• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.

Adetliyim.bu süslenme duş işini adetim bitince yapsam.olur mu? Adetliyken duş alınca ne hikmetse gelmiyor bidaha azalıyor çok.

Valla içime dert oldu, aklım hep sende.
Bi kere gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de. Bunu yap, bak neler düzelecek anında
Ben de merak ediyorum, takipteyim. İnşallah düzelir, huzur bulur konu sahibi.
Acaba hiç bir komşun, ablan yok mu? Sana yardım edecek, akıl verecek. Biz sonuçta tanımıyoruz sadece senin anlatabildiğin kadarını biliyoruz.
Tanıyan biri daha faydalı olur.

Ben de merak ediyorum, takipteyim. İnşallah düzelir, huzur bulur konu sahibi.
Acaba hiç bir komşun, ablan yok mu? Sana yardım edecek, akıl verecek. Biz sonuçta tanımıyoruz sadece senin anlatabildiğin kadarını biliyoruz.
Tanıyan biri daha faydalı olur.
Yok cnm
Hatta kimseyle gorusmuyorum.sansa yok sanirim.

Yok cnm
Hatta kimseyle gorusmuyorum.sansa yok sanirim.
Neden görüşmüyorsun? İnsan yanına bir ses, farklı bir görüş ister. Çocuklarının arkadaşlarının anneleri de mi yok? Onlarla otur, sohbet et, görüş. Evine davet et, sen de git arada.

Neden görüşmüyorsun? İnsan yanına bir ses, farklı bir görüş ister. Çocuklarının arkadaşlarının anneleri de mi yok? Onlarla otur, sohbet et, görüş. Evine davet et, sen de git arada.
demi ama çevre olmaması da insanı kapatıyor içine eşinin arkadaş çevresi yok mu onları davet et çaya sıkılmazsın ya konuştukça açılıyor insan ne dertli insanlar varmış benim ki dertmiymiş diyon en azından

demi ama çevre olmaması da insanı kapatıyor içine eşinin arkadaş çevresi yok mu onları davet et çaya sıkılmazsın ya konuştukça açılıyor insan ne dertli insanlar varmış benim ki dertmiymiş diyon en azından
Evet iyice içine kapanmış, kendini ifade etmeyi bile unutmuş. İnsan eşine bile bir "teşekkür ederim" diyemez mi.
Bütün gün evde, dört duvar arasında yaşanmaz ki.
Buraya da çok kapılma konu sahibi. Sonuçta sanal bir ortam. Yüz yüze gibi olmaz. İnsanlarla konuş, çekinme. Bak eşine bile iki kelam edemiyorsun.

İns. Yavaş yavaş diyelim kızlar.boyle şeyler durduk yere olmuyor bende hergunum aynı geçtikçe moral olmadıkça içimden gelmiyor.ama gelicek ben inanamıyorum diyim artık napayim.sizlerede mahcup oldum.

İns. Yavaş yavaş diyelim kızlar.boyle şeyler durduk yere olmuyor bende hergunum aynı geçtikçe moral olmadıkça içimden gelmiyor.ama gelicek ben inanamıyorum diyim artık napayim.sizlerede mahcup oldum.
Bizlere niye mahcup olasın , içimden gelmiyor diye diye evliliğiniz dönülemeyecek noktaya gelmesinde , sonra ah vah etmeyin, yoksa ister adım atın ister atmayın.

peki ne olacak bi ömür böyle gider mi gitmez beraber yaptığınız hiç birşey yok mu alışveriş gibi mesela ya da hafta sonları çıkıp gezmezmisiniz mıç mıç olma zaten belki fıtratın onu kaldırmaz ama paylaşın bişeyleri eşinizle

Back