• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Yemin ediyorum sizden sebep üye oldum ayh kocana üzüldüm valla

Umarım bağlantılar bir nebze yardımcı olur
Sabah gün doğmadan erken kalk(gün içinde enerjik ve mutlu olmak için gerekli)
Lütfen kocan evden giderken kapıya kadar uğurla eve geldiğinde güzel kıyafetlerle güler yüzle karşıla sarıl adam eve geldiği için mutlu olduğunu görsün ki eve gelmeye hevesi olsun ve istendiğini bilsin
Sürekli de söylenme sabret o erik olayına değinmiyorum bile.
Karamsar, hayattan bezmiş insanlar yanındakinin de enerjisini tüketir o yüzden canlı cıvıl cıvıl bir kadın ol
Kocan sana kadın olduğunu hissettirsin istiyorsun o hissetmen için her şeyi yapmış ama sen mahvetmişsin o yüzden toparlamak da sana düşer
Belki o da erkek olduğunu hissetmek istemiştir sen hissettirmediğin için soğumuştur
Psikologlar pahalı demişsin aç internetten Zafer akıncıyı dinle
Her şeye her haline şükret her şeye güzel bak güzel gör( bir ara depresyondayken böyle kurtulmuştum)
Kocana karşı güzel kokular sürün tatlı dilli ol
Ve en önemlisi (boşanma hariç) sana yazılan tavsiyeleri dinle çaba harca ikinizinde hayatını mahvetme
Başlıkta da yazdığın gibi gerçekten yardımcı olmak için yazdım

Eklentiler

• EFCB4AAD-3FDA-4D33-8E9F-08C63407345B.png
    EFCB4AAD-3FDA-4D33-8E9F-08C63407345B.png
    647 KB · Görüntüleme: 64
  • 362F20B1-0975-42A3-9ABC-976A5802EE20.png
    362F20B1-0975-42A3-9ABC-976A5802EE20.png
    397,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 0E4C3D1B-74BC-4B00-B2A4-C32BE554CD6A.png
    0E4C3D1B-74BC-4B00-B2A4-C32BE554CD6A.png
    947,5 KB · Görüntüleme: 70
Peruk kullanıyor muşsunuz önceden şu eşarbı çıkarıp peruk takın veya bandana gibi birşey :KK66:
Peruk kafayı kasindiriyor.bandana fln olabilir.dikkate alıyorum bununda.kizlar bu arada biliyorsunuz kriz var kendime şuan pek bir şey alamam.evdekilerle idare etmem lazım evdekileride göz gezdirdim.bu tür giydiklerini hep gördüğünüz gibi eskimiş.disarda giydiklerimde pek sevmiyorum ztn dışarı çıkmıyorum ki ciksamda üstüme kap giyiyorum.

Yemin ediyorum sizden sebep üye oldum ayh kocana üzüldüm valla

Umarım bağlantılar bir nebze yardımcı olur
Sabah gün doğmadan erken kalk(gün içinde enerjik ve mutlu olmak için gerekli)
Lütfen kocan evden giderken kapıya kadar uğurla eve geldiğinde güzel kıyafetlerle güler yüzle karşıla sarıl adam eve geldiği için mutlu olduğunu görsün ki eve gelmeye hevesi olsun ve istendiğini bilsin
Sürekli de söylenme sabret o erik olayına değinmiyorum bile.
Karamsar, hayattan bezmiş insanlar yanındakinin de enerjisini tüketir o yüzden canlı cıvıl cıvıl bir kadın ol
Kocan sana kadın olduğunu hissettirsin istiyorsun o hissetmen için her şeyi yapmış ama sen mahvetmişsin o yüzden toparlamak da sana düşer
Belki o da erkek olduğunu hissetmek istemiştir sen hissettirmediğin için soğumuştur
Psikologlar pahalı demişsin aç internetten Zafer akıncıyı dinle
Her şeye her haline şükret her şeye güzel bak güzel gör( bir ara depresyondayken böyle kurtulmuştum)
Kocana karşı güzel kokular sürün tatlı dilli ol
Ve en önemlisi (boşanma hariç) sana yazılan tavsiyeleri dinle çaba harca ikinizinde hayatını mahvetme
Başlıkta da yazdığın gibi gerçekten yardımcı olmak için yazdım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dikkate alicam.yavas yavaş ins.degisirim.biraz da kadın.olmayi bilsem keşke.bir kadın nasıl durur davranır eşine fln.benim.onumde hiç örnek olmadı bu konuda.erkege saygı bile yok bende.cunku görmedim hiç.

Yazıyı okurken zaten o kadar imla hatası yapmışsın ki anlamakta çok zorlandığı birincisi. Bence hala ünv kafasında o şımarık kız olarak kalmışsın. O beni çok sevsin ben köpek cekiyim yine sevsin yine sevsin. Ben yaklaşmayım ama sevişelim. Anamla bir olup anasının da agzina edelim ama o gene sevsin. Bu kadar da bencillik görmedim ya. Adami sevmiyor sokakta kalınca ilk kosacsgi kişi o oluyor sevmiyor evleniyor sevmiyor sevisiyor ama adam gene sevsin. O ne ala muaalla

Sizin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dikkate alicam.yavas yavaş ins.degisirim.biraz da kadın.olmayi bilsem keşke.bir kadın nasıl durur davranır eşine fln.benim.onumde hiç örnek olmadı bu konuda.erkege saygı bile yok bende.cunku görmedim hiç.
Allah senden de razı olsun Sizin için dua edicem doğru rehberlerden biraz okuyup araştırırsanız bence çözebilirsiniz. Suçlu siz değilsiniz bize öyle yanlış şeyler empoze ediliyor.

Bu arada pijamanızı gece de giymeyin daha böyle hoş erkeğin gözüne hitap eden şeyler giyin.:KK48:

Üşenmeye eski haline dönmeye başladığında hayır başarıcam de kendi kendini zorla pes etme

Sizi tanımıyoruz, sadece şu yazılanlardan yola çıkarak konu saçıniz değil, kafanızın içindekiler. Konu pijama değil, konu daha düğün Arefesinde adamı YEĞENİNDEN ve YENGESİnden kıskanmanız. Evlenirken böyle başladıysaniz gerisini düşünemiyorum bile. Allah o adamın yardımcısı olsun. Bi de takılmayayım diye kendimi çok zorladım ama söylemeden geçmicem. Arkadaşınızin 4 yıllık sevgilisini elinden alıp ömür boyu mutlu olacağınızı da düşünmemişsinizdir herhalde. Kimsenin ahı yerde kalmaz çünkü.

Attığım fotolardan sonra herkes yazmayı bırakmış.ben belki sizi biraz guldururum diye düşünmüştüm ama durumum icler acisi dmi...

Ben üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında yazayım.
Psikolojik destek al.Hatalar telafi edilir. Yanlışlar düzeltilir. Kapanmışsın eğer mutsuzsan istediğin şekilde giyinebilirsin. Her kadın isterse bakımlı hoş görünebilir. Kadın yeterki istesin herşeyi başarır. Saçların hiçbişi ye engel değil.Sadece biraz cesaret biraz özgüven hepsi bu. Bahaneler üretmeyi bırak. Mutlu huzurlu olabilecek hayatı kendine zehir etme. Eşin sana sunulan bi nimet değerini bil.

Attığım fotolardan sonra herkes yazmayı bırakmış.ben belki sizi biraz guldururum diye düşünmüştüm ama durumum icler acisi dmi...
Kendine acımayı bırak önce.Şu koyulaştırdığım kısım var ya içimi acıttı.Aslında senin gülmeye ihtiyacın var hem de kocaman kocaman şöyle karnına ağrılar girercesine.Ve bu cümleden adeta bunu istediğini bağırarak anlatıyorsun.

Bu konuyu okudukça zihnimde yankılanan şarkı sözleri:

O Sultan yok mu o Sultan
Yine öptürmedi dudaktan.

Tabii ben Türkan’ı uyarladım Sultan’a. :işsiz:

Back