Herşeye karışan küskün görümcem

KEndi kararını alabiliyormuş eşim çocuk değilmiş öyle diyor

asdfghj peki bundan şeyin haberi var mı, mesela ablasının?
Siz de öyle olmadığının farkındasınız ki "eşimi nasıl ele geçirebilirim" diye soruyorsunuz. Çünkü adam birilerinin elinde olmadan bir şey yapamıyor belli ki.
Sonra da hiç yüzünüz kızarmadan aşağıdaki mesajı yazabiliyorsunuz, hayret gerçekten.

Forumdaki bu "bini kiskiniyirsiniz" olayına bayılıyorum. Dertli dertli konu açan sizsiniz farkındaysanız. Kimse size silah zoruyla görümcenizi anlattırmıyor.
Eşinizi yönetmeye çalışan bir görümceye ve daha da kötüsü yönetilen bir eşe sahipsiniz. Pandemi olmasa ne şekilde evleneceğinize bile karar veremeyecekmişsiniz. Eşiniz "düğün meselesini önceden bilsem bu evlilik zor olurdu" bile demiş.
Yahu kim, sizin neyinizi kıskansın allah aşkına?

Neyse, Allah'tan görümceniz izin vermiş de siz evde kalmamışsınız

KISkanclığınızın sebebi nedir anlayamadım Evde kaldınız ya da kötü giden bir evliliğiniz mi var

Ben şey olayını tam anlamadım ‘’eve sevgi ile gelen’’ birde diğer türlü gelen eş ayrımı nasıl yapılıyor

TEşekkrğler tatlım işte böyle iyi çocuk ol düzgün konuş benimle aferin sana
Bu mod ile mutlu olabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Muhtemelen görümcenizle olan olaylar da anlattığınız şekilde değil çünkü her halinizden belli olayları fikrinize göre yorumladığınız.Bu arada şaka gibisiniz

Eşin o konuşmadan haberim olsa bu evlilik zor olurdu demesini de unutmayalim.
Yemin ederim sinirden okudugum yerde bıraktım konuyu devam etmedim.
Bır de oyle mı demıs?
Ama suclu gorumce?
Sorunun kaynağını gorememek aslında baya uzucu. Insallah konu sahıbı gercek sorunu gorur.

Yemin ederim sinirden okudugum yerde bıraktım konuyu devam etmedim.
Bır de oyle mı demıs?
Ama suclu gorumce?
Sorunun kaynağını gorememek aslında baya uzucu. Insallah konu sahıbı gercek sorunu gorur.
Aynen öyle demiş.

Ama hiç sanmıyorum göreceğini.

Eşi tarafından baskı görmeye başlayacak şimdi kardeşiyle görüşsün diye onun suçlusuda kayinvalide ve görümce olur yine. Çünkü eşiyle arası çok iyi herşey mükemmel ve ben bu mikemmel ilişkiyi cok kıskanıyorum

Buradaki tarzınıza bakarak görümceyle anlaşamamanıza şaşırdım ben.
Çok uyumlu duruyorsunuz oysa.

Bir ipte iki cambaz olayı galiba..

Dengeli yürümesi gerekn sizsiniz gibi duruyor.
Zira eşinizin "O kavgayı bilsem bu evlilik zor olurdu." cümlesinden anlaşılıyor ki diğer cambaz daha çetin.

Ama yine de eşinizle maddi manevi süper iyisiniz.
Korkacak bir şey yok.

Sizden sonra baktım da eski mesajlarına, kullandığı dil
Bozulmak falan okuyunca "evde kalmış" tabiri Kraliçe Elizabeth seviyesinde geldi şu an.

Adam doktora gitmesine, dilatör almasına bile izin vermemiş. Neyse ki makyaj yapmasına ve deodorant kullanmasına izin veriyor da makyaj fırçaları ve deodorant şişesi varmış evde.
2 damla kan için balayını zehir eden, ortak bir problem için eşinin doktora gitmesine bile izin vermeyen adam nasıl manevi olarak çok iyi anlayan beri gelsin. Ama sorsan suçlu hep görümce.

Bütün suç poncik esinde canm gorumcene bilenip durma yer seni

Kadinin evliligi baskalarinin iki dudaginin arasindaymis. Eski mesajlarindan da tam bir hirto ile birlikte oldugu yazilmis ama hala burada bize saldirma derdinde. Acidim valla once kizdim sonra da acidim. Max 2 yila burada kucaginda cocukla bosaniyorum diye goruruz.

Öyle demeyelim Allah maddi yönden sıkıntı vermesin afghk

Birde kadın olduktan sonra eşi milletin yanında iyi davranmış elini omzuna filan atmışBekarlar evlenmediği için şükretti konuları okuyunca haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…