Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Şu eski hayallerinizin peşini bi bırakın... Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı... Yeni amaçlar, uğraşlar edinin kendinize...
Önce bi silkelenin kendinize gelin. İşe önce kendinizi sevmeyle başlayın. Kendiniz için bişeyler yapın...
Eşim çocuklara mükemmel davranıyor demişsiniz, iyi bir babaysa eminim iyi bir koca da olacaktır. Sevmiyorum diyerek kendinizi daha fazla soğutmayın...

Öyle bir kişilik boşver zaten biraz da kayıp olsun yani. Şahsen eşimin kötü huyları keşke kişilik kaybına uğraşa ne kadar memnun olurum.

Özenilecek bir eşiniz ve sevgisi varmış. Ama siz isteyerek veya istemeyerek kıymetini bilmemişsiniz ee tabi kaçınıymaz son adamda soğumuş sizden eskisi gibi olması çok zor gibi

Yapabilir neden yapamasın? Her yaşta olabilir.Ama eşiyleyken de yapabilir bunu.Sorun konu sahibinin eşini sevmemesi.Seven insanın davranışları değil bunlar.
Yapılabilir ama ben konu sahibinde o potansiyeli görmedim. Onun için hayallerini kovalamak evini köyünü dağıtmak gibi duruyor burdan. Yoksa eşiyle iletişim halinde olan, güçlü, kendinden emin bir kadın her şeyi yapabilir

Çocuklar küçük kiyamiyoruz çalışmak için.birde bakıcı fln.esim de istemiyor çalışmamı.ben varım yeter diyor.sen calissan iyice bomba olur elimizde patlarsin diyor.
Ama siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Sıradan mesaili bir işte çalışmak için çocuklar küçük ama tiyatro gibi zaman mekan mefhumu olmayan işler için büyük mü? Nasıl olacak o zaman hayaller ?

Ama siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Sıradan mesaili bir işte çalışmak için çocuklar küçük ama tiyatro gibi zaman mekan mefhumu olmayan işler için büyük mü? Nasıl olacak o zaman hayaller ?
Yok olmuyor işte hayal.

Çok haklısın.

Artık yıllar geçmiş olan olmuş denebilir belki ama adamı sevmediğiniz halde arkadaşınıza büyük kötülük yapmışsınız (tabiki tek taraflı değil farkındayım) iyilik ya da kötülük tüm eylemlerin er ya da geç karşılığının görüldüğüne inanıyorum. Simdiki mutsuzluğunuz da insanları kullanıp işinize gelmediğinde de ezip geçebilmenizle alakalı olabilir. Bu da varsayım tabi sizi tanımıyorum sonuçta, özeleştiri yapacak olan sizsiniz.

Sorun keşke makyaj yapıp pijamaları bırakmakla çözülecek kadar küçük olsaydı. Ama sizin psikolojik destek almanız gerekiyor.

aslında ikinize birden üzüldüm.. eşinizi sevmiyorsunuz , sarılmak bile içinizden gelmiyor ama devam etmek zorunda hissediyorsunuz. Kendimi karşı taraf yerine koydum sevilmemek çok zor. Sizin yerinize koydum ; seviyor gibi davranmakta zor . Hiç bir şey için geç kaldığınızı düşünmüyorum aksine ufak ufak hobi olarak bir şeylere başlayabilirsiniz, sonrasında neler olur Allah bilir. Bu şekilde çok güzel yerlere gelen insanlar çok var. Betül Mardin çalışmaya 40 yaşında başlamış.
kendiniz için yaptığınız şeyler özgüveninizi yerine getirecek , size mutluluk verecektir. hayata çok farklı açılardan bakmanıza yardımcı olacaktır. önce siz çok mutlu olun ki , çevrenizde mutlu olsun..

Bence ortada başka bir kadın yok. Yani bunlara bakarak söylüyorum. Ve bilerek saçını kestiren kadınlar da var yakışıyor da bence. Nedeni hata hata üstüne binmiş. Siz şu an ona göre yolun başında aşık olduğu kadın değilsiniz. Siz ona başta farklı bi imaj çizdiniz şu an ona bunun tersi şeklinde davrandığınız için kaçıyor. Bi de anladığım kadarıyla aileler araya çok girmiş ki en büyük hata o. Herşeyi kendilerinin en iyi bildiklerini sanarak farklı hayatları berbat hale getiriyorlar. Çocuklar da cinselliği biraz azaltıyo bence ama artık geçti. Bu konuda napılır bilmiyorum

Bence huysuzsun, adam istedin diye erik almış sen kaldırıp atmışsın, şükret oda seni atmamış!
Allah adama sabır versin
Oda seni atmamış nedir karşınızda insan var mal değil.ne biçim üslup ne biçim düşünce ne biçim ahlaktasiniz!agzinizi toplayın!!!!!!!terbiyesizligin lüzumu yok
Annesinin babasının sorumsuzlugunu bencilligini hatalarını bir kadına yuklemezsiniz.kim ister kim sever kim secer böyle anne babayi!davranışlarından doğru düzgün değer görerek buyumemis çocuk goruyorum
Aralarında ne gecerse geçsin bir kız çocuğu dışarda bırakılmaz.caresizlikle kurulmuş bir evlilikten ne kadar mutluluk beklenilirki
Adam dünyanın en iyi adamı da olabilir ,sırf o sevdi kucak açtı diye zorla sevmek zorunda değilsin seninde kendi seçimlerin olmalı. Ah o boşluk duygusu hayatımızı yakıyor..
severek evlendiğini düşünmüyorum.senin yaptığın tek hata iki çocuk yapmak.kendine gel sen Türk kadınısın başın dik olsun şimdi beni iyi dinle
1.bilissel terapi eğitimi almış iyi bir psikolog bul.
2.cocuklara düzgün bakacak birini bul (kreş,bakıcı,kaynana ,anne vs.)
3.kendine güvenilir yerde iş bul
Bunları yaptıktan sonra önünü görüp kararlarını almaya başlarsin.

Bu arada hiçbir hadsize o seni atmamış demesine izin verme !anne baba sorumsuzluğu senin suçun değil!dik dur ben basaracagina inanıyorum

Tercüman olmuşsun dusuncelerime.ben ailesiz büyüdüm.o yüzden çocuklara aşırı zaafim var hiç bir çocuk aglamasin
.dışarda bile görürsem titriyordum hemen gidiyorum çocuğun yanına yada onu aglatanin.simdilik çok küçükler kızım Haziran'da 2 yaş olucak oğlum 4,5.calisamam.istesemde.kiyamam bir başkası anne gibi olamaz.kaynana anne vs.de yok gelip bakmazlar yani.cocuklarim için bu evliliği kurtarmak istiyorum.herslde yapabileceğim en doğru şey bu gibi.ben hiç sevilmedim ki hep itilip kakildim.saclarimda psikolojik sebeplerden dolayı yok.travmalarim çok hayatta.evlenince bir evim ailem olunca sorumluluklar gelince salladım.hep yalnızsın hayatta.tek başıma idare ediyordum.yeri gelir aç uyur,yeri gelir uyucam yer bulamazdim.

Takmayın dediğiniz ne varsa ona takıldım ve maalesef yazacak bişey bulamıyorum sizin için
Umarım beraber mutluluğu yakalarsınız diyip gidiyorum

konu sahibi bosanirsaniz sayet cocuklara bir hayriniz dokunamayak gibi hissettim ben,
esiniz de zaten cocuklari vermeye yanasmayacaktir.

Gercekten aklinizi basiniza almaniz gerekiyor,
bosanmak vs ondan sonra dusuneceginiz bir karar olmali.
Bu salmislikla kendinize bile pek hayriniz yok gibi okudum ben yazdiklarinizdan.

Ilk is kendinizi mutlu edin,
siz mutlu olunca isiginizi cocuklariniz da paylasacaktir,
ve on son da esiniz belki size karsi olumlu yonde degisecektir,
degismeye de bilir, o zaman bosanayim mi diye sorarsiniz iste.

Bunu hissettim canım.lakin kendine sağlıklı bir yol çizmek zorundasin.sevmis gibi yapıp içindeki uktelerle mutluymus gibi davranmak çok zor .
..ve çok zor bir yol..önerim bir kenarda dursun belki hazır hissettiginde uygularsin
Bu arada Evde kpss sınavına hazirlan bak bu da yol olabilir.yotubeta çok iyi hocalar var.tum benliğini ver hazirlan

Senin terbiyesizliginin lüzumu ne?
Nasil cirkin bir yorum bana karsi?
Seviyen yerlerde ey kadin! Edebini takin! Muhattabim Sen degilsin haddini bil!

Bunu oradan anlamaniz etkiledi be
O kadar doğru ki yazdıklarımız.tebrik ederim sizi.ben kelimelere dikemiyorum duygularımı.simdi bu adam nasıl sevecek beni tekrardan.nasil güzel bakicam gorucek.hep soğuk bana.

Canım arkadaş çok güzel yazmış. Sevmeyi sevilmeyi bilmiyorsun geçmişinden ötürü. Ama bunun hıncını eşinden çıkarma, yazık. Onun seni sevmekten başka suçu yok ki. Sen onu sevmiyorsun diye düşünüp soğuk davranıyordur.
Sen mutlaka geçmişini, kendini çözmeli affetmelisin. Yepyeni bir hayata başlaman için geçmişini bitirmen lazım, bilinçaltında peşini bırakmıyor yaşadıkların. Ailenin hıncını eşinden alıyorsun farkında bile olmayarak. Gerçekten istersen yapabilirsin. Eşinle konuş ondan biraz zaman iste. Gerekirse beraber de gidersiniz terapiye. Sana özelden isim yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…