• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

peki ne olacak bi ömür böyle gider mi gitmez beraber yaptığınız hiç birşey yok mu alışveriş gibi mesela ya da hafta sonları çıkıp gezmezmisiniz mıç mıç olma zaten belki fıtratın onu kaldırmaz ama paylaşın bişeyleri eşinizle
Hava soğuk bugün hafta tatili.evde.ben yemek fln yapıyorum.o çocuklarla oynuyor.ben aynı tayt giydim üstüne hırka.kilik kıyafet değil bence mesele benim şu suratım asik modunda düşük ya olmuyor işte.yalandan yapamıyorum.zorlamaylada olmuyor.nasil olcak ne olcak halim bende bilmiyorum..😕

Hava soğuk bugün hafta tatili.evde.ben yemek fln yapıyorum.o çocuklarla oynuyor.ben aynı tayt giydim üstüne hırka.kilik kıyafet değil bence mesele benim şu suratım asik modunda düşük ya olmuyor işte.yalandan yapamıyorum.zorlamaylada olmuyor.nasil olcak ne olcak halim bende bilmiyorum..😕
Git sarıl hepsine mesela sultan çocuklarına , kocana .. bırak yemeği sende onlarla oyna

Eşiniz, aileyle iyi olmadığınız İçin mi soğudu nedir, anlamadım olayı?
Bir de karşınızdaki seviyor diye evlenmişsiniz siz büyük aşkla evlenmemişsiniz.

Ben üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında yazayım.
ne denir ki kapris şımarıklık mutsuzluk bini bin para kendi ellerinizle yıkmışsınız adamın adamlığını..şimdi toparlaması sizindir..ilk iş psikolog kendiniz için gerisi zamanla düzelir.

ay sen boşanmasan da o seni şutlar, çocukları da alır ona göre.
onu yapamam bunu yapamam. ne demeye evlendin o zaman? aaa o kadar destek olduk. harekete geç artık. yazık o adama.senin de gençliğine yazık. kendi hayatını da bitiriyorsun böyle

Bu sebeplerden bosanilmaz.ben boşanmayı hiç düşünmüyorum.aklimin ucundan geçmiyor.

boşanmaya sebep değil mi altı aydır yakınlaşmanız yok resmen adama zulüm bu kalkıp tuvalete koşuyor diyorsunuz evlilik bu değil kusura bakmayın da eğer düzelmeyecekseniz yol verin adama böyle hayat geçmez şiddetli geçimsizlik nasılsa bu konuda aynı kefede yani boşanmak için sebep sadece yemek yapmak değil ki evlilik adam yemek yemek için mi evlendi zaten siz ona güler yüzlü olsanız o size mutfaktada yardım eder hava soğuk diye dışarı çıkılmaz mı avm si var bunun bilmem neyi var köyde değilsiniz ki Bursa gayet güzel bi şehir gezilecek yeri de çok fazla valla soğuksa çıkın bi salep için iki muhabbet edin böyle hayat çekilmez...

Siz öncelikle kendinizi sorgulayın. Yaptıklarınızın neresinden tutsak elde kalıyor. Yeğenden kıskanmak, eriği atmak, sırf kendi bencilliğiniz için yapıp yazık ettiğiniz ikinci çocuk hangi birini sayalım? Eğer kendinizi kadın gibi hissedemiyorsanız eşinizi suçlamayın. Size bu şekilde hissettirmemeli veya kıymet vermemesinin sebebi sizsiniz. Ne istediğinizi bilmediğiniz çok belli öncelikle düşünün ben düzelmek istiyor muyum bu evliliğe devam etmek istiyor muyum elimden geleni yapmaya hazır mıyım bu evlilik yürüsün diye. Bu soruları sorun kendinize boşanmak en doğal hakkınız ve isteğiniz ama yazdıklarınıza bakılınca ortada sizin kendinize ve evliliğinize yaptığınız eziyetler haricinde bir mesele yok. Ne istediğinize karar verin. Bu konuda tek başınızasınız biz size yardımcı olamayız ki

boşanmaya sebep değil mi altı aydır yakınlaşmanız yok resmen adama zulüm bu kalkıp tuvalete koşuyor diyorsunuz evlilik bu değil kusura bakmayın da eğer düzelmeyecekseniz yol verin adama böyle hayat geçmez şiddetli geçimsizlik nasılsa bu konuda aynı kefede yani boşanmak için sebep sadece yemek yapmak değil ki evlilik adam yemek yemek için mi evlendi zaten siz ona güler yüzlü olsanız o size mutfaktada yardım eder hava soğuk diye dışarı çıkılmaz mı avm si var bunun bilmem neyi var köyde değilsiniz ki Bursa gayet güzel bi şehir gezilecek yeri de çok fazla valla soğuksa çıkın bi salep için iki muhabbet edin böyle hayat çekilmez...
Anladım ona zulumde bana değil mi? Yada ona zulumse niye yanaşmıyor kendisi iki çift güzel söz söylemiyor.gerci isi çok ağır eve geliyor evdede çocuklar hep tepesinde.onlar tepesinden inincede ztn.koltukta uyuklamaya başlıyor.ha şimdi uyanık.cocuklar tepesinde çukur izliyor.bende oturuyorum yanlarında kk ya yazıyorum çay içiyorum vs.ne bilim ya ben ölmüşüm haberim yok heralde..

Anladım ona zulumde bana değil mi? Yada ona zulumse niye yanaşmıyor kendisi iki çift güzel söz söylemiyor.gerci isi çok ağır eve geliyor evdede çocuklar hep tepesinde.onlar tepesinden inincede ztn.koltukta uyuklamaya başlıyor.ha şimdi uyanık.cocuklar tepesinde çukur izliyor.bende oturuyorum yanlarında kk ya yazıyorum çay içiyorum vs.ne bilim ya ben ölmüşüm haberim yok heralde..

Adam zamanında o kadar çok yaklaşmış ve sen itmişsin ki artık yaklaşmaz. Sen hala neden yaklaşmıyor, o yapsın o etsin diye beklersen evliliğin bitecek. Ya aldatacak bu adam seni, ya çocuklar biraz büyüyünce ayrılacak.

Ayrılacağını bile bile boşa kürek çekmek niye diycem.ama yok yok ben ayrılmam istemiyorum çocuklarım için kendim için.ben ailesiz büyüdüm belki o yüzden adapte olamadım.baba figürü ömrümde hiç olmadı bende.bir üvey baba girdi hayatıma nefret ettim adamlardan.oyle...

Ayrılacağını bile bile boşa kürek çekmek niye diycem.ama yok yok ben ayrılmam istemiyorum çocuklarım için kendim için.ben ailesiz büyüdüm belki o yüzden adapte olamadım.baba figürü ömrümde hiç olmadı bende.bir üvey baba girdi hayatıma nefret ettim adamlardan.oyle...
Ama adama da eşlik görevini yapmıyorsun ki 🙁sadece yemek temizlik işi olsa yardımcı tutardı adam eve evlenmezdi ki.Ya sen boşanmak istemesen de adam er ya da geç isteyecek.Bence çocukların büyümesini bekliyor.Bir adım atamadın günlerdir.Bir sarılma işini yapmıyorsun.Üzgünüm ama kaçınılmaz sona yaklaşıyorsun böyle.

Ben sorguluyorum.kendimi de haksız da buluyorum.bilmiyorum yada içimden gelmiyor yada kafam çalışmıyor yada annemin kaderini yaşamak için ugrasiyorum.her ne denirse nedir beniniticek güç eşime iyi davranmama sebep.olucak şey bulamıyorum bana çocuklar eve para getiriyor iyi adam.vs.yeterli gelmiyor.bu arada burasıda gerdi beni sanırım.ben.niye yapamıyorum.7 senelik iki çocuğumun babasına sarılmak yada elini tutmak.niye bu kadar zor benim için ? Ben bulamadım ..

Çocukları uyutun adama yanaşın. Neler yapmışsınız adama bir de ondan bekliyorsunuz ilk adımı. Yazmayacaktım dayanamadım yazdım.

Back