Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Lütfen psikoloğa git...

Muhtemelen babasız büyüdüğün için böylesin...

Eşinde problem göremedim...

Kişisel gelişim ve evlilikle ilgili kitaplar al oku, uygula..

Sana yanaşmıyorsa çocuklarla oyun oynarken sende katıl aralarına sürekli, yavaş yavaş sana dönüş yapacaktır...

Ne güzel bir tavsiye.boyle tavsiylerle gelin kızlar.gercekten hiç aklıma gelmemişti.deniycem.

Evhalim şimdiki :/
Be kadın iki çocuk doğurmuşsun ben daha evli bile değilim fiziğim seninkinin yanında tırt bayağı bayağı taş gibisin.Yazık etme kendine de kocana da at o altındaki pijamayı daha yapışan bir şey çek üzerine.Hırka mı giyeceksin giy ama tek renk olsun ayağına şık ev ayakkabıları var onlardan giy eşarbını da değişik bağlama şekilleri var hoş duruyor öyle yap dudağa bir parlatıcı tamamdır işte

Evhalim şimdiki :/

Adam saçın olmadığını bile bile evlenmiş senle...burada problem yok ..

Ama senin giyim tarzında sıkıntı var ...tayt V yaka bir bluz giyin üzerine hırka giyiyorsan giy yine... ayaklarına ev botu al, havalı havalı giy...taytla güzel olur...

Adamın annesi gibi giyinme....

Yada böyle duruyorum.bunu dün çekip atmıştım.

Eklentiler

• 15536773688398784848597925044566.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 159
Ev de rahat edeceğiniz alt üst biraz daha şık birşey ler alabilirsiniz, tabi ki kimse mini etekle gezmiyor ama sizin şuan farklılık yaratmaya ihtiyacınız var, sizin psikolojinize de iyi gelir.
Ama sadece kıyafetle de olmaz, bakış açınızı da değiştirmeniz lazım, ben onu yapamam bunu yapamam , insanın eşiyle arasında sınır olmalı filan, en özel anları paylaştığınız hayat arkadaşınızla ne sınırı, adım atın sarılın eşinize, karşıdan beklemeyin, bütün bunlar karşılığında o sizi itiyorsa o zaman sorun arayın.

İyi de her zaman tek bir kişimi çabalayacak adam zorla mi evlenmiş tehditle mi

Tiyatrocu olmak isteyen genc bir kadini iyi cocuklu kapali bir ev hanimi yapip mutlu olmasini bekliyorsa ever biraz daha caba gostermeliydi "bence"
Ben konu sahibine fazla yuklenildigini dusunuyorum, bir kadin tek basina bu hale gelmez, onu buna itenin hic mi suçu yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…