- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
Eki Görüntüle 1432074
işte günlük olarak yaptığım göz makyajından bir örnek
ne kadar yaşlı mesela :)Bu makyajınızı hiç tercih etmeyin. Çünkü sizi yaşlı göstermiş maalesef ki. Eyeliner sürüp çizgisini uzatsaydınız gözünüze çok daha yakışırdı. Farınızı ve kaleminizi yarıda kesmemeliydiniz. Nacizane fikrim bu...
dipliner, bazende siyah farı ince fırça ile dipliner gibi kullanırımgozunuzun uzerindeki kalin eyelinermi
yoksa siyah kalem surup dagittinizmi yoksa
Eki Görüntüle 1432078
günlük makyaj
pastelin 4 lü kahverengi far paleti, flormar beyaz far, golden rose maskara, golden rose dip liner
ne kadar yaşlı mesela :)
yoo zaten 33 yaşındayım ne kadar yaşlı göstermişim diye merak ettim sadece :)Bakın bu makyajınız çok hoş olmuş ama kaleminizi yarıda kesmeyin. Daha da güzel görünür gözleriniz. Yani biraz yaşlı ve bezgin haliniz vardı orrda. Alınmayın lütfen, niyetim kırmak değil asla...
yoo zaten 33 yaşındayım ne kadar yaşlı göstermişim diye merak ettim sadece :)
kirpik boyunca makyaj yapıyorum artık, ah ne günlerdi be diplineri kuyruklu yapardım
çok güzel bir öneri ama kaşım yok ki benim :) kavis daha sert gösteriyor beni şuan ki kavisleri bile biraz yumuşatmayı düşünüyorumyanlis anlamassaniz birsey onerebilirmiyim
kas sekliniz goz yapiniza uygun degil
biraz kalinlastirip kavisi kaldirsaniz daha hos olur ve makyajinizida gozunuzude daha hos gosterir sanirim
deneyip göstericem :)) bakalım aynı fikrin devam edecek mi :)Yine yapabilirsiniz. Hem daha güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?