Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Psikolog psisikayt seansları okadar pahalı ki.bir ay gidiyorum sonraki ay gidemiyorum.

Ne kadarda kısa bir anlatım
Zamanında sizin için çabalamış eşiniz
Ne var yani sizde şimdi onun için çaba gösterseniz(yani tabi gerçekten seviyor iseniz)

Profılımde kı yaziyi sıze armagan edıyorum.

Herkes bu kadar anlatımından bile eşimi haklı görüyor.bilirmisiniz onun ailesi benim onu yaslandirdigimi söylüyorlar.gercek bile olabilir bu.bende eksik çok şey var.yapamiyorum bir türlü içimden gelmiyor.o bana şimdi böyle düşman gibi bakarken.

Belki kötü şeyler yaşamışsın ama su yazdiklarindan dolayi kendine çekidüzen vermen gerekiyor... Hem erik isteyip hem camdan atmak nedir..? Adamı kendinden sen soğutmuşsun...Hata sende...Kolları sıva kendini topla ailene eşine yuvana sahip çık...

Bu arada hayallerim vardı diyorsunuz nedir hayalleriniz???

Psikolog psisikayt seansları okadar pahalı ki.bir ay gidiyorum sonraki ay gidemiyorum.
Gitmen gerek ama. Bence eşini karşına al, değişmek istediğini, onu da kendini de mutsuz ettiğin için ne kadar kötü hissettiğini ve mutlu olmak istediğini anlat. Birbirinizi suçlamadan konuşmaya çalışın. 10 kere reddetse de sen pes etme. Çünkü adam yorulmuş ve haklı. Sizin de aile olarak mutlu olmaya hakkınız var ve bu işin büyüğü sana düşüyor. Sonra belki birlikte senin tedavin için bir yol bulursunuz ve bir şeyler değişip güzelleşmeye başlar.

Sanırım aile sevgisini hiç tatmamışsınız ben sizi anlıyorum sizi bu kadar çok seven birini görünce bünyeniz alışık olmadığından afallamışsınız, belki de kendinizi sevilmeye layık görmüyorsunuz. Eltiden yeğenden kıskanmalar, ani öfke patlamaları hep bu yüzden. Kendinizi biraz rahat bırakın bence eşinizi çok seviyorsunuz ve o da sizin için çok büyük bir şans ama ona hep yanlış davranmışsınız. 30 liralık eriği alıp camdan atmak falan insanı buz gibi soğutur o da soğumuş belli ki. Bundan sonra biraz daha sevecen davranın onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin onun için bi şeyler yapın öfkenizi sinirinizi bastırın onla bunla kavga etmeyi bırakın. Ben eşinizde suç görmüyorum taş olsa çatlarmış

Eşinin kıymetini bil. Ailen sahip çıkmamış haklı veya haksız olarak. Eşin sorgulamadan seni kabul etmiş, cesaret edip bir de çocuk yapmış. Hayal adı altında daha kötü yollara sapmadan bulunduğunuz yerin, ailenin, eşin ve çocuklarınızın kıymetini bilin. Eşinizle aranızdaki buzları eritmek için de güler yüzle, pozitif bir enerjiyle yaklaşın.

Çoğu erkek evden işe işten eve gidiyor evet ama sosyal medyada napıyor lar bilemiyoruz.

of gercekten cok zorsun konu sahıbı
Bunu oradan anlamaniz etkiledi be O kadar doğru ki yazdıklarımız.tebrik ederim sizi.ben kelimelere dikemiyorum duygularımı.simdi bu adam nasıl sevecek beni tekrardan.nasil güzel bakicam gorucek.hep soğuk bana.

Çok teşekkür ediyorum.hepiniz çok doğru yerinde tespitler yapıyorsunuz.ben neyden gazını almalıyım peki.cocuklar icinse onlar birşey anlamıyor böyle mutlular çünkü anne babaları ayrı sekilde onlarla çok ilgili.

Eşinizi seviyor musunuz? Sevmiyorsanız, mutsuzsanız boşanın. Bunu duymak istiyorsunuz gibi geldi bana. Bütün bu bahaneler bunun içinse boşanın.

Eşinizi seviyorsanız ve ilişkinizi düzeltmek istiyorsanız da çaba göstereceksiniz. Bunun başka yolu yok. Mükemmel bir adam olmayabilir, kimse öyle değil zaten. Ama yaptığınız eziyetlere katlanmış. Bıkması çok normal.

Siz de o kadar cinnetlik davranışın üstüne kendinizi saldıkça salmışsınız. Kendi isteğinizle başörtüsü takıyorsanız bir şey diyemem. Ama istemiyorsanız takmayın. Peruğa geri dönün ya da saç problemi nedeniyle illa başınızı örtecekseniz renkli örtülerle modern modeller yapmayı öğrenin.
Komple tesettürlü kalmak istiyorsanız da evdeki halinizi değiştirin. Önce siz kendinizi beğenmeye başlayın ki karşınızdaki de alsın o elektriği.

Düşünün adam her gün dışarı çıkıyor, buna göre giyiniyor. Ama eve gelince uzun etek, etek sıyrılsa altında pijamayla karşılaşıyor. Üstüne agresif tavırlar, memnuniyetsiz bir eş. İnsanda libido diye bir şey kalmaz.

Yapacağınız şey kendinize bakmak, eşinizle bu konuda konuşmak, beraber uyumaya başlamak ve gerekirse çift terapisi almak.
Adamın ruhu çekilmiş doğal olarak. Siz bir adım atıp ciddiyetinizi gösterirseniz ona da yaşam enerjisi gelir.

Eşi tarafından sevilen, saygı gören ve eşine değer veren, iletişimi güçlü karı-koca olma hayalinden güç alabilirsin.

çok karışık yazmışsın bayan pijamalı sürekli ona takılma buna takılma demişsin de nerden tutsak elde kalıyorsun.ben seni ev arkadaşı bile yapmazdım kendime açık konuşiyim adam iyi cesaret evlenmiş.çocuklar komple hata zaten inşallah akıllı çocuklar olurlar da okuyup kendilerini kurtarırlar.

Eşinizle açık açık konuşmanız lazım.Sorunlarınızın ne olduğunu bulup önce onları çözmeniz lazım diye düşünüyorum.Sonuçta bir zamanlar size o kadar aşıkmış onun o zamanki aşık olduğu kadın olmayı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…