S su_ltan89 canım ben de çok kaprisliydim eşime karşı çok şımarıklıklar ettim, ama pişman oldum gittim yanına o koltukta uzanıyordu çöktüm dizlerimin üstüne elimden tuttum gözlerinin içine baktım. Aşkım çok özür dilerim senin kıymetini bilemedigim için saçma şeyler yaptığım için dedim. Bundan sonra senin canını sıkan kişi değil, canın sıkıldığı zaman yanında olan kişi olacağım dedim. Bana dert anlatınca yorum istersen yapayım istemezsen sadece dinlerim dedim. Cinsellik konusunda biraz sikayetciydim, çünkü ben fazla istekliyim. Bundan sonra cinsellikle ilgili hiç laf etmeyecegim. Gelmek istersen koynum sana hep açık. Gelmek istemezsen hiç önemli değil Sen benim evimde ol güzel kokunu içime cekeyim o bana yeter dedim. Bunları söylerken duygulanmıştım, gözümden 2 damla yaş süzüldü. Sildi yaşları. Ve biliyor musun çok dikkat ediyorum şuan hakaretlerime. Basta eşim çok inanmamış gibi bakıyordu ve inanmadı. Ama ben güzel davrandıkça bakışı bile değişiyor. Bunları sana kendi hayatımdan örnek olduğu için anlattim. Hiç bir zaman geç değil. Yeterki sen düzelmek iste.
Unutma değişim istiyorsan değiştirmeye ilk kendinden başla. Ve bunu yaparken bir şey bekleme. Çünkü biz bu zamana kadar limitlerimizi kullandık. Adamlar artık doldu. Kızsalar bile eski hatalarımıza sayıp sessiz kalacağız. Inan şuan eşim yumuşadı, ben hiçbir şey demeden cinsellik amacıyla yaklaştı. Ama ben güzel iç çamaşırları dolaptan çıkarıp giymeye başladım, eşim kolye sever yatarken kolye takip yatıyordum etkilenmesi için. Makyaj sevmez ama ben ev içinde rimel sürüyordum. Ve gözlerin çok güzel dedi
güzel yemekler pişirip sen sevdigin için yaptım diyordum. Gulumsuyordum sürekli.
Denemeye değer. Elinden geleni yapmış olursan ayrılsan bile pişmanlığın olmaz. Ama unutma, her hatanın bedeli vardır. Hemen eşinden sıcaklık bekleme. Zamanla olacak. Bir gripli hasta 1 hapla nasıl iyilesemiyor sabah akşam 7 gün ilaç kullanıyor. Kocamız 1 iyi hareketle yumuşayabilir mi?