Yemin ediyorum sizden sebep üye oldum ayh kocana üzüldüm valla
Umarım bağlantılar bir nebze yardımcı olur
Sabah gün doğmadan erken kalk(gün içinde enerjik ve mutlu olmak için gerekli)
Lütfen kocan evden giderken kapıya kadar uğurla eve geldiğinde güzel kıyafetlerle güler yüzle karşıla sarıl adam eve geldiği için mutlu olduğunu görsün ki eve gelmeye hevesi olsun ve istendiğini bilsin
Sürekli de söylenme sabret o erik olayına değinmiyorum bile.
Karamsar, hayattan bezmiş insanlar yanındakinin de enerjisini tüketir o yüzden canlı cıvıl cıvıl bir kadın ol
Kocan sana kadın olduğunu hissettirsin istiyorsun o hissetmen için her şeyi yapmış ama sen mahvetmişsin o yüzden toparlamak da sana düşer
Belki o da erkek olduğunu hissetmek istemiştir sen hissettirmediğin için soğumuştur
Psikologlar pahalı demişsin aç internetten Zafer akıncıyı dinle
Her şeye her haline şükret her şeye güzel bak güzel gör( bir ara depresyondayken böyle kurtulmuştum)
Kocana karşı güzel kokular sürün tatlı dilli ol
Ve en önemlisi (boşanma hariç) sana yazılan tavsiyeleri dinle çaba harca ikinizinde hayatını mahvetme
Başlıkta da yazdığın gibi gerçekten yardımcı olmak için yazdım
Umarım bağlantılar bir nebze yardımcı olur
Sabah gün doğmadan erken kalk(gün içinde enerjik ve mutlu olmak için gerekli)
Lütfen kocan evden giderken kapıya kadar uğurla eve geldiğinde güzel kıyafetlerle güler yüzle karşıla sarıl adam eve geldiği için mutlu olduğunu görsün ki eve gelmeye hevesi olsun ve istendiğini bilsin
Sürekli de söylenme sabret o erik olayına değinmiyorum bile.
Karamsar, hayattan bezmiş insanlar yanındakinin de enerjisini tüketir o yüzden canlı cıvıl cıvıl bir kadın ol
Kocan sana kadın olduğunu hissettirsin istiyorsun o hissetmen için her şeyi yapmış ama sen mahvetmişsin o yüzden toparlamak da sana düşer
Belki o da erkek olduğunu hissetmek istemiştir sen hissettirmediğin için soğumuştur
Psikologlar pahalı demişsin aç internetten Zafer akıncıyı dinle
Her şeye her haline şükret her şeye güzel bak güzel gör( bir ara depresyondayken böyle kurtulmuştum)
Kocana karşı güzel kokular sürün tatlı dilli ol
Ve en önemlisi (boşanma hariç) sana yazılan tavsiyeleri dinle çaba harca ikinizinde hayatını mahvetme
Başlıkta da yazdığın gibi gerçekten yardımcı olmak için yazdım