Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer konunuza da yazdım Ya hala adam sevmiyor diyorsunuz. Kusura bakmayın ama kahkaha ile gülesin geliyor. Adam kilosuna 30 lira vermiş erik almış pahalı diye camdan atmışsınız ahahahha. Annesiyle bağrış çağrış kavga etmişsiniz. Huysuz ve mutsuzsunuz bir de gelmiş eşim benle sevişmiyor diyorsunuz. Adam sizle hala evli olduğuna şükredin kim bilir daha neler yaptınız. Ya da fakesiniz.
Evet o benimAaa sen şu 20 tane pijaması olan mısın ona takılmayalım buna takılmayalım neye takılalım peki
Okuyorum fikir ediniyorum.hani öküz derler ya bazı adamlara.ben kadın versiyonuyum onun.kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum..bakıcı yada temizlikc i olabilir kendi evimde.ben her yorumu dikkate alicam.gerekirse tekrar tekrar okuycam.esim çocuklarla garaj yapıyorlar evde.ben kızı emziriyorum.yaziyorum.Bence burada geçireceğiniz zamanın en az yarısını eşinizle geçirmelisiniz.
İyi de her zaman tek bir kişimi çabalayacak adam zorla mi evlenmiş tehditle miSadece empati kurmaya calisiyorum, caresiz bir animda karsima bir adam ciksa, beni ilgiye bogsa ama karsiliginda tum ideallerimden ve yasam tarzimdan vazgecmem gerekse ben de adama bu kadar kotu davranirdim.
Burda adamin yapmasi gereken neydi peki, o kadinin hayatinda yarattigi boslugu doldurmak icin bir ömür pes etmeden caba gostermeliydi. İlk gunler mutlularmis, zamanla birinin mutsuzluğu, digerinin cabasizligi işleri bu noktaya getirmis.
Onu diyenler halt etmiş. İnsan çok kolay değişen ve gelişen varlıktır yeterki algılar açık şekilde beyni doğru kullanın.
Çok haklısınız.ins.degiscem yavaş yavaş.insan kolay kolay değişebilen bir varlık değil.bosa denemişler 7 sinde neyse...diye.insallah hayırlısıyla buradaki tavsiyelerde kulak vericem.yeri gelecek açıp açıp tekrar okuycam.hepinizden Allah razı olsun.
O telefon kullanmaktan ileri geliyor ya.birde yeni yeni çözüyorum kkyi. Yani öyle özenerek yazmadım.keşke izmir li havai olmaktan önce en azindan düzgün yazabilmeyi öğrenseydiniz birde üni. okumuşsunuz normal de nasilsiniz bilmiyorum ama konuya bakinca havali bir insan değil de iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insan canlandi gözümde
bacım allah aşkina git giyin evde eşortman tamam anlarim bende giyerim de leopar pijama kirmizi kazak geyikli yelek bukadar da olmaz yaniEvhalim şimdiki :/
Biraz Gülün diye attım :) rahat ediyorum boylebacım allah aşkina git giyin evde eşortman tamam anlarim bende giyerim de leopar pijama kirmizi kazak geyikli yelek bukadar da olmaz yani
sen rahatsinda adam değilBiraz Gülün diye attım :) rahat ediyorum boyle
kazağında ayıcıklı olsaymış tam national geographic konusu olurmuş :)Evhalim şimdiki :/