Psikolog psisikayt seansları okadar pahalı ki.bir ay gidiyorum sonraki ay gidemiyorum.Gerçekten yardımcı olmak isteyen demişsin de sen gerçekten yardım almak istiyor musun önce bunu bir düşün.
Değişime kapalısın, çözümlere kapalısın. Sihirli değnek değsin istiyorsun dediğin gibi.
Bence bir psikolog bul ve terapiye git, hiç normal bir halin yok. Adamı bu hale sen getirmişsin ve hala sesini çıkarmadan katlansın istiyorsun. Hayatınız değişsin istiyorsan çok çaba göstereceksin.
Psikolog psikiyatr seansları okadar pahalı ki.bir ay gidiyorum sonraki ay gidemiyorum.
Profılımde kı yaziyi sıze armagan edıyorum.Çok akillisiniz hanımlar.ben öyle değilim.hala çıkamadım ergen kafasindan.benim amacım ne olmalı eski hayallerimi mi peşine düşmek yoksa eşim çocuklar için biraz çabalamak mi.bu arada eşim gerçekten buz gibi bakıyor bana.
Bu arada hayallerim vardı diyorsunuz nedir hayalleriniz???Herkes bu kadar anlatımından bile eşimi haklı görüyor.bilirmisiniz onun ailesi benim onu yaslandirdigimi söylüyorlar.gercek bile olabilir bu.bende eksik çok şey var.yapamiyorum bir türlü içimden gelmiyor.o bana şimdi böyle düşman gibi bakarken.
Gitmen gerek ama. Bence eşini karşına al, değişmek istediğini, onu da kendini de mutsuz ettiğin için ne kadar kötü hissettiğini ve mutlu olmak istediğini anlat. Birbirinizi suçlamadan konuşmaya çalışın. 10 kere reddetse de sen pes etme. Çünkü adam yorulmuş ve haklı. Sizin de aile olarak mutlu olmaya hakkınız var ve bu işin büyüğü sana düşüyor. Sonra belki birlikte senin tedavin için bir yol bulursunuz ve bir şeyler değişip güzelleşmeye başlar.Psikolog psisikayt seansları okadar pahalı ki.bir ay gidiyorum sonraki ay gidemiyorum.
Çok huysuzum soguBence huysuzsun, adam istedin diye erik almış sen kaldırıp atmışsın, şükret oda seni atmamış!
Allah adama sabır versin
Çalışmak tiyatro yapmak.Bu arada hayallerim vardı diyorsunuz nedir hayalleriniz???
Sanırım aile sevgisini hiç tatmamışsınız ben sizi anlıyorum sizi bu kadar çok seven birini görünce bünyeniz alışık olmadığından afallamışsınız, belki de kendinizi sevilmeye layık görmüyorsunuz. Eltiden yeğenden kıskanmalar, ani öfke patlamaları hep bu yüzden. Kendinizi biraz rahat bırakın bence eşinizi çok seviyorsunuz ve o da sizin için çok büyük bir şans ama ona hep yanlış davranmışsınız. 30 liralık eriği alıp camdan atmak falan insanı buz gibi soğutur o da soğumuş belli ki. Bundan sonra biraz daha sevecen davranın onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin onun için bi şeyler yapın öfkenizi sinirinizi bastırın onla bunla kavga etmeyi bırakın. Ben eşinizde suç görmüyorum taş olsa çatlarmışÇok akillisiniz hanımlar.ben öyle değilim.hala çıkamadım ergen kafasindan.benim amacım ne olmalı eski hayallerimi mi peşine düşmek yoksa eşim çocuklar için biraz çabalamak mi.bu arada eşim gerçekten buz gibi bakıyor bana.
Bunu oradan anlamaniz etkiledi beof gercekten cok zorsun konu sahıbı
O kadar doğru ki yazdıklarımız.tebrik ederim sizi.ben kelimelere dikemiyorum duygularımı.simdi bu adam nasıl sevecek beni tekrardan.nasil güzel bakicam gorucek.hep soğuk bana.Sanırım aile sevgisini hiç tatmamışsınız ben sizi anlıyorum sizi bu kadar çok seven birini görünce bünyeniz alışık olmadığından afallamışsınız, belki de kendinizi sevilmeye layık görmüyorsunuz. Eltiden yeğenden kıskanmalar, ani öfke patlamaları hep bu yüzden. Kendinizi biraz rahat bırakın bence eşinizi çok seviyorsunuz ve o da sizin için çok büyük bir şans ama ona hep yanlış davranmışsınız. 30 liralık eriği alıp camdan atmak falan insanı buz gibi soğutur o da soğumuş belli ki. Bundan sonra biraz daha sevecen davranın onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin onun için bi şeyler yapın öfkenizi sinirinizi bastırın onla bunla kavga etmeyi bırakın. Ben eşinizde suç görmüyorum taş olsa çatlarmış
Eşi tarafından sevilen, saygı gören ve eşine değer veren, iletişimi güçlü karı-koca olma hayalinden güç alabilirsin.Çok teşekkür ediyorum.hepiniz çok doğru yerinde tespitler yapıyorsunuz.ben neyden gazını almalıyım peki.cocuklar icinse onlar birşey anlamıyor böyle mutlular çünkü anne babaları ayrı sekilde onlarla çok ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?