- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Ailemiz biz ne yaparsak yapalım yanımızda durur en çok ailemize şımarabiliriz, siz bu duyguyu tatmadığınız için eşinizde bunları yaşamaya çalışmışsınız. Ama evlilik bu kadar çok tartışmayı kaldırmaz maalesef hem eşiniz fazlasıyla alttan almış bence. Şimdi çok büyük şeyler yapmanıza gerek yok eminim size karşı sevgisi halen vardır ona karşı güleryüzlü olun sevdiği yemekleri yapın o eve gelince koşup sarılın ufak bir hediye de alabilirsiniz. Ona değiştiğinizi ve eşinizin sizin için çok değerli olduğunu gösterin. Gece size yaklaşmıyorsa siz yaklaşın illa cinsel anlamda olmasına gerek yok sıcak bir sarılma bile yeter. En önemlisi de eşinizin eski haline dönmesi uzun sürebilir, bu süreçte sabırlı olun asla öfkelenmeyin ona karşı sesinizi yükseltmeyin hareketlerinizi üç kere düşünerek yapın. Onunla konuşun sohbet edin anlamaya çalışın. Kimsenin dolduruşuna gelmeyin eşinizle aranız tamamen bozulursa çok üzülürsünüz şuan hiçbir şey için geç değilBunu oradan anlamaniz etkiledi be
O kadar doğru ki yazdıklarımız.tebrik ederim sizi.ben kelimelere dikemiyorum duygularımı.simdi bu adam nasıl sevecek beni tekrardan.nasil güzel bakicam gorucek.hep soğuk bana.
Oda diyor rabbim seninle sınıyor beni diye.kimin besduasini aldım ben böyle diyor.Eşinize acaip üzüldüm sizin gibi kişilik patolojisi olan birine düşmüş sabırlar diliyorum siz ne istediğini bilmeyen ve sınırlarını koruyamayan birisiniz ve kesinlikle destek almanız gerekli eğer bu durumunuzu çözemiyorsanız eşinizi de daha fazla zorlamayın adam nefes alsın
Çok doğru dedikleriniz.esimi haklı gördü herkes.ki dediğim iki üç şeyden daha beterlerini de yaptım.o yüzden soğudu benden.ben senin masumluguna aşık olmuştum demişti yakınlarda.hic öyle değilsin şimdi dedi çok kırıldım.ben kiramiyorum su nalet olasi tabularimi.eskidende ben sarjlmazdim hiç yanasmazdim.o gelirdi ben ya iteler ya karşılık verirdim.simdi uzun zaman geçti elimiz bile birbirine degmeyeli.nasil yapicam içimden gelmeyerek mi sarilicam.gelmiyor içimden.o düzeltsin tekrar beni istesin ben öle duzelirim gibi geliyor.Ailemiz biz ne yaparsak yapalım yanımızda durur en çok ailemize şımarabiliriz, siz bu duyguyu tatmadığınız için eşinizde bunları yaşamaya çalışmışsınız. Ama evlilik bu kadar çok tartışmayı kaldırmaz maalesef hem eşiniz fazlasıyla alttan almış bence. Şimdi çok büyük şeyler yapmanıza gerek yok eminim size karşı sevgisi halen vardır ona karşı güleryüzlü olun sevdiği yemekleri yapın o eve gelince koşup sarılın ufak bir hediye de alabilirsiniz. Ona değiştiğinizi ve eşinizin sizin için çok değerli olduğunu gösterin. Gece size yaklaşmıyorsa siz yaklaşın illa cinsel anlamda olmasına gerek yok sıcak bir sarılma bile yeter. En önemlisi de eşinizin eski haline dönmesi uzun sürebilir, bu süreçte sabırlı olun asla öfkelenmeyin ona karşı sesinizi yükseltmeyin hareketlerinizi üç kere düşünerek yapın. Onunla konuşun sohbet edin anlamaya çalışın. Kimsenin dolduruşuna gelmeyin eşinizle aranız tamamen bozulursa çok üzülürsünüz şuan hiçbir şey için geç değil
Evet ailen bile yanında değildi ben vardım ne sevmiştim seni sultan demişti.oglumdan sonra.ne yapicam ben şimdi.vardiyali çalışıyor kızım uyanıp duruyor gece.birde onun horlamasi.nasil birleşecek yataklar. nasil sarilcam ona.o kadar soğuduktan sonra.bende çok soğudum.keske şimdide biraz yardımcı olsa bana diyorum.hic konuşmuyor.acsam desem biz neden böyle olduk.kendine sor diyip kapatıyor konuyu kalkıp gidiyor.Eşinin kıymetini bil. Ailen sahip çıkmamış haklı veya haksız olarak. Eşin sorgulamadan seni kabul etmiş, cesaret edip bir de çocuk yapmış. Hayal adı altında daha kötü yollara sapmadan bulunduğunuz yerin, ailenin, eşin ve çocuklarınızın kıymetini bilin. Eşinizle aranızdaki buzları eritmek için de güler yüzle, pozitif bir enerjiyle yaklaşın.
Çoğu erkek evden işe işten eve gidiyor evet ama sosyal medyada napıyor lar bilemiyoruz.
Genclesir yeminlen.cok şükür sağlığı yerinde.psikojiside düzgün.o benden ayrılır gibi geliyor çocuklar büyüyünce.istemem böyle bir şeyi.Ya adam zamanında yapması gerekeni yapmış.Siz yüz çevirmişsiniz.Şimdi ben yine iteleyim ama peşimde pervane olsun diyorsunuz.Masum değilsiniz,bencilsiniz.Bence siz eşinizden çoktan gitmişsiniz boşanın onayını almak istiyorsunuz.
Boşanın.Çocukları babaya bırakın.Peruk takın ve tiyatroya başlayın.Adam sizden sonra gençleşir belki.
İstemiyorsunuz ama ben adım atmayayım o atsın sevsin beni yine peşimde köpek olsun istiyorsunuz.Ama karşınızdaki de insan onun da kalbi var.Kırılınca öyle hemen tamir olan bir şey de değil.Genclesir yeminlen.cok şükür sağlığı yerinde.psikojiside düzgün.o benden ayrılır gibi geliyor çocuklar büyüyünce.istemem böyle bir şeyi.
İki isimli çocuklarım ifşa olmayayım diye yazmadım 2.isimleriniAdamı bezdirmişsin ama sen buna takılma
Bari bundan sonra düzgün davran belki zamanla değişir ama konu acayip isimler Ali ve Ayşe bilemedim ben ya
İki çocuğumun adını da ben koydum.İki isimli çocuklarım ifşa olmayayım diye yazmadım 2.isimlerini
Anladım bana biraz konu uydurma gibi gelmişti de o yüzdenİki isimli çocuklarım ifşa olmayayım diye yazmadım 2.isimlerini
Bana neden cevap vermediniz sizin için güzel güzel yazmıştım fikir olsun diyeİki isimli çocuklarım ifşa olmayayım diye yazmadım 2.isimlerini
Neydi senin kafana sanki eden ve gaza getiren.S su_ltan89 canım ben de çok kaprisliydim eşime karşı çok şımarıklıklar ettim, ama pişman oldum gittim yanına o koltukta uzanıyordu çöktüm dizlerimin üstüne elimden tuttum gözlerinin içine baktım. Aşkım çok özür dilerim senin kıymetini bilemedigim için saçma şeyler yaptığım için dedim. Bundan sonra senin canını sıkan kişi değil, canın sıkıldığı zaman yanında olan kişi olacağım dedim. Bana dert anlatınca yorum istersen yapayım istemezsen sadece dinlerim dedim. Cinsellik konusunda biraz sikayetciydim, çünkü ben fazla istekliyim. Bundan sonra cinsellikle ilgili hiç laf etmeyecegim. Gelmek istersen koynum sana hep açık. Gelmek istemezsen hiç önemli değil Sen benim evimde ol güzel kokunu içime cekeyim o bana yeter dedim. Bunları söylerken duygulanmıştım, gözümden 2 damla yaş süzüldü. Sildi yaşları. Ve biliyor musun çok dikkat ediyorum şuan hakaretlerime. Basta eşim çok inanmamış gibi bakıyordu ve inanmadı. Ama ben güzel davrandıkça bakışı bile değişiyor. Bunları sana kendi hayatımdan örnek olduğu için anlattim. Hiç bir zaman geç değil. Yeterki sen düzelmek iste.
Unutma değişim istiyorsan değiştirmeye ilk kendinden başla. Ve bunu yaparken bir şey bekleme. Çünkü biz bu zamana kadar limitlerimizi kullandık. Adamlar artık doldu. Kızsalar bile eski hatalarımıza sayıp sessiz kalacağız. Inan şuan eşim yumuşadı, ben hiçbir şey demeden cinsellik amacıyla yaklaştı. Ama ben güzel iç çamaşırları dolaptan çıkarıp giymeye başladım, eşim kolye sever yatarken kolye takip yatıyordum etkilenmesi için. Makyaj sevmez ama ben ev içinde rimel sürüyordum. Ve gözlerin çok güzel dedigüzel yemekler pişirip sen sevdigin için yaptım diyordum. Gulumsuyordum sürekli.
Denemeye değer. Elinden geleni yapmış olursan ayrılsan bile pişmanlığın olmaz. Ama unutma, her hatanın bedeli vardır. Hemen eşinden sıcaklık bekleme. Zamanla olacak. Bir gripli hasta 1 hapla nasıl iyilesemiyor sabah akşam 7 gün ilaç kullanıyor. Kocamız 1 iyi hareketle yumuşayabilir mi?
Ben şöyle değerlendiriyorum.Neydi senin kafana sanki eden ve gaza getiren.
Siz bunca hatanıza rağmen hiçbir adım atmayıp böyle bekledikçe varsa da sevgi zamanla bitecektir bunun farkında mısınız?Herkes eşimi haklı görmüş.umarim beni seviyordur hala bir yerlerde.cunku hiç bir fikrim yok.sevip sevmediğini dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?