Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

Seni takip ediyorum eninde sonunda bişeyler alicanm kismetse

kızlar ölçüleri diğer sayfalarda mevcut...2si 10tl oldu...

hanımlar sorun çekinmeyin indirim var,kaçırmayın!!!!!

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET kaldı.s/m (38/40/42)
FIRSAT ÜRÜNÜ..FİYAT SADECEEEE..50 TL...eldiven için fiyat sorunuz...(1 ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR)KAÇIRMAYINNNNNN....

Canım ürünlerim geldi çok tşkr ederim fotoğraftakinden dahada güzeller çokk tşkr ederim :)

al bunları bugün göndereyim...ölçülerine baktın mı?uyuyorsa bana göndereceğin kargo varya kargo ücretini öde yeter gülüm..ölçülerine bak sen bi

al bunları bugün göndereyim...ölçülerine baktın mı?uyuyorsa bana göndereceğin kargo varya kargo ücretini öde yeter gülüm..ölçülerine bak sen bi
bende sana her yol paris...

bende sana her yol paris...
Canim benim cik teşekkür ederim sayfaların arasinda olculeri bulmak zor oldu :)
buyuk kilim bana kucuk gelio canim ya yoksa hic kacirmazdim..cocuklar varya tam kapatsin istiorum parcali oluncada kaydiriyo bnm sipa

Kiz cik tesekkur ettim bak cok tan da cok :)

SEN NE İSTERSEN HER ZAMAN CNM BENİM...

hanımlar hırkayı burdanda almış olabilirim ama hatırlamıyorum..malesef..kahve hırka pamuklanmış ama güzel duruyor..5 tl
kırmızı tshirt ..lacivert biyeli...polo nakışlı yeniden farkı yok...40 bedenlere..5tl

s/m uyumlu penye yelek..arkası baskılı ...hiç giymedim yıkamadım..baskısı yıkanınca çıkar mı emin değilim...o yüzden aldığımın çok çok çok altında ..5tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…