Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

koyu lacivert çok şık abiye..1 kere giyildi...40/42/44 beden uyumlu..yırtmaçsız...koları tül ,dilerseniz kestirip kolsuz elbise olarakta kullanabilirsiniz...35tl

Eklentiler

• ıphone 1911.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 162
canım ürünlerin gerçekten çok temiz ve güzel hediyeler içinde çok teşekür ederim çok güzel bi alışverişti:)

canım ürünlerin gerçekten çok temiz ve güzel hediyeler içinde çok teşekür ederim çok güzel bi alışverişti:)
bende senden çok memnun kaldım nazlıcım..inş 2.takasımızdada allah yüzümüzü kara çıkarttırmasın...sağol cnm..

sende çok sağol canım memnun olmana çok mutlu oldum:)

çok tatlı bir pembe straplez balon etekli abiye...1 kere giyildi..ölçü isteyiniz...25tl

gri ince penye..şık üst..44/46/48beden uyumlu..ölçü isteyiniz..14tl

38/40 bedene uygun...yüksek bel şık pantolon...sıfır..25tl

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET MEVCUT..XS-S 38 -40 BEDENİ MEVCUT..İSTER KIZINIZLA İSTER ARKADAŞINIZLA İSTER TEK BAŞINIZA DALIŞ ZEVKİNİ TADIN DİYE İNDİRİMDE..50TL..ELDİVENİ İSE 15 TL...KAÇIRMAYIN...

afrodit 36/38 beden..haki kendinden simli ...yarım mont...sıfır..20tl

deniz kabuğu gibi ama ağır ,şık bir bileklik..lastikli...5tl

44/46 beden..şık elbise..sıfır..15tl

sıfırdan farksız..mont...18tl

bir arkadaşımın ürünleri ..el yapımı...8tl
12tl
kolyeler 13 tl..

takımlar 20tl

emerler bir arkadaşımın..etiketli fakat hasarlanmış kaliteli ürünler...10 ar tl

Eklentiler

• ıphone 1516.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 69
  • ıphone 1517.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 76
  • ıphone 1518.jpg
    218 KB · Görüntüleme: 85
hanımlar tam zamanı..şıklığınıza şıklık katacak bir ürün...
BU TAŞ GİBİ SİYAH DERİ DETAYLI KABAN BİR ARKADAŞIMIN SIKIŞIKLIĞINDAN DOLAYI SATMAYA KARAR VERDİĞİ BİR ÜRÜN..NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI TAKASA AÇIK DEĞİL..GEÇEN SENE 150 TLYE ALDI..ŞU AN 60 TLYE SATMAK İSTİYOR..ÖLÇÜLER YUKARIDA..ASTARINDA ÇOK AZ HASARI DIŞINDA SIFIRDAN AYIRT EDEMEZSİNİZ..İHTİYACI OLAN BUYURSUN...BANA UYSA ALACAĞIM FAKAT BANA BÜYÜK..MUTLAKA İNCELEYİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…