Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

güncelllll
bol kesim önden bağlamalı ince penye kırmızı hırka...

bu örtü bana hediye geldi..esse home ama benim masama çoook büyük..o yüzden hiç kullanmadım..hatta 2 ye kestiriP kullanmayı bile düşündüm çünkü çok şık..son koyduğum resimdeki peçetelikle beraber geldi..6'lı gümüş eskitme süper bir model..ama bence renkleri uymuyor..o yüzden onuda hiç açmadım..kırmızı olanları 1-2 kere kullandım..12 tane parlak koyu kırmızı ve taşla süslü..bence bunlarla daha çok uyar...önce beğeninde fiyat düşünürüz ok...ayrı ayrı satılıktır..

örtü satılmıştır!!!!!peçetelikler duruyor...
39 40no parmak arası dore sıfır sandalet.... sadece 18 tl

lcw 34 numara erkek çocuğu sandalet..10tl

y-london 38/40 beden şık ceket sadece 20tl...
koton şık ve abiye üst...40/42 beden ..

pudra rengi 1 yada 2 kez giyilmiş şık tunik..göbek kapatıcı... :) 10tl

güncellll
etekler (40 ve 44 beden arası.beden ve ayrıntı sorunuz lütfen)5 er tl..

l beden straplez elbise..7,5tl..

çook şık yünlü pudra pembesi gibi 2 li takım....sifir..15tl...

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET KALDI.
FIRSAT ÜRÜNÜ..FİYAT SADECEEEE..50 TL...(ELDİVEN İÇİN FİYAT SORUNUZ )KAÇIRMAYINNNNNN....
penye omuz detaylı bel pencereli çoook şık üst...denny rose marka s beden...sıfır..12tl
sateen marka 44 beden ama 42 yede uyumlu..spor deri mont görünümlü...hafif parlak siyah mont ceket....sıfır..30tl detay isteyin çok şıK

GÜNCELLLL
xside kısa,ince triko ,fakir ve yarasa kol,kendinden simli,beyaz yeşil geçişli kazak ..l beden ..
kız bebek uyku tulumu..mont gibide giyilebilir...sadece13 tl...
M-L UYUMLU ,LEOPAR DETAYLI,PETROL RENGİ ÜST...6TL..
üstü tül zımba detaylı şık bluz ...6tl
adl pembe yakalı şık bluz...s yazıyor fakat geniş kesim..6tl
38 no gerçek deri turuncu yumuşacık bir ayakkabı..sıfır..sadece 12tl
king steamy buharlı temizleyici...yanlış hatırlamıyorsam 2 kere kullandım..kutuda yeni alıcısını bekliyor...uygun fiyata...

GÜNCELLLLL
39 NO SADECE 1 KERE GİYİLDİ YEP YENİ..SİYAH RUGAN...20TL

SADECE 1 KERE GİYDİĞİM SİYAH ABİYE ELBİSEM...40/42 BEDEN...SADECE 25 TL

KÜÇÜK ÖNÜ PARLAK ABİYE ÇANTA...SADECE 5 TL..2 ABİYEYİDE ALANA HEDİYE...

STRAPLEZ BİR KERE GİYDİĞİM DİZALTI ABİYEM...40 42 BEDEN UYUMLU...SADECE 25TL..
SİYAH GABARDİN 40 42 BEDEN CEPKEN YELEK...

M UYUMLU KAHVE HIRKA...YIPRANMASINDAN DOLAYI 2TL...

40/42 BEDEN UYUMLU CAMEL RENGİ TUNİK ELBİSE SIFIR...20TL

44/46 beden sıfır ...şık elbise ...18 tl..

GÜNCELLLL
atkı ve 1 adet üst..

ERKEK ŞAPKALAR SIFIR 2'Sİ 4 TL...
BÜYÜK BEDEN 44/46 UYUMLU SANIRIM 2ŞIK ELBİSE...ÇİÇEKLİ ŞİFON 12TL..SİYAH ŞIK ELBİSE 20TL...

ADL MARKA FULL LİKRA ŞİFON SİMLİ GRİ TONLARINDA XS-S BEDEN ŞIK GÖMLEK...6TL..

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET MEVCUT..XS-S 38 -40 BEDENİ MEVCUT..İSTER KIZINIZLA İSTER ARKADAŞINIZLA İSTER TEK BAŞINIZA DALIŞ ZEVKİNİ TADIN DİYE İNDİRİMDE..50TL..ELDİVENİ İSE 15 TL...KAÇIRMAYIN...

GÜNCELLL
bilgisayarımızı alırken almıştık..fakat deneme harici kullanmadık..sarıp kutusuna kaldırdık..ilgilenenler için kutuyu açıp resimleyebilirim..ihtiyacı olan kaçırmasın...

süper otantik ve kullanışlı kilimler..makinedede yıkanıyor...küçük=en42 boy64 büyük=en54 boy80 ..kaçırmayın..

sıfır şık kemer..5tl
atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..

DELİKLİ PEMBE SIFIRA YAKIN KAZAK ...S/M VE İNCE L BEDENLERE UYGUN...

MANGO PEMBE KADİFE PANTOLON ..40 BEDEN YAZIYOR AMA BENCE 42 YE DAHA UYGUN..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ..8TL..

xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUN BİR SEÇENEK..25TL

GÜNCELLLL

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde

42 beden siyah kalın saten tek omuz çok şık abiye elbise...sadece 1 kere giyildi...

44/46 beden (ölçü isteyiniz)siyah kadife çok tarz,önden yarım fermuarlı,v yaka elbise...sıfırdan farksız ..15tl..
şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...

batik marka m/l uyumlu,siyah ,çok şık bluz...20tl
çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl

GÜNCELLLL
batik marka füme rengi,sıfır,süet gibi kumaşı var..kolları pencereli,şık detaylı üst..m yazıyor fakat l/xl bedenler tercih etmeli...20tl

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET kaldı.s/m (38/40/42)
FIRSAT ÜRÜNÜ..FİYAT SADECEEEE..50 TL...(1 ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR)KAÇIRMAYINNNNNN....

40/42/44 beden( ölçü isteyiniz)astarsız çok şık mint yeşili ceket...14tl
mango krem renk şık ve tarz kazak...xs/s bedenler için uygundur...12tl..

mürdüm rengi..çift kat çok şık şifon etek...42/44/46 bedenlere uygun..16tl

YARI PARLAK VE KAYGAN BİR KUMAŞA SAHİP SIFIR DERİ GÖRÜNÜMLÜ L BEDEN KALEM ETEK...20TL
GABARDİN M/L BEDEN UYUMLU ŞIK BİR CEKET...15TL

SİYAH ŞIK VE KİBAR BİR AYAKKABI...39/40 NO...ETEK CEKET KOMBİN ALANA HEDİYE..TEK FİYATI 5TL

GÜNCELLL

zara marka çok şık,kışlık kaşe pantolon..kaçırmayın..1 yada 2 kez kullanıldı...sadece 10tl..
atmospher marka 40 no siyah uzun çizme...çok şık ve rahat...20tl
havlu ev pandufu..az kullanıldı...kurbağalara basınca ses çıkarıyor..33 yada 34 no diye düşünüyorum ama ölçü isteyiniz...10tl

34 no kinetix marka spor ayakkabı..fazla kullanılmadı zaten içinin fotolarından anlarsınız..beyaz kısmı lekelendi..ama makinede çıkabilir diye düşünüyorum..15tl

ninja turtles kıyafeti..4/5/6 yaşa uygun sayılır..ölçü isteyiniz..10tl..
su sebili..10tl

GÜNCELLL
çok şık siyah kürk kaban...46/48 bedenlere...sıfır...ölçü isteyiniz..
40/42 beden ekru..ince şişme yelek..fermuarı zor kapanıyor...10tl..

kayık yaka kolsuz,saten leopar üst..xs veya s uyumlu...sıfır..

BATMAN ORJİNAL BESLENME ÇANTASI....8TL
park bravo 3 beden koyu gri parlak trench...yaka altından hasarlı..resimde görüldüğü gibi...10tl
kırmızı üzeri siyah tül ve pul işlemeli şık üst...40/42/44 beden uyumlu..askılarını biraz dikmiştim..
siyah gabardin hamile pantolonu..çok şık..sıfırdan farksız..1 yada 2 beden..ölçü isteyiniz...15tl

GÜNCELLL
şık tunik..etiketli..giyilmedi..sıfır..15tl

koyu lacivert çok şık abiye..1 kere giyildi...40/42/44 beden uyumlu..yırtmaçsız...koları tül ,dilerseniz kestirip kolsuz elbise olarakta kullanabilirsiniz...35tl

E

• çok tatlı bir pembe straplez balon etekli abiye...1 kere giyildi..ölçü isteyiniz...25tl

GÜNCELLL

gri ince penye..şık üst..44/46/48beden uyumlu..ölçü isteyiniz..
38/40 bedene uygun...yüksek bel şık pantolon...sıfır..25tl
deniz kabuğu gibi ama ağır ,şık bir bileklik..lastikli...5tl

GÜNCELLL
sıfırdan farksız..mont...15tl
standart ve esnek...5tl
KALIN KETEN ,İÇ GÖSTERMEYEN,L/XL BEDENLERE UYGUN..HAMİLELERDE TERCİH EDEBİLİR..ŞIK BİR GÖMLEK...
3XL ŞIK BİR ÜST...SIFIRDAN FARKSIZ..SOMON RENGİNE BENZİYOR...10TL
CAPCANLI TURUNCU FİLE ÜST..STANDART AMA BİRAZ GENİŞ KESİM...10TL

GÜNCELLLL
HOŞ DETAYLI SİYAH KUMAŞ KAPRİ SIFIR..GİYİLMEDİ...40BEDEN..10TL

BÜYÜK BEDEN SIFIR BİR ÜRÜN ..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ...10TL
ÇOK ŞIK SİYAH TRİKO KALEM ETEK..KALINDIR...42/44/46 BEDENLERE..ÖLÇÜ SORUNUZ...10TL
KÜÇÜK RESİMLERDEKİ RENGİN BİRAZ AÇIĞI..S/M BEDENE UYUMLU ÇOK ŞIK TUNİK...10TL
38 beden..deformasyonu olduğu için sadece 5tl..
44 yazıyor fakat40/42 uyumlu çok şık beyaz ceket..13tl

GÜNCELLL
sadece 10tl...
mango işlemeli bolero...10tl..
sadece 8tl
nubuk görünümlü siyah ceket tarzı gömlek..40/42 beden..kısa boylu hanımlar tercih etmeli..5TL
hafif zedelenmeleri var ..full likralı..saten vizon renk..36/38 beden 4tl

önünde bir iki ip çekilmesi olmuş bu yüzden 10tl...

bir kere giydim ve yıkadım..beyaz şık metal detaylı..36 beden..metallerinde renk değişmesi olduğu için sadece 6tl...sıfırdan farksız...

çok tatlı yeşil ,ince ,pilesiz ve kendinden parlak tül

bu ürün değerli arkadaşım yuppe ye satılmıştır...

mango siyah saten büstiyer m/l uyumlu..10tl

buzyye benzer beyaz omzu açık ve kol detaylı taşlı xs/s beden şık üst..kolunda leke olduğu için 5tl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…