Yine iteceğini düşündüğü için ve hani bu insan ya bir kalbi var gururu var ya bunlar kırılıp puff olduğu için böyle yapıyor olmasın?Yani karşındaki robot sanki.Adam.sogumus bir kere.oyle çok severdi ki beni kokumu ala ala hep sarilarakmuyurdu kavga etsem bile.bu kadar öfke dolmuş içi bana.ona seviyor musun beni diye msn attım.gecen evet seviyorum.yazmis.ama.ondada bir hareket yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşeyi kısaca anlatılan.gercekten yardimci olmak isteyen yazsın.
- Konu Sahibi su_ltan89
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Evet oda böyle diyorYine iteceğini düşündüğü için ve hani bu insan ya bir kalbi var gururu var ya bunlar kırılıp puff olduğu için böyle yapıyor olmasın?Yani karşındaki robot sanki.
Sizler. Çok guzel.empati.yapiyorsunuz.kizlar bu yetenek.nerden.diyor.ki ben.robotum.zaten.insan değilim.kie kır paramparça ettin diyor.tabii bunlar dediği zamanlardi.simdi.onlarida demiyor.
Bunu dedim.ama olmuyor.benim ufacık ses yukseltmemde hemen yüzünü düşürüyor sofradan.kalkiyor fln.Allah aşkına, yarını göreceğimizin garantisi var mı? Adamcağızın sadece bir gün ömrünün kaldığını düşün. Öyle davran.
Bi mektup yaz bi mesaj yaz, özür dile, değişmek istıyorum, bana yardımcı ol de.
- 11 Aralık 2018
- 40.384
- 250.864
- 598
Bunu dedim.ama olmuyor.benim ufacık ses yukseltmemde hemen yüzünü düşürüyor sofradan.kalkiyor fln.
Senin ufacık ses yükseltme lüksün yok çünkü artık. O haklarını zamanında kullanmıl bitirmişsin. Adam bıkmış. Ya alttan alacaksın ya alttan alacaksın.
Bence o soguttugu icin boylesin.. Yapmistir bisey.evet yerinde tespit kendide
Öyle der sabrımı zorlama.beni sen soguttun. Hatta kadınlardan ,yasamaktan soguttun fln bile diyor.
- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Adamı bıktırmışsınBen üniv.okuyordum.esim çalışıyordu.esimin bir sevgilisi vardı 4 yıllık.benimde arkadaşım olmuştu.dogru yada yanlış bununsimdinyargilamayin lütfen eşim beni hiç tanıyıp bilmeden arkadaşımın anlattigiyla bana aşık olmuş.ama ne aşk.bu arada benim yaşım 22.esimin 30 o dönem.ben İzmirli,havai,bir okadar masum,eğlenceli,sacimdaki problemden dolayı değişik peruklar takan biriydim.neyse ben istemedim bu adamı.benim için neler neler yapmadi.kapimda sabahları.agladi.izmire gelip beni buldu.ben onun bu kadar sevmesine karşılık veremiyordum.cunku arkadaşım vardı arada.neyse ben zor durumda kaldım okul bitince.kalcak yerim yoktu.annem almadı beni eve.(bunları sorgulamayı lütfen uzun hikaye aile arasında) bende ozaman eşime sigindim.ve ben o bekar yaşıyordu.onla yaşamaya basladim
.o kadar seviyordu ki beni gözlerime bakarken ağlıyordu.ben ona yanasamiyordum.sonra iş buldum tek başıma eve çıktım.cok üzüldü o sevmediğim için onu.lakin ben ondan uzaklaşınca yapamaz oldum.hep onu düşünüyorum gelsin gireyim istiyorum.aradan 2 yıl geçti biz evlendik.evlendik ama beni isteme olayı fln olmadı.ben.kendim gittim kaynanamın evine tanışmaya.kapali gittim.turbana girdim anliycaginiZ.annesi beni istemedi.hala da öyle.akrabalardan biriyle evlendirmekti onun niyeti.ben düğün zamanı çok gergindim eşime çok yuklendim. Onunyigeninden eltimden fln kıskandım.biz evlendik.bende bir mutsuzluk.herseye bağırıyorum.onu seviyor muyum bilmiyorum.hamile kaldım ilk oğlum Ali geldi.hamileykwn hatırlıyorum ben demiştim canım istiyor erik çıkarsa al olur mu oda bulmuş getirmiş.30 TL vermiş.ben camdan aşağı atmıştım çok pahalı diye.acaip kizmisti.sonra benim annem girdi devreye kaynanamın bana kotuledi.bilmedigi halde.ben ona olanları anlatınca kızım sen alttan al o yaşlı demedi.cvp ver altta kalma dedi.ben onun aklına uydum kaynanam la kavga ettim.esim binada çok kızdı.biz artık tek tük sevişir olduk.bir sürü olaylar var.hepsi anlatılmaz.ben bir tane daha çocuk istedim.ve yanastim ona.o istemiyordu aslında.neyse kızım Ayşe oldu.tasindik.mutsuzluk bırakmadı yakami.suan ben 31 eşim 40 yaşında.ben acaba evlenmeseydim diyorum?şuan iki çocuğum var ve bir çok şeye geç kaldım istediğim hedeflere.bunu eşimle evlendigime.icin suçluyor um.cunku böyle de mutlu değilim.adam sevmiyor ya katlanıyor konuşmak istemiyor.kumanda telefon.haa çocuklar mi konu.mukemmel bir baba.onlari okadar çok seviyor simartiyor yedirip uçuruyor kitaplar okuyor oyunlar oynuyor en kıskanıyorum.geriliyorum.sevilmek kadın olduğumu hissetmek istiyorum.6 ay oldu yanaşmadı bana.haa normalde de ayda 1 fln yapardık.evlendigimiz ilk zamanlar günde 5-6 yapardik+(lütfen binada takilmayin) ya benim saçlarım yok diye,yada gerçekten huysuzum,yada gerçekten kafasizim.ne istediğimi bilmiyorum kızlar ya boşanmak.ben ztn babasız büyüdüm.bir müddet sonra da annesiz.bilirim o acıları.( Çok çektim ben)ne yapayım kızlar daha öncede açtım konu ama açıklayıcı değildi başka yerlere vardı muhabbet.bu arada güzelim sanırım ama saçım yok vede bakımsızlık yani makyaj yapmam evde pijama giyerim.temizlik yemek yaparım.51 kiloyum.ne bileyim bunlarında yazayım.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
ya fakesin ya da ciddi anlamda sorunların var ama tedavi olmuyorsun.adamı besbelli sevmiyorsun.hırsların için çocuk yapmışsın ki bence aynı hırsla da geçmişte arkadaşının 4 senelik sevgilisiyle evlenmişsin şimdi sevmiyosun doğal olarak.tedavi olmak isteyene devlet hastanesi , ya da sgk anlaşmalı kurum dolu , gidersin mis gibi tedavini olursun.he bu adamcağıza da çok üzüldüm sırf çocuklarının düzeni bozulmasın diye sana katlanıyor açık ve net ama büyüdüklerinde hatta belki karşısına sevgisini hak eden biri çıktığı anda gidecek.sen şu an içinde bulunduğun kurumun evlilik olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.bunun aman geçmişte görmedim, aman ben soğuk yetiştimle de alakası bir yere kadar ama bu kadarı senin problemli oluşundan.şimdiki çocuklar el üstü yetiştiriliyor olabilir ama bizim jenerasyonumuz ve öncesi hiç de babamınız kucağında oturup al kızım lolipop aman kızım yarın da seni havuza götüreyim sevimliliğinde geçmedi.ama hiç birimiz senin gibi olmadık.adamı sevmiyorsun bari hayatını zehir etme.
- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- 408
Adam.sogumus bir kere.oyle çok severdi ki beni kokumu ala ala hep sarilarakmuyurdu kavga etsem bile.bu kadar öfke dolmuş içi bana.ona seviyor musun beni diye msn attım.gecen evet seviyorum.yazmis.ama.ondada bir hareket yok
Sevmese eşini kimse tutamaz boşanır senden kuzum, artık roller değişti eskidendi deli gibi seven adam eşin için süprizler yap canım çabalamazsan elinden gider eşin otur konuş onun derdini dinle birde istanbulda mı yaşıyorsun
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Anladım ona zulumde bana değil mi? Yada ona zulumse niye yanaşmıyor kendisi iki çift güzel söz söylemiyor.gerci isi çok ağır eve geliyor evdede çocuklar hep tepesinde.onlar tepesinden inincede ztn.koltukta uyuklamaya başlıyor.ha şimdi uyanık.cocuklar tepesinde çukur izliyor.bende oturuyorum yanlarında kk ya yazıyorum çay içiyorum vs.ne bilim ya ben ölmüşüm haberim yok heralde..
neden o neden siz değilsiniz hep güzel sözleri kadınlar mı hak ediyor lütfen bencil olmayın elinden gelen fedakarlığı yapan erkeğe bunları çok görmeyin en basiti koltukta uyuyup kalsa bile hadi hayatım yerine geç yat demeniz bile o adamı mutlu eder eminim ki üzerini bile söylene söylene örtüyorsunuz yapmayın haktır vebaldir eşlerin de hakkı var birbirlerine karşı...
- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Canım yorma kendini, konu sahibinin parmağını kıpırdamaya bile niyeti yokneden o neden siz değilsiniz hep güzel sözleri kadınlar mı hak ediyor lütfen bencil olmayın elinden gelen fedakarlığı yapan erkeğe bunları çok görmeyin en basiti koltukta uyuyup kalsa bile hadi hayatım yerine geç yat demeniz bile o adamı mutlu eder eminim ki üzerini bile söylene söylene örtüyorsunuz yapmayın haktır vebaldir eşlerin de hakkı var birbirlerine karşı...
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Canım yorma kendini, konu sahibinin parmağını kıpırdamaya bile niyeti yok
arkadaş bana zulüm değil mi diyor ne zulmü ya adam sevdiğin börekçiden börek aldım diyor onu bile azarlıyor şımartmış resmen adam kocası da hatalı olduğundan fazla değer vermiş önceden çok severdi kokumu içine çeke çeke derdi şurda kaç tane kadın evli bi sorun bakalım kimin kocası özene bezene şımartıyor eşini bizler de öyle şımartmıyoruz ama hayatın akışı insanlığın gereği için nezaket kuralı gelenek görenek her ne derseniz uyguluyoruz çünkü uygarlık bunu gerektirir yoksa diğer canlılardan farkımız ne olacak..kendinize gelin ya da adamı bırakın anası bile evlendirir yazık günah düşünsenize eve giriyorsunuz somutkan biri valla o gün kü enerjim yerle bi olur eve gitmek istemem
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Ben akıl vermeyi bıraktım artık. Koskoca kadın bizi anlamıyorsa yapacak bisey yok.burda güzellikle akıl veriyoruz yapamam diyor eleştiriyoruz burası beni geriyor diyor napacaz bizde şaşırdık
Adam iyi dayanıyor valla. Başkası olsa, erik olayında bırakır giderdi.
Allahım adamın yardımcısı olsun ne diyelim, dinletemiyoruz
Adam bana çok kızgın çok dolu.takintilarim var.sinirliyim,hep gergin mutsuzum.adamda beni dert sahibi yaptın gibi birşeyler diyor.valahi kızlar o yorgun,kızgın.benya fakesin ya da ciddi anlamda sorunların var ama tedavi olmuyorsun.adamı besbelli sevmiyorsun.hırsların için çocuk yapmışsın ki bence aynı hırsla da geçmişte arkadaşının 4 senelik sevgilisiyle evlenmişsin şimdi sevmiyosun doğal olarak.tedavi olmak isteyene devlet hastanesi , ya da sgk anlaşmalı kurum dolu , gidersin mis gibi tedavini olursun.he bu adamcağıza da çok üzüldüm sırf çocuklarının düzeni bozulmasın diye sana katlanıyor açık ve net ama büyüdüklerinde hatta belki karşısına sevgisini hak eden biri çıktığı anda gidecek.sen şu an içinde bulunduğun kurumun evlilik olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.bunun aman geçmişte görmedim, aman ben soğuk yetiştimle de alakası bir yere kadar ama bu kadarı senin problemli oluşundan.şimdiki çocuklar el üstü yetiştiriliyor olabilir ama bizim jenerasyonumuz ve öncesi hiç de babamınız kucağında oturup al kızım lolipop aman kızım yarın da seni havuza götüreyim sevimliliğinde geçmedi.ama hiç birimiz senin gibi olmadık.adamı sevmiyorsun bari hayatını zehir etme.
Bursa'da yaşıyorum.Sevmese eşini kimse tutamaz boşanır senden kuzum, artık roller değişti eskidendi deli gibi seven adam eşin için süprizler yap canım çabalamazsan elinden gider eşin otur konuş onun derdini dinle birde istanbulda mı yaşıyorsun
- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.915
- 113
- 30
25Kaç yaşındasın ?
Dert etme tatlım ya
- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.915
- 113
- 30
Siz de dert etmeyin eşinize adım atın eski günlerin birlikte geçirdiğiniz günlerin hatrınaDert etme tatlım ya
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158