Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

DEVAMMM...
SADECE 1 KERE GİYDİĞİM SİYAH ABİYE ELBİSEM...40/42 BEDEN...SADECE 25 TL

KÜÇÜK ÖNÜ PARLAK ABİYE ÇANTA...SADECE 5 TL..2 ABİYEYİDE ALANA HEDİYE...

STRAPLEZ BİR KERE GİYDİĞİM DİZALTI ABİYEM...40 42 BEDEN UYUMLU...SADECE 25TL..
SİYAH GABARDİN 40 42 BEDEN CEPKEN YELEK...
M-L UYUMLU ÜRÜNLER..4 ÜDE 5'ER TL...
40/42 BEDEN UYUMLU CAMEL RENGİ TUNİK ELBİSE SIFIR...20TL
bench beyaz mor ince mont...xxs-xs bedenler tercih etmeli..sıfır..20tl

44/46 beden sıfır ...şık elbise ...18 tl..
atkı ve 1 adet üst..

ERKEK ŞAPKALAR SIFIR 2'Sİ 4 TL...
BÜYÜK BEDEN 44/46 UYUMLU SANIRIM 2ŞIK ELBİSE...ÇİÇEKLİ ŞİFON 12TL..SİYAH ŞIK ELBİSE 20TL...

ADL MARKA FULL LİKRA ŞİFON SİMLİ GRİ TONLARINDA XS-S BEDEN ŞIK GÖMLEK...6TL..
YESSİCA MARKA SÜPER LİKRALI BEYAZ KAPRİ..40 BEDENDEN 44 BEDENE KADAR UYUMLU..SIFIR..SADECE 15 TL...

KIŞIN ENGÜZEL RENGİ MORLU ,TAKIM OLARAK KULLANABİLECEĞİNİZ BİR KOMBİN..ÜST MİSSSİXTY XS YAZIYOR AMA S/M UYUMLU ALT 29 BEDEN PANTOLON...
çok tatlı yeşil ,ince ,pilesiz ve kendinden parlak tül perde...kornişe uygun. hazır dikili...sıfır...290*260 15tl

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET MEVCUT..XS-S 38 -40 BEDENİ MEVCUT..İSTER KIZINIZLA İSTER ARKADAŞINIZLA İSTER TEK BAŞINIZA DALIŞ ZEVKİNİ TADIN DİYE İNDİRİMDE..50TL..ELDİVENİ İSE 15 TL...KAÇIRMAYIN...

İKEA GİSLEV SERİSİ HALI..132*195 CM..kızlar internetten almıştım..1 kere serdim kaldırdım...AMA YANIK YAPTIĞIM İÇİN SADECE 15tl den vereceğim..ilgilenenlere ürün resimlerini yollarım...
38/40 beden ince mevsimlik ekose gömlek...sıfıra yakın...sadece8tl..
bilgisayarımızı alırken almıştık..fakat deneme harici kullanmadık..sarıp kutusuna kaldırdık..ilgilenenler için kutuyu açıp resimleyebilirim..ihtiyacı olan kaçırmasın...

süper otantik ve kullanışlı kilimler..makinedede yıkanıyor...küçük=en42 boy64 büyük=en54 boy80 ..kaçırmayın..18tl
king steamy buharlı temizleyici...yanlış hatırlamıyorsam 2 kere kullandım..kutuda yeni alıcısını bekliyor...uygun fiyata...

sıfır şık kemer..5tl
atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..
ÇOK ŞIK VE KULLANIŞLI YEŞİL SATEN ÜST..ÜSTTE DURUŞU ÇOK ŞIK...40/42 BEDENLERE UYGUN..SADECE 10TL..

pudra rengi 1 yada 2 kez giyilmiş şık tunik..göbek kapatıcı... :)

l beden straplez elbise..

miss poem şık krem rengi yünlü süveter..8tl

DELİKLİ PEMBE SIFIRA YAKIN KAZAK ...S/M VE İNCE L BEDENLERE UYGUN...10TL..

MANGO PEMBE KADİFE PANTOLON ..40 BEDEN YAZIYOR AMA BENCE 42 YE DAHA UYGUN..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ..8TL..

xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUN BİR SEÇENEK..25TL

tam bembeyaz değil krem ekru renginde düz ince ve pileli 2 kanat var elimde .bazı yerlerinde taktırmalar olmuş..eğer değerlendiririm derseniz, 2 kanatı 15tlye...kırışıklık için kusura bakmayın ...yüklüğe kaldırmıştım yedek yapmak için..
ölçüler boy 250,en 315-320arası...2 parça tül perde sadece 18tl...
adil ışık gümüş gri sıfır çanta...kulbundaki problemden başka sorunu yoktur..bu yüzden uygun fiyat
42 beden siyah kalın saten tek omuz çok şık abiye elbise...sadece 1 kere giyildi...35tl..
44/46 beden (ölçü isteyiniz)siyah kadife çok tarz,önden yarım fermuarlı,v yaka elbise...sıfırdan farksız ..15tl..
şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...30tl

batik marka m/l uyumlu,siyah ,çok şık bluz...20tl
çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl

bu örtü bana hediye geldi..esse home ama benim masama çoook büyük..o yüzden hiç kullanmadım..hatta 2 ye kestirip kullanmayı bile düşündüm çünkü çok şık..son koyduğum resimdeki peçetelikle beraber geldi..6'lı gümüş eskitme süper bir model..ama bence renkleri uymuyor..o yüzden onuda hiç açmadım..kırmızı olanları 1-2 kere kullandım..12 tane parlak koyu kırmızı ve taşla süslü..bence bunlarla daha çok uyar...önce beğeninde fiyat düşünürüz ok...ayrı ayrı satılıktır..
batik marka füme rengi,sıfır,süet gibi kumaşı var..kolları pencereli,şık detaylı üst..m yazıyor fakat l/xl bedenler tercih etmeli...20tl

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET kaldı.s/m (38/40/42)
FIRSAT ÜRÜNÜ..FİYAT SADECEEEE..50 TL...(1 ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR)KAÇIRMAYINNNNNN....

etiketi üstünde giymeye fırsat bulamadığım bir ürün daha..açık pembe somon karışımı spor tarz bir ürün...etek ucunda baskı lekesi vardır...ister tunik ister elbise...13tl
40/42/44 beden( ölçü isteyiniz)astarsız çok şık mint yeşili ceket...14tl
mango krem renk şık ve tarz kazak...xs/s bedenler için uygundur...12tl..

mürdüm rengi..çift kat çok şık şifon etek...42/44/46 bedenlere uygun..16tl

şık bolero...sadece 10tl oldu...

QUZU MARKA SIFIR ÇOK ŞIK 40 BEDEN GÖMLEK...25TL
YARI PARLAK VE KAYGAN BİR KUMAŞA SAHİP SIFIR DERİ GÖRÜNÜMLÜ L BEDEN KALEM ETEK...20TL
GABARDİN M/L BEDEN UYUMLU ŞIK BİR CEKET...15TL
SİYAH ŞIK VE KİBAR BİR AYAKKABI...39/40 NO...KOMBİN ALANA HEDİYE..TEK FİYATI 5TL
KOMBİN FİYATI HEPSİ PAZARLIKSIZ 50TL....

zara marka çok şık,kışlık kaşe pantolon..kaçırmayın..1 yada 2 kez kullanıldı...sadece 10tl..
atmospher marka 40 no siyah uzun çizme...çok şık ve rahat...20tl
havlu ev pandufu..az kullanıldı...kurbağalara basınca ses çıkarıyor..33 yada 34 no diye düşünüyorum ama ölçü isteyiniz...10tl
34 no kinetix marka spor ayakkabı..fazla kullanılmadı zaten içinin fotolarından anlarsınız..beyaz kısmı lekelendi..ama makinede çıkabilir diye düşünüyorum..15tl

ninja turtles kıyafeti..4/5/6 yaşa uygun sayılır..ölçü isteyiniz..15tl..
su sebili..15tl

m-l-belkide xl uyumlu altı bakır renk pul payet,üstü krem elbise yada tunik..(gg den aldım.ama bana büyük geldi..)

FİYAT DÜŞTÜ!!!!20TL
collezione ince kapşonlu sweet..l yazıyor fakat s/m uyumlu...5tl
xside xs/s beden trench..çok şık duruyor...sadece 20tl..
çok şık siyah kürk kaban...46/48/50 bedenlere...sıfır...ölçü isteyiniz..
40/42 beden ekru..ince şişme yelek..fermuarı zor kapanıyor...10tl..

koyu füme hafif parlak nine west orta büyüklükteki çantam...pazarlıksız 50 tl...satmakta kararsız kaldığım bir ürün ..o yüzden pazarlığa açık değildir...
kayık yaka kolsuz,saten leopar üst..xs veya s uyumlu...sıfır..
beyaz mor..bench marka..sıfır..yağmurluk mont...xxs/xs/s bedenlere uygun...20tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…