kendi anneme yanaşıp anne çok yoruldum dediğimde, kayınvalide olacak kişi taşmı taşıdında yoruldun derdi en küçük örnek.
şuanki sevgilimde 2 yıldır beraberiz aileler birbirini tanıyor herşey güzel gidiyo derken, evlenmeyi çok istiyorum çünkü gerçekten aşığım zordu birlikte olmamız yılmadık çok engeller aştık.
evlilik arifesinden midir nedir, güvensizliğiyle başımız dertte, bütün gün birlikteyiz birlikte çalışıyoruz, akşamları dışarı çıkıp eve dönme saatimi erken buluyo neymiş efendim ondan sıkılıyormuşum ondan erken eve gidiyormuşum, o kadar gez dolaş her akşam bide msn e gel muhabbeti yorgun oluyorum, işlerim oluyo vs. vs
neden bunları yapıyor, bilerek mi huzursuzluk çıkarıyo anlamıyorum,
daha önce birini bırakmış üzmüş olmam, onda bu güvensizliği yaratıyor sanırım, sonçta onun için yaşadım ben bunları benim kadar o da suçlu
herşey daha güzel olacağı yerde nelerle uğraşıyoruz,
evlenmek için hazır olmadığını düşünmeye başladım, şuan iş dışında konuşmuyoruz.
evlilik adına ağzımdan tek bi kelime daha çıkmayacak,
şuanki sevgilimde 2 yıldır beraberiz aileler birbirini tanıyor herşey güzel gidiyo derken, evlenmeyi çok istiyorum çünkü gerçekten aşığım zordu birlikte olmamız yılmadık çok engeller aştık.
evlilik arifesinden midir nedir, güvensizliğiyle başımız dertte, bütün gün birlikteyiz birlikte çalışıyoruz, akşamları dışarı çıkıp eve dönme saatimi erken buluyo neymiş efendim ondan sıkılıyormuşum ondan erken eve gidiyormuşum, o kadar gez dolaş her akşam bide msn e gel muhabbeti yorgun oluyorum, işlerim oluyo vs. vs
neden bunları yapıyor, bilerek mi huzursuzluk çıkarıyo anlamıyorum,
daha önce birini bırakmış üzmüş olmam, onda bu güvensizliği yaratıyor sanırım, sonçta onun için yaşadım ben bunları benim kadar o da suçlu
herşey daha güzel olacağı yerde nelerle uğraşıyoruz,
evlenmek için hazır olmadığını düşünmeye başladım, şuan iş dışında konuşmuyoruz.
evlilik adına ağzımdan tek bi kelime daha çıkmayacak,