bol kesim önden bağlamalı ince penye kırmızı hırka...
bu örtü bana hediye geldi..esse home ama benim masama çoook büyük..o yüzden hiç kullanmadım..hatta 2 ye kestiriP kullanmayı bile düşündüm çünkü çok şık..son koyduğum resimdeki peçetelikle beraber geldi..6'lı gümüş eskitme süper bir model..ama bence renkleri uymuyor..o yüzden onuda hiç açmadım..kırmızı olanları 1-2 kere kullandım..12 tane parlak koyu kırmızı ve taşla süslü..bence bunlarla daha çok uyar...önce beğeninde fiyat düşünürüz ok...ayrı ayrı satılıktır.. örtü satılmıştır!!!!!peçetelikler duruyor...
39 40no parmak arası dore sıfır sandalet.... sadece 18 tl
lcw 34 numara erkek çocuğu sandalet..10tl
y-london 38/40 beden şık ceket sadece 20tl...
koton şık ve abiye üst...40/42 beden ..
pudra rengi 1 yada 2 kez giyilmiş şık tunik..göbek kapatıcı... :) 10tl
bilgisayarımızı alırken almıştık..fakat deneme harici kullanmadık..sarıp kutusuna kaldırdık..ilgilenenler için kutuyu açıp resimleyebilirim..ihtiyacı olan kaçırmasın...
süper otantik ve kullanışlı kilimler..makinedede yıkanıyor...küçük=en42 boy64 büyük=en54 boy80 ..kaçırmayın..
sıfır şık kemer..5tl
atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..
DELİKLİ PEMBE SIFIRA YAKIN KAZAK ...S/M VE İNCE L BEDENLERE UYGUN...
MANGO PEMBE KADİFE PANTOLON ..40 BEDEN YAZIYOR AMA BENCE 42 YE DAHA UYGUN..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ..8TL..
xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUN BİR SEÇENEK..25TL
tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde
42 beden siyah kalın saten tek omuz çok şık abiye elbise...sadece 1 kere giyildi...
44/46 beden (ölçü isteyiniz)siyah kadife çok tarz,önden yarım fermuarlı,v yaka elbise...sıfırdan farksız ..15tl..
şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...
batik marka m/l uyumlu,siyah ,çok şık bluz...20tl
çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl
zara marka çok şık,kışlık kaşe pantolon..kaçırmayın..1 yada 2 kez kullanıldı...sadece 10tl..
atmospher marka 40 no siyah uzun çizme...çok şık ve rahat...20tl
havlu ev pandufu..az kullanıldı...kurbağalara basınca ses çıkarıyor..33 yada 34 no diye düşünüyorum ama ölçü isteyiniz...10tl
34 no kinetix marka spor ayakkabı..fazla kullanılmadı zaten içinin fotolarından anlarsınız..beyaz kısmı lekelendi..ama makinede çıkabilir diye düşünüyorum..15tl
ninja turtles kıyafeti..4/5/6 yaşa uygun sayılır..ölçü isteyiniz..10tl..
koyu lacivert çok şık abiye..1 kere giyildi...40/42/44 beden uyumlu..yırtmaçsız...koları tül ,dilerseniz kestirip kolsuz elbise olarakta kullanabilirsiniz...35tl
E
çok tatlı bir pembe straplez balon etekli abiye...1 kere giyildi..ölçü isteyiniz...25tl