• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyin altında bişi arıyor

semerta

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.286
136
688
Sinop
2 yıllık bi ilişkim var, tanıştığımızada ben nişanlıydım, aşık olmadığım iyi bir insan dediğim biriyle, askere gidecek diye, ailesinin ısrarlarıyla(kimle gezdiğime ettiğima karışacaklar ya) nişanlandık. sonrasın da yeni başladığım iş yerinde ki arkadaşıma zamanla bişiler hissettim, farkında bile değildim hiç bişiey konuşulmadı zaten aylar sonra bi şekilde açıldık birbirimize, sonrasında nişanı attım zaten. ailemden tepkilerde gördüm. zaten eski nişanlımın ailesiyle yıldızımız hiç barışmadı eve yorgun gelirdim sürekli bize oturmaya gelmiş olurlardı işe alışma sürecinde eğitimler falan olurdu eve 9-10 gibi giderdim kendi anneme yanaşıp anne çok yoruldum dediğimde, kayınvalide olacak kişi taşmı taşıdında yoruldun derdi en küçük örnek.
şuanki sevgilimde 2 yıldır beraberiz aileler birbirini tanıyor herşey güzel gidiyo derken, evlenmeyi çok istiyorum çünkü gerçekten aşığım zordu birlikte olmamız yılmadık çok engeller aştık.
evlilik arifesinden midir nedir, güvensizliğiyle başımız dertte, bütün gün birlikteyiz birlikte çalışıyoruz, akşamları dışarı çıkıp eve dönme saatimi erken buluyo neymiş efendim ondan sıkılıyormuşum ondan erken eve gidiyormuşum, o kadar gez dolaş her akşam bide msn e gel muhabbeti yorgun oluyorum, işlerim oluyo vs. vs
neden bunları yapıyor, bilerek mi huzursuzluk çıkarıyo anlamıyorum,
daha önce birini bırakmış üzmüş olmam, onda bu güvensizliği yaratıyor sanırım, sonçta onun için yaşadım ben bunları benim kadar o da suçlu
herşey daha güzel olacağı yerde nelerle uğraşıyoruz,
evlenmek için hazır olmadığını düşünmeye başladım, şuan iş dışında konuşmuyoruz.
evlilik adına ağzımdan tek bi kelime daha çıkmayacak,

eee adam haklı öyle düşünmekle.
sonuçta nişanlını aldatarak onunla başladın. başkasını aldatan beni de aldatabilir diye düşünüyordur

bi de kendini onun yerine koy.sen olsan ayni seyleri hissetmez misin? belki de baska birisini mi buldu diyodur.yanlis anlama beni sadece olabilirligi yuksek olan dusunceleri yazyorum.

bu erkekleri de anlamak çok zor.kimisi sürekli arıyorsun üstüme çok düşüyorsun nefes aldır der,kimisi de her vaktini zamanını heranını seninle geçirmek ister.aslına bakarsan şanslısın.burdaki arkadaşların çoğu ilgisizlikten müzdarip.sen ise çok ilgiden:):):):1:bence bu çocuk seni çok seviyor,kaybetmekten korkuyor.:69:

sonuçta nişanlını aldatarak onunla başladın. başkasını aldatan beni de aldatabilir diye düşünüyordur

yani tabiki bu nedende mantikli.. ama belkide evlenme telasindan konu sahibimizden biraz daha ilgi istiyordur.. ve onunla daha cok ilgilenmeni üstüne düsmeni istiyordur... ne bilim belkide korkuyordur ondan sogudun diye... birde onun huyuna git dedigini yap bakalim yorgun olsanda msne gir... erken eve gitme.. hata ona kücük süprizler hazirla

affedersin, aşık olmak ne demek biliyormusun, mutlu olmayacağımı bildiğim biriyle nişanlıydım ailesinin baskıları bir yandan,
aşık oldum farkında bile değildim duygularımın oldu işte. ne yani duygularıma ship çıkmayarak aman iyi bir insan olayım diye içimdeki duyguları bastırmalımıydım ne yapmalıdım, duygusal olarak aldattım evet, duygularımdan emin olduğumda da nişanlımla ilişkimi bitirerek bu beraberliğe başladım.

iyi yapmissin semerta bu konuda seni hakli buluyorum
fakat bu ustune cok dusmesi sevgilinin bu konuda
konusmadinizmi? bence konusmalisiniz acik acik
ve ben boyle yaptm diye bana guvenmiyor diye dusunme
onada bunu soyleme.. aklinda olmayan seyler sokabilirsin..

bence memnun ol bu durumdan..hep kadınlar kovalıyo erkekleri birazda erkekler kovalasın cnm..tadını çıkar geçer elbet bu günler :9:

bu erkekleri de anlamak çok zor.kimisi sürekli arıyorsun üstüme çok düşüyorsun nefes aldır der,kimisi de her vaktini zamanını heranını seninle geçirmek ister.aslına bakarsan şanslısın.burdaki arkadaşların çoğu ilgisizlikten müzdarip.sen ise çok ilgiden:):):):1:bence bu çocuk seni çok seviyor,kaybetmekten korkuyor.:69:

seviyor bunu biliyorum, ama bunlar için tartışma yaratıyor. haftanın 5 günü mesai saati birlikteyiz hafta sonları görüşüyoruz hafta içi dışarı da çıkıyoruz. yorgun olabilceğim, ya da aileme de vakit ayırabileceğimi niye düşünmüyor 10 parçaya ayrılamam ya,

affedersin, aşık olmak ne demek biliyormusun, mutlu olmayacağımı bildiğim biriyle nişanlıydım ailesinin baskıları bir yandan,
aşık oldum farkında bile değildim duygularımın oldu işte. ne yani duygularıma ship çıkmayarak aman iyi bir insan olayım diye içimdeki duyguları bastırmalımıydım ne yapmalıdım, duygusal olarak aldattım evet, duygularımdan emin olduğumda da nişanlımla ilişkimi bitirerek bu beraberliğe başladım.

Ben de tepki gösterdiğin arkadaşa katılıyorum...
Sevmediğin biriyle nişanlanmak başla başına hata zaten...
Böyle olacağı baştan belliymiş, adam öyle düşünmekte haklı...

bi de kendini onun yerine koy.sen olsan ayni seyleri hissetmez misin? belki de baska birisini mi buldu diyodur.yanlis anlama beni sadece olabilirligi yuksek olan dusunceleri yazyorum.

olabiletelerle yaşamak çokmu mantıklı nasıl mutlu olabilriz o zaman sürekli ya beni aldatıyorsa, ya ilerde aldatırsa, ya öyle olursa ya böyle olursa, kendimi onun yerine koyuyorum ve düşünüyorum nişanlı bi kıza nasıl böyle duygular besleyebiliyorum? hııı o da nişanlı o sevebiliyorsa bende sevebilirim, diyebilmeli bunun için beni suçlamamalı ki bende onu aynı derece de suçlayabilirim biraz objektiff

iyi yapmissin semerta bu konuda seni hakli buluyorum
fakat bu ustune cok dusmesi sevgilinin bu konuda
konusmadinizmi? bence konusmalisiniz acik acik
ve ben boyle yaptm diye bana guvenmiyor diye dusunme
onada bunu soyleme.. aklinda olmayan seyler sokabilirsin..

hangi konuda haklı buluyorsun,
eskileri hiç açmıyoruz rahat rahat ta yeri geldiğinde konuşabiliyoruz,
bunlar benim hissettiklerim bana zamanıda böyle böyle yaptın yine yaparsın gibi sözleri olmuyor
amma velakin, yok artık fazla zaman geçiremiyoruz değiştin gibi cümleleri çok canımı sıkıyor, evlilikten gözü koktu durduk yere kavga çıkarmaya çalışıyo gibi düşünmeye başladım

kızma semerta.. bütün eleştirilere açık olman lazım öncelikle..
başka birine ilgi duyduğun için nişanı atman gayet iyi olmuş bence...
ama güvensizliğin nedeni bu olabilir.. banada aynı şeyi yaparsa diye düşünüyo olabilir..

kızma semerta.. bütün eleştirilere açık olman lazım öncelikle..
başka birine ilgi duyduğun için nişanı atman gayet iyi olmuş bence...
ama güvensizliğin nedeni bu olabilir.. banada aynı şeyi yaparsa diye düşünüyo olabilir..

kendisine aşık olduğum için bunca sıkıntı bunca mücadeleyi göğüslediğimi neden çabuk unutuyor peki,

kendisine aşık olduğum için bunca sıkıntı bunca mücadeleyi göğüslediğimi neden çabuk unutuyor peki,

aslında biliyor ama bilinçaltında bir güvensizlik sözkonusu... bunu yenmesi ancak evlenince olur diye düşünüyorum. kaybetme korkusunu yaşamaması lazım.

ilk mesajında birbirimize açıldık sonra nişanı attık demişsin. farkında mısın?
şimdi sırasını değiştirerek aşka sığınma!

Ben de tepki gösterdiğin arkadaşa katılıyorum...
Sevmediğin biriyle nişanlanmak başla başına hata zaten...
Böyle olacağı baştan belliymiş, adam öyle düşünmekte haklı...
derincim tsk ederim. biz burda bi bayan bunları yazdığı zaman, bi kere aldatan bi daha yapabilir o adama güven olmaz demiyormuyuz?
ha ama kadına gelince aşk..mı diyelim?

haklı haklı çokkk haklı
negatif eleştiriye açık değildin de niçin konu açtın?

bir başkasından hoşlandığı için nişanı atmış ama arkadaşımız... devam etmemiş ikisiylede... belki zorla nişanlandırıldı.. belki kaçıştı nişanı sonradan hatasının farkına varmıştır... ama eleştirilere açık olması lazım sinirlenmeden cevap vermesi lazım...

Back