Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

Canim kargomu aldım ürünler tertemiz ve cok yeni, gerçekten titizlikle hazırlamissn çok teşekkür ederim. Hediyem içinde ayrıca Teşekkürler. Tekrar alışveriş yapmak isterim. Öpüyorum iyi günler :)

MANGO SIFIR KAŞE KABANIM...MALESEF HİÇ GİYEMEDİM...ÇOK KİLO VERDİĞİM İÇİN...ŞIK DETAYLARA SAHİPTİR. RESMETMEYE ÇALIŞTIM...SİYAH RENK OMUZ TARAFI BİRAZ DAHA DARDIR..ALT TARAFI DAHA RAHAT KESİMDİR...GÖBEK MİDE VE BEBİŞ SAKLAYABİLİR :KK66: PAZARLIKSIZ FİYAT 80TL DİR...Eki Görüntüle 1371758 Eki Görüntüle 1371759 Eki Görüntüle 1371762 Eki Görüntüle 1371764 Eki Görüntüle 1371765 Eki Görüntüle 1371766
Bu kaç beden canım

image.jpg
Bu örtüm satılmıştır

ıphone 2383.jpg
ıphone 2384.jpg şifon gibi likralı 2 beden sıfır üst...sadece 5tl...

ıphone 2381.jpg
ıphone 2382.jpg
gümüş gri tek omuz şık abiye üst...m/l uyumlu...10tl

güncelllll
GÜNCELLL
index.php
index.php
index.php
vitrin marka güderi görünümlü sıfır mevsimlik koyu kahve tonlarında mevsimlik mont ceket...42 beden ama 40-42 uyumlu..kırışık model

index.php

koton ole gümüş gri trench model,kuşaklı,ince,astarsız yağmurluk..kolu ayarlanabilir..36 beden yazıyor fakat 38 40 bedenede olabilir..(gg den aldım ama hiç giymedim..)
index.php

bittimi ??daha bitmedi...
index.php

m-l-belkide xl uyumlu altı bakır renk pul payet,üstü krem elbise yada tunik..(gg den aldım.ama bana büyük geldi..)
index.php
kalın penye leopar kalem etek...38 beden ama esnek..40 bedenede uyumlu..sıfır..
kot ceket mont..ince kot değildir..astarlı ve tok bir kumaşa sahip..italyan malı..m bedendir l yede uyabilir..sıfır ürün..55 tl
siyah uzun ve hoş bir yelek..dantel detaylı,penye..altı balon model..sıfır..
kayık yaka kolsuz,saten leopar üst..xs veya s uyumlu...sıfır..

güncellll
pembe somon çok şık şifon elbise...40 beden fakat 40-42 beden uyumlu..beli lastikli..sıfır..
açık gri,polyester klasik pantolon...hafif likralı.40-42 beden ...sıfır..15tl
KUŞBURNU YAĞLI YÜZ KREMİ 50ML..SIFIR 5TL

ozon yağı..50ml..çok az kullanılmış..4tl sebamed jel..10ml..sıfır3tl
dettol 100gr sabun..sıfır 4 tl
mini 5'er mlfrench oje vegliserinli sabun 20 gr..sıfır..2tl

kızıl kahve bordo gibi,yumuşak deri kemer..sıfır..5tl
leke 38 beden yazıyor ama bence 40 hatta ince 42 bedene bile olur..mint yeşili 2.el kapri..8tl
DEVAMMM...
lcw 9 yada 10 yaş çift taraflı (polar ve polyester)kışlık erkek çocuğu montu..kapşonu çıkarılabilir..kol manşetlerinde renk atması mevcuttur ancak kullanıma engel değildir..sadece 20tl

güncellll
islam ilmihali 840 sayfa..sadece
sout blue şifon üst..siyah üzerine beyaz küçük puantiyeli..s yazıyor fakat m ve ince l bedenlerede olur...

40 no temiz..ben 39 40 no giyiyorum bana oluyor..2. el
saten likra 36-38 bedene vizon rengi üst..4tl
gri boğazlı 40 beden tunik 5tl
lcw 9+ erkek çocuk mayo...8tl..
mango siyah 38 beden pamuklu bol pantolon..
3xl somon kolları ve omuzu dantel altı penye üst...
44 beden siyah paçası zımba detaylı kapri pantolon...
üstü leopar detaylı s beden şık elbise..

Back