Nasıl yani?Kimse beni böyle sevmedi
Ben sorguluyorum.kendimi de haksız da buluyorum.bilmiyorum yada içimden gelmiyor yada kafam çalışmıyor yada annemin kaderini yaşamak için ugrasiyorum.her ne denirse nedir beniniticek güç eşime iyi davranmama sebep.olucak şey bulamıyorum bana çocuklar eve para getiriyor iyi adam.vs.yeterli gelmiyor.bu arada burasıda gerdi beni sanırım.ben.niye yapamıyorum.7 senelik iki çocuğumun babasına sarılmak yada elini tutmak.niye bu kadar zor benim için ? Ben bulamadım ..
Kaç msjdir ben de onunyapamadigimi yazmışım ya.bir elini tutamıyorum ya aradan çok zaman geçmiş siz birde adama.yanasin diyorsunuz..Çocukları uyutun adama yanaşın. Neler yapmışsınız adama bir de ondan bekliyorsunuz ilk adımı. Yazmayacaktım dayanamadım yazdım.
Aldatılmayı mı istiyorsunuz konu sahibi? Ya da kapı önüne koyulmayı mı? O zaman da ama çok iyi bir baba eve de para getiriyor diyebilecek misiniz? 7 sene 2 çocuk yap sonra adamın elini tutamıyorum bile de. Burda onlarca konu var. Okuyun. Ne kadınlar var ne kadar sıkıntılardan geçiyor tam rahata kavuştum derken aldatılanlar var. Az bi silkelen kendine gel yeter.Kaç msjdir ben de onunyapamadigimi yazmışım ya.bir elini tutamıyorum ya aradan çok zaman geçmiş siz birde adama.yanasin diyorsunuz..
Evhalim şimdiki :/
Doğru.burda çok acayip konular var.benimde çok kızdığım adamlardan iyice sogutan.bu denge mi acaba? Bir şekilde sorunlar cikicak.bir şekilde hayat duzduz ilerlemiycek.ya kadın ya erkek yada çocuklar slklntldlz olan var mı?herkesin derdi kendine büyük.benim kendime güvenim yok.yillardir saçlarım yok.utaniyorum belki kızlar kel kafayla yaklasmaya.tmm o sevmiş evlenmiş.ama şimdi öyle değil ki.ne bikiyim yine doldumAldatılmayı mı istiyorsunuz konu sahibi? Ya da kapı önüne koyulmayı mı? O zaman da ama çok iyi bir baba eve de para getiriyor diyebilecek misiniz? 7 sene 2 çocuk yap sonra adamın elini tutamıyorum bile de. Burda onlarca konu var. Okuyun. Ne kadınlar var ne kadar sıkıntılardan geçiyor tam rahata kavuştum derken aldatılanlar var. Az bi silkelen kendine gel yeter.
Anlarsınız ya önce seks. Ya sevişirsin ya da terk edip başkasına zıplarım modu. Hep vazgeçilen, değer görmeyen,olmayan, aldatılan, mesajına görüldü atılıp cevap verilmeyen, küfür ve hakaret edilen, hiç peşinden koşulmamış, doğum günü veya sevgililer günü kutlanmamış, hiç bir erkeğin kıymetlisi olmamış, gelenin gidenin aşkım vs. Laflarıyla oyaladığı (seks için) ve çatır çatır kıydığı, hiç bir erkekten "Gitme ya dur yanımda 5 dk daha." lafını duymamış ben.Nasıl yani?
Ay valla sen fakesin ya. Yok yani başka türlüsünü düşünemiyorum. Olmamalı böyle düşünen biri ben ne diyorum sen diyorsun. Saçı yoksa yok giy geceliğini sür kırmızı rujunu git adamın yanına bakalım saçına bakacak başka yerine mi? Ay delirdim en sonunda.Doğru.burda çok acayip konular var.benimde çok kızdığım adamlardan iyice sogutan.bu denge mi acaba? Bir şekilde sorunlar cikicak.bir şekilde hayat duzduz ilerlemiycek.ya kadın ya erkek yada çocuklar slklntldlz olan var mı?herkesin derdi kendine büyük.benim kendime güvenim yok.yillardir saçlarım yok.utaniyorum belki kızlar kel kafayla yaklasmaya.tmm o sevmiş evlenmiş.ama şimdi öyle değil ki.ne bikiyim yine doldum
Kaç yaşındasın ?Anlarsınız ya önce seks. Ya sevişirsin ya da terk edip başkasına zıplarım modu. Hep vazgeçilen, değer görmeyen,olmayan, aldatılan, mesajına görüldü atılıp cevap verilmeyen, küfür ve hakaret edilen, hiç peşinden koşulmamış, doğum günü veya sevgililer günü kutlanmamış, hiç bir erkeğin kıymetlisi olmamış, gelenin gidenin aşkım vs. Laflarıyla oyaladığı (seks için) ve çatır çatır kıydığı, hiç bir erkekten "Gitme ya dur yanımda 5 dk daha." lafını duymamış ben.
Sen çok düz mantık bakıyorsun.Ay valla sen fakesin ya. Yok yani başka türlüsünü düşünemiyorum. Olmamalı böyle düşünen biri ben ne diyorum sen diyorsun. Saçı yoksa yok giy geceliğini sür kırmızı rujunu git adamın yanına bakalım saçına bakacak başka yerine mi? Ay delirdim en sonunda.
Ayrıca iki tane resim çekip attım.ne fake i ayrıca kayıtlı aktif uyeyim kaç yıldır.Sen çok düz mantık bakıyorsun.
evet yerinde tespit kendideAdam erik alıyor 30tl sende camdan fırlatıyorsun aşerdiğin halde şımartmış baya seni ve soğumuş diye düşünüyorum 2. Çocuk istememesi ve 6 aydır yanaşmaması beğenmiyecek olsa peruklu halinlede beğenmezdi adamın sabrını çok zorlamışsın
evet yerinde tespit kendide
Öyle der sabrımı zorlama.beni sen soguttun. Hatta kadınlardan ,yasamaktan soguttun fln bile diyor.
Düz mü bakıyorum? Canım burda sana o kadar insan akıl verdi hepimiz aynı şeyi diyoruz. Adam saçının olmamasına taksa seni beğenmese ne diye 7 yıl evli kalıp 2 çocuk yapsın? Sen çok düşünüp kendini dolduruyorsun bence bir doktora git. Hem çocukların hem senin evliliğine sana çok iyi gelir.Sen çok düz mantık bakıyorsun.
Adam.sogumus bir kere.oyle çok severdi ki beni kokumu ala ala hep sarilarakmuyurdu kavga etsem bile.bu kadar öfke dolmuş içi bana.ona seviyor musun beni diye msn attım.gecen evet seviyorum.yazmis.ama.ondada bir hareket yokKazanmakta senin elinde ilgilensen sohbet etsen yüzünü okşasan öpsen ufak dokunuşlar bazen kalbe dokunur
Seansı 300 TL.en.ucuzununDüz mü bakıyorum? Canım burda sana o kadar insan akıl verdi hepimiz aynı şeyi diyoruz. Adam saçının olmamasına taksa seni beğenmese ne diye 7 yıl evli kalıp 2 çocuk yapsın? Sen çok düşünüp kendini dolduruyorsun bence bir doktora git. Hem çocukların hem senin evliliğine sana çok iyi gelir.
Niye devlet hastanesi olmasın ki? 3 yıl devlet hastanesinde okb tedavisi gördüm Allah razı olsun doktorumdan. Devlet hastanesinde güzel bir doktor bulun gidin. İyi gelir.Seansı 300 TL.en.ucuzunun
Devlet hastanesi.hic demeyin.akil sağlığı yerinde.olmayan.okadar insan.var ki niyedir ülkemizde psikolog psikiyatr sadece parasinolan.gidebiliyor.sobra görüyoruz.haberlerde cinnetleri.allah korusun
Nereden geldiysem burayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?