Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.
- Konu Sahibi su_ltan89
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.870
- 748
Ben de merak ediyorum, takipteyim. İnşallah düzelir, huzur bulur konu sahibi.Valla içime dert oldu, aklım hep sende.
Bi kere gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de. Bunu yap, bak neler düzelecek anında
Acaba hiç bir komşun, ablan yok mu? Sana yardım edecek, akıl verecek. Biz sonuçta tanımıyoruz sadece senin anlatabildiğin kadarını biliyoruz.
Tanıyan biri daha faydalı olur.
Yok cnmBen de merak ediyorum, takipteyim. İnşallah düzelir, huzur bulur konu sahibi.
Acaba hiç bir komşun, ablan yok mu? Sana yardım edecek, akıl verecek. Biz sonuçta tanımıyoruz sadece senin anlatabildiğin kadarını biliyoruz.
Tanıyan biri daha faydalı olur.
Hatta kimseyle gorusmuyorum.sansa yok sanirim.
Ama siz iyi geldiniz banaYok cnm
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Adetliyim.bu süslenme duş işini adetim bitince yapsam.olur mu? Adetliyken duş alınca ne hikmetse gelmiyor bidaha azalıyor çok.
o zaman kıyafetini değiş bakım yap kendine banyoyla olmuyor ki sadece süslenme
- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Ben gün-de iki kere alıyorum. Adetliykende sıkıntı olmuyor, sen bilirsinAdetliyim.bu süslenme duş işini adetim bitince yapsam.olur mu? Adetliyken duş alınca ne hikmetse gelmiyor bidaha azalıyor çok.
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Yok cnm
çevre edinmeye bak parka götür çocukları tanış orda birileriyle konuş gözlemle insanları o bile etki edecektir sana emin ol çok kapatmışsın kendini biraz gayret çaba
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.870
- 748
Neden görüşmüyorsun? İnsan yanına bir ses, farklı bir görüş ister. Çocuklarının arkadaşlarının anneleri de mi yok? Onlarla otur, sohbet et, görüş. Evine davet et, sen de git arada.Yok cnm
Sizleri hernekadar tanimasamda.daha güvenilir geldi burası bana.daha açık olabikiyorum.Ama siz iyi geldiniz bana
Niye iki kere alıyorsunuz duş?Ben gün-de iki kere alıyorum. Adetliykende sıkıntı olmuyor, sen bilirsin
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
demi ama çevre olmaması da insanı kapatıyor içine eşinin arkadaş çevresi yok mu onları davet et çaya sıkılmazsın ya konuştukça açılıyor insan ne dertli insanlar varmış benim ki dertmiymiş diyon en azındanNeden görüşmüyorsun? İnsan yanına bir ses, farklı bir görüş ister. Çocuklarının arkadaşlarının anneleri de mi yok? Onlarla otur, sohbet et, görüş. Evine davet et, sen de git arada.
- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Ben azıcık terlesem duramam. O yüzden sabah akşam alırım. Olması gerekende bence buNiye iki kere alıyorsunuz duş?
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.870
- 748
Evet iyice içine kapanmış, kendini ifade etmeyi bile unutmuş. İnsan eşine bile bir "teşekkür ederim" diyemez mi.demi ama çevre olmaması da insanı kapatıyor içine eşinin arkadaş çevresi yok mu onları davet et çaya sıkılmazsın ya konuştukça açılıyor insan ne dertli insanlar varmış benim ki dertmiymiş diyon en azından
Bütün gün evde, dört duvar arasında yaşanmaz ki.
Buraya da çok kapılma konu sahibi. Sonuçta sanal bir ortam. Yüz yüze gibi olmaz. İnsanlarla konuş, çekinme. Bak eşine bile iki kelam edemiyorsun.
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Kız sultan allah seni ne yapmasın itici değil çekici güç o ... yok mu bir değişiklikYok valla ya ne bileyim her şey her gün aynı oldukca ben degisemiyorum. İtici gücüm yok.
Kız sultan allah seni ne yapmasın itici değil çekici güç o ... yok mu bir değişiklik
[/QUOTEdemek istedigim beni iteleyecek bir kuvvet bir hedef bir amaç istek yok.istek varda öyle kuru kuruya bir istek işte.
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Bizlere niye mahcup olasın , içimden gelmiyor diye diye evliliğiniz dönülemeyecek noktaya gelmesinde , sonra ah vah etmeyin, yoksa ister adım atın ister atmayın.İns. Yavaş yavaş diyelim kızlar.boyle şeyler durduk yere olmuyor bende hergunum aynı geçtikçe moral olmadıkça içimden gelmiyor.ama gelicek ben inanamıyorum diyim artık napayim.sizlerede mahcup oldum.
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
İns. Yavaş yavaş diyelim kızlar.boyle şeyler durduk yere olmuyor bende hergunum aynı geçtikçe moral olmadıkça içimden gelmiyor.ama gelicek ben inanamıyorum diyim artık napayim.sizlerede mahcup oldum.
peki ne olacak bi ömür böyle gider mi gitmez beraber yaptığınız hiç birşey yok mu alışveriş gibi mesela ya da hafta sonları çıkıp gezmezmisiniz mıç mıç olma zaten belki fıtratın onu kaldırmaz ama paylaşın bişeyleri eşinizle