Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur.. kayık yaka kolsuz,saten leopar üst..xsveya s uyumlu...sıfır.. KUŞBURNU YAĞLI YÜZ KREMİ 50ML..SIFIR 5TL ozon yağı..50ml..çok az kullanılmış..4tl dettol 100gr sabun..sıfır 4 tl selin limon kolonyası 1000ml..sıfır..6tl avon body firming vücut losyonu..400ml..bir kere parmak ucuyla denenmiş..full dolu...6tl kızıl kahve bordo gibi,yumuşak deri kemer..sıfır..5tl
leke 38 beden yazıyor ama bence 40 hatta ince 42 bedene bile olur..mint yeşili 2.el kapri..8tl
bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur.. siyah beyaZ dolama model hırka ..34/36 beden 2.el..(ggden aldım bana olmadı) islam ilmihali 840 sayfa..sadece sout blue şifon üst..siyah üzerine beyaz küçük puantiyeli..s yazıyor fakat m ve ince l bedenlerede olur... 40 no temiz..ben 39 40 no giyiyorum banaoluyor..2. el saten likra 36-38 bedene vizon rengi üst..4tl gri boğazlı 40 beden tunik 5tl
koton şık ve abiye üst...40/42 beden ..sadece 8tl...
etekler (40 ve 44 beden arası.beden ve ayrıntı sorunuz lütfen)5 er tl..
bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur.. pembe kahve tarz çanta.. M-L UYUMLU ,LEOPAR DETAYLI,PETROL RENGİ ÜST...6TL..
adl pembe yakalı şık bluz...s yazıyor fakat geniş kesim..6tl
KÜÇÜK ÖNÜ PARLAK ABİYE ÇANTA...SADECE 5 TL..2 ABİYEYİDE ALANA HEDİYE...
ERKEK ŞAPKALAR SIFIR 2'Sİ 4 TL...
ADL MARKA FULL LİKRA ŞİFON SİMLİ GRİ TONLARINDA XS-S BEDEN ŞIK GÖMLEK...6TL.. sıfır şık kemer..5tl atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..
çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl
batik marka füme rengi,sıfır,süet gibi kumaşı var..kolları pencereli,şık detaylı üst..m yazıyor fakat l/xl bedenler tercih etmeli...20tl
bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur..
38 beden..deformasyonu olduğu için sadece 5tl..
44 yazıyor fakat40/42 uyumlu çok şık beyaz ceket..13tl
nubuk görünümlü siyah ceket tarzı gömlek..40/42 beden..kısa boylu hanımlar tercih etmeli..10tl
s beden sadece 5tl...
hanımlar hırkayı burdanda almış olabilirim ama hatırlamıyorum..malesef..kahve hırka pamuklanmış ama güzel duruyor..5 tl (sadece hırka)
s/m uyumlu penye yelek..arkası baskılı ...hiç giymedim yıkamadım..baskısı yıkanınca çıkar mı emin değilim...o yüzden aldığımın çok çok çok altında ..5tl
salaş örme tunik kahve rengi ..3tl
s/m bedene uyumlu cici bir üst..3tl
salaş kısa üst...zımbaları şimdilik tam ama yıkanınca emin değilim...3tl