Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Aaa sen şu 20 tane pijaması olan mısın ona takılmayalım buna takılmayalım neye takılalım peki
Evet o benim

Bence burada geçireceğiniz zamanın en az yarısını eşinizle geçirmelisiniz.

Bence burada geçireceğiniz zamanın en az yarısını eşinizle geçirmelisiniz.
Okuyorum fikir ediniyorum.hani öküz derler ya bazı adamlara.ben kadın versiyonuyum onun.kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum..bakıcı yada temizlikc i olabilir kendi evimde.ben her yorumu dikkate alicam.gerekirse tekrar tekrar okuycam.esim çocuklarla garaj yapıyorlar evde.ben kızı emziriyorum.yaziyorum.

İyi de her zaman tek bir kişimi çabalayacak adam zorla mi evlenmiş tehditle mi

Şöyle diyim fırsat buldukça değil bu ara soruyu ben sorduğum için fırsat yaratıyorum.ve hep giriyorum kkya kendimi görebilmek kim haklı kim haksız değişirse nasıl olur vs.bir şekilde hepiniz tecrübeli bayanlarsiniz.dedifim gibi ben öküz formatında bir kadınım.hic bir yerde onu mutlu edemedim.biliyorum kendimi.o demesede.

Ben en çok erik meselesine takıldım. Pahalı diye atmış olmanıza anlam veremedim bir türlü. Eşiniz pahalı olduğunu dile getirdiği için mi attınız?

Her neyse. Eşiniz size fedakarlıklar yapmış olabilir ama mutsuzsanız boşanın, ona hatta çocuklarınıza da mutlu bir ortam sağlayamazsınız çünkü. Ama eşinizi seviyor, evliliği sürdürmek istiyorsanız aile terapistine gidin ve hatalarınızdan ders çıkarmaya bakın.

Hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda eşiniz sizi desteklemiyorsa bu da sorun tabi. Belki bu konu da terapi ile çözülebilir.

Pek yorum yapamadım.Diyebileceğim şu sizinle yaşamak da o kadar kolay değilmiş anllattıklarına göre.Sürekli karşı tarafı suçlayacağınıza bu durum nasıl düzelir kısmına yoğunlaşın.

Onu diyenler halt etmiş. İnsan çok kolay değişen ve gelişen varlıktır yeterki algılar açık şekilde beyni doğru kullanın.
Sizin tüm yorumlarınızda ilginç tabular çıkıyor bunu yıkmanız gerek. Tiyatro düşünen insan daha gelişmiş,vizyon sahibi olmalı.

hadi bakalım sonucları yazın eşinizde insan hakediyor güzel şeyleri Allahım haketmeyen insanlar el üstünde tutulur sizde bulmuş bunuyonuz

Guleryuzumu eksik etmemeliyim.cocuklara bagirmamaliyim.oglum bayag yoruyor uzuyor beni.sonra birazda olsa çeki düzen vermeliyiz kendime.en azından agdami dusumu eksik etmemeliyim.evde alışmışım pijama etek giymeye onu nasıl halletcem bilmiyorum.bir şekilde yavaş yavaş dik çizgilerle değilde yatay çizgilerle yumuşak olmaya calisicam.

Evhalim şimdiki :/

Eklentiler

• 15537940693425365656075269671307.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 231
keşke izmir li havai olmaktan önce en azindan düzgün yazabilmeyi öğrenseydiniz birde üni. okumuşsunuz normal de nasilsiniz bilmiyorum ama konuya bakinca havali bir insan değil de iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insan canlandi gözümde

O telefon kullanmaktan ileri geliyor ya.birde yeni yeni çözüyorum kkyi. Yani öyle özenerek yazmadım.

Tiyatrocu olmak istiyordum diyorsunuz ama daha kendinizi ifade edemiyorsunuz ki.
Adamda da ne sabir varmis.
Bence icinde size karsi hala bir seyler var. Yoksa coktan bosardi.
Kendinize ceki duzen verin ve size olan sevgisini hatirlatin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…