herseyim pembe oldu sanki :(

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
23.833
48.462
Acil yardım istiyorum kızlar ben böyle seylere dikkat ederdim.
Aslında ben baska yatak odası alıcaktım başlıgı krem rengiydi.ona görede abajur almıştım pembe renkte ama yatak odasını kalitesiz bulunca baska yatak odası aldık çiçek desenli başlığı var.Sonra perde seçimine gittik hem kaynanam var diye strese girdim hem seçtiklerim pahalıydı bende fiyat olarak uygun fon perdeyi açık pembe seçtim bej rengi falan yoktu.Şimdi biraz huzursuzum içime sinmiyo sanki....:KK31::KK53: Sizce güzel olurmu yoksa bogarmı fikir lütfen :KK5: Abajurları degiştirsem sorun çözülcek gibi geliyo sanki...Duvar rengimde buz beyazı yani mint yeşili gibi duruyo....

Yatak odam bu ;
$FO,41118,70,luks-country-yatak-odasi-country-yatak-odalari-354.jpg
$FO,41112,70,luks-country-yatak-odasi-country-yatak-odalari-354.jpg

Abajur şapkam pembe olan ;
$12540_Lainie_Abajur_Sapkasi.jpg

Perdemde buna benziyo;
$pembe-perde-modelleri-2-150x150.jpg

Bence çok hoş olmuş gayet uyumlu ama abajur içinize sinmediyse krem rengiyle değiştirebilirsiniz güle güle kullanın :KK16:

çok tatlı olur bence yaaa odaya girince insanın içi ferahlar :KK16: bence hepsi çok hoş içiniz rahat olsun :KK34:

Bencede çok hoş olmuş :) ben olsam böyle bırakırdım :KK70:

Yatak başlığı ilk başta hoşuna gitse de bir müddet sonra sıkar. Desenli nevresim takımları, pike, yatak örtüsü ile kullanamazsın bence boğlar. Hep düz örtü örtmek zorunda kalırsın. Diğer eşyaların gayet şık Abajur, perde bence krem renkli veya beyaz takımla çok şık durur.

Bence cok guzel, cok sirin.
Ama istersen abajuru hem model olarak hem renk olarak degistirebilirsin. Turkuaz renk yakisir bu odaya:KK34:

Benimkiside pembeli bu pike takımım örtülü olan bir beyaz birde pembe yatak ortum var pembe ortuylede bogulmuyor eltilerimin yatak odasi beyaz perde ve aksesuarlar siyah ilk yaptiklari yorum açık renkle parkeler bile daha açık parlak duruyor oldu oda yerlesince icine sinicektir canım dert etme :):KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405773648960.jpg
    $1405773648960.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 157
Benimkiside pembeli bu pike takımım örtülü olan bir beyaz birde pembe yatak ortum var pembe ortuylede bogulmuyor eltilerimin yatak odasi beyaz perde ve aksesuarlar siyah ilk yaptiklari yorum açık renkle parkeler bile daha açık parlak duruyor oldu oda yerlesince icine sinicektir canım dert etme :):KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel durmuş evet ev yerleşsin sanırım bogmıcak :)

Acil yardım istiyorum kızlar ben böyle seylere dikkat ederdim.
Aslında ben baska yatak odası alıcaktım başlıgı krem rengiydi.ona görede abajur almıştım pembe renkte ama yatak odasını kalitesiz bulunca baska yatak odası aldık çiçek desenli başlığı var.Sonra perde seçimine gittik hem kaynanam var diye strese girdim hem seçtiklerim pahalıydı bende fiyat olarak uygun fon perdeyi açık pembe seçtim bej rengi falan yoktu.Şimdi biraz huzursuzum içime sinmiyo sanki....:KK31::KK53: Sizce güzel olurmu yoksa bogarmı fikir lütfen :KK5: Abajurları degiştirsem sorun çözülcek gibi geliyo sanki...Duvar rengimde buz beyazı yani mint yeşili gibi duruyo....

Yatak odam bu ;
Eki Görüntüle 1193251
Eki Görüntüle 1193252

Abajur şapkam pembe olan ;
Eki Görüntüle 1193255

Perdemde buna benziyo;
Eki Görüntüle 1193262

benim salon takımımın yatak odası bu:) evgör mü? ben ordan aldım. sade bir yatak örtüsü kullanmak şartı ile çok hoş takibi de hatta abajura yakın bir masa örtüsü bul bence.

benim salon takımımın yatak odası bu:) evgör mü? ben ordan aldım. sade bir yatak örtüsü kullanmak şartı ile çok hoş takibi de hatta abajura yakın bir masa örtüsü bul bence.

Eskişehirden aldım ama birebir aynısı resimdeki gibi... genelde düz nevresim takımları aldım desenlilerde var çok karmaşık olmaz sanırım...Masa örtüsü dantellerim varda ben sade seviyorum önlerine objelerden koyucam...perdelerim takılsa yerleşicem de hayrlısı :)

canım gerçekten bir değişiklik yapmana gerek yok hepsi uymuş şeker olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:

gayet hoş ve uyumlu olmuş hiç canınızı sıkmayın... krem rengi beyaz pembe tonları en uyuumluu renklerdir..
duvarınızın rengine takıldım biraz, keşke şampanya veya kum beji falan olsaymış.... ama olsun boya işi kolay ilerde boyarsınız.... ben bile boyamı badanamı kendim yaptım hiç de zor değil...
bende çok severim pembeyi, gayet hoşmuş güle güle kullanın...

X