herşey sağlıklı ama fit bir ben için ;)

deadline

:)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
15.836
20.862
günlüğüm seni tozlu sayfalardan çıkarayım dedim ama açıklamamı silmek istemedim altta kalsın o uslu uslu o kadar zamandır aynı yerde saymaktan ya da geriye gitmekten yoruldum aslında o nedenle tekrar başlamaya karar verdim belki yediklerimi hergün yazmasamda yazamasamda elimden geldiğince burda olacağım en kısa zamanda ki cuma günü tartı günüm o nedenle cumaları en azından kilo bildirimimi yapıp doğru yanlışlarımı görebilirm diye düşünüyorum en son tartıldığımda sanırım perşembe günü 66,4 kiloydum bakalım buraya yazayımda unutmayım günlüğüm görüşürüz en kısa sürede yine :KK66:

HEDEFE SON 12 HEDEF KİLO 18KASIM 2016 25 KASIM 2016
*DEADLINE5267,566,0
[tr]
[td]*muratsemiha317*[/td]
[td]55[/td]
[td],,[/td]
[td]64[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]

[[[[[selam topiğim ve ziyaretçileri:cool:beni tanıyan tanır buralarda az dolaşmadım motivasyonumun düştüğü şu zamanlarda dedimki benimde bir günlüğüm olsun:KK19:
mümkün olduğunca menülerimi paylaşmaya çalışacağım ama biraz kendime ait bir ortam olsun istedim özellikle kendimi takip edip en sonunda nerden nereye gelmişim diyerek motivasyonum artsın :KK22: hikayemi @Lucky7 yle açtığımız günlükte buldum tablodan başlangıçkilomu aldım geldim ona da burdan selamlar :KK74::KK74:

hikayeme gelirsek ;
tam tarihi hatırlamaıyorum ama aç karnıma 73.8 kiloyu gördüğümde bu işe dur demenin vakti geldiğine karar vermiştim 2014 nisan gibiydi sanırım sonra kendi uğraşlarımla 69 u görüp dersler falan derken tekrar bıraktım ama kilo almadım pek dikkat ettim çünkü o bile benim için mükemmeldi:KK76: daha sonra 22 ekim 2014 te lucky ve yarışma topiğne daldım aşağıda tabloda var işte devamı 70 le başlamıştım sonra takımlara girdim ki hala 1. takımdayım burdan takım destekçilerim dagatesi dagatesi ApriL_2007 ApriL_2007 ispanyol ispanyol bana her düştüğümde silkeledikleri için teşekkürler :KK74::KK74: sosyestetik sosyestetik kaptanımada teşekkür ederim ayrıca:KK60: 1. takıma da sevgiler:KK6:
neyse konuma döneyim
22 ekim 2014 başlangıç kilom 70
11 mart 2015 kilom 63.5

tam 11 marttan beri aynı civarlardayım iş dolayısıyla şehir değiştirdim çeşitli hastalıklar atlattım baya süre diyet spor uzak kaldım yeni yeni tekrar dönmeye çalışıyorum ama gr oynamıyor daha doğrusu 62.7 den aşağı düşemedim bu civarlarda gezmekteyim:mad:
bende biryerden başlamaya karar verdim arada günlüğüme uğrayıp kendimi hatırlamam gerek:KK56:

spor ve ölçülü yiyerek diyet değil sağlıklı yaşam tarzı oluşturmaya çalışıyorum bu yolda da canım destekçilerim La Lune La Lune yede teşekkür etmeden geçemeyeceğim:KK73: tabiki fit bayanlarım tatlibikiz tatlibikiz melekes melekes SekerPancarii SekerPancarii Tikkabilla Tikkabilla norwegian norwegian Miss_bonn Miss_bonn sizide unutamam spor yap diye başımın etini yediğiniz için bu günlükte sizden bahsetmeden olmaz:KK3::KK37::KK37:

evet sonuçta bu günlük burda dursun hepinizi seviyorum :KK60::KK60: ]]]]]

Son düzenleme:
Kuzumm:KK68:asıl ben teşekkür ederim , bu zorlu ve güzel yolda birlikte ilerlediğimiz için 1.takım inan senle güzel .
İnanıyorum ki başaracaksın:KK19:çünkü herdaim tependeyim :KK48: ohhh burası da iyi oldu alanlarım genişledi dört koldan senleyim artık:KK73:
Kuzum daima başarılar dilerim , istediğin kiloya düşmen umuduyla takipteyim grsrzzz bebemm:-)

Bitanemm ne guzel anlatmissin:) gunlugunu bende yakip edicem sporada ara vermiyoru Allah izin verirse fit kalicaz insallah :KK70: birbirimizi destekleyerek bugune geldik ve en onemlisi spor diyeti gec cok guzel arkadasliklar doatluklar kurduk dertlerimizi paylastik bitanem :) Hedefine en yakin zamanda ulascaksin biliyorum. Sen istersen eger basarirsin:)

Canimm hayirli olsun yeni konun bana da kizin arada kizlarr. Opuyorum hepinizi 1. Takimdan sevgilerrr

Canimm:)) iyi kilo vermeleri hep buralarda olcam haberin olsunnn gözümden bişey kacmicakkkk:KK66:
gel gel takipte kal beni gerekirse cezalarından da nasibimi alırım artık ezgimm:KK68: almayımda ceza senin cezalar fena oliyii:KK70::KK67::KK67:

Bebegimmmmm biz bu yolda hep birlikte olucaz :KK200: vazgecmek yok artik gunlugunu surekli ziyaret edip seni daha cok rahatsiz edicez demek ki, istedigin hedefe ulasana kadar durmak yok En Büyük KK
melekesimm gel gel hep gel rahatsız et rahat bırakma beni:KK60::KK60:

:KK25: Günlüğün hayırlı olsun canım.... :KK15: tatlibikiz tatlibikiz bana da çok destek oluyor. :KK200:

Birbirimize destek olarak başaracağız... En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK Ve iyi bayramlaaar....
teşekkür ederim canım tek başına olmuyor gerçekten böyle destekçilerim olduğu için çok şanslıyım:KK68: arada beklerim seninde günlüğün var sanırım beraber başarıcaz:21::21:

Heeyy deadiiiimm:KK3: fistikiiimmm :KK68: sen herseyi basarirsin sana sonuna kadar güveniyorum:KK74: arada çalarim kapini:KK33:
şeker pancarım sensiz olur mu ya şu arada kilo alıyorsun ya o zamanda gel buraya korurkende gel hep gel:KK60: ebuşuda getir şeker gelirken:KK70::KK70:

Kuzumm:KK68:asıl ben teşekkür ederim , bu zorlu ve güzel yolda birlikte ilerlediğimiz için 1.takım inan senle güzel .
İnanıyorum ki başaracaksın:KK19:çünkü herdaim tependeyim :KK48: ohhh burası da iyi oldu alanlarım genişledi dört koldan senleyim artık:KK73:
Kuzum daima başarılar dilerim , istediğin kiloya düşmen umuduyla takipteyim grsrzzz bebemm:-)
aprill kendimi kontrol edeceğim bir yerim olsun dedim sende beni rahat bırakma ihtiyacım var :cool: dörtkoldan azar yiyip rahatlarım bende sende stres atarsın:KK70::KK70:
Bitanemm ne guzel anlatmissin:) gunlugunu bende yakip edicem sporada ara vermiyoru Allah izin verirse fit kalicaz insallah :KK70: birbirimizi destekleyerek bugune geldik ve en onemlisi spor diyeti gec cok guzel arkadasliklar doatluklar kurduk dertlerimizi paylastik bitanem :) Hedefine en yakin zamanda ulascaksin biliyorum. Sen istersen eger basarirsin:)
sporu bırakmak yok yeni adımlar yeni başlangıçlar inşallah hedefime desteklerinizle ulaşacağım:KK3: prensesim fit sağlıklı fıstıklar olcaz dimi biz:cool::cool:

Canimm hayirli olsun yeni konun bana da kizin arada kizlarr. Opuyorum hepinizi 1. Takimdan sevgilerrr
kaptan buralara da uğra:KK60: ben sana kızarım zaten sende bıraktın baya bu aralar april bayramdan sonrayı bekliyor haberin olsun yeni azarlar kapıda:KK67::KK70:

seni seviyorum dead im
norwemmm bende seni seviyorum :KK68:

bayram dolayısıyla çok aktif olamıyorum tabi şimdi derseniz neden bayramda açtın o zaman günlüğünü bayramda bana neden tatlılardan şekerlerden uzak durduğumu tekrar hatırlatması için:KK53: bayram az hasarlı atlatılmak üzere zaten anneanneme gelen misafirler bitmiyor doğru dürüst yemek yiyecek vaktim olmadı çokta yoruldum düzensiz oldu sadece herşey düzenli yaşama bugünden sonra dönüyorum en azıından az kaldı:KK66:

gel gel takipte kal beni gerekirse cezalarından da nasibimi alırım artık ezgimm:KK68: almayımda ceza senin cezalar fena oliyii:KK70::KK67::KK67:

melekesimm gel gel hep gel rahatsız et rahat bırakma beni:KK60::KK60:

teşekkür ederim canım tek başına olmuyor gerçekten böyle destekçilerim olduğu için çok şanslıyım:KK68: arada beklerim seninde günlüğün var sanırım beraber başarıcaz:21::21:

şeker pancarım sensiz olur mu ya şu arada kilo alıyorsun ya o zamanda gel buraya korurkende gel hep gel:KK60: ebuşuda getir şeker gelirken:KK70::KK70:

aprill kendimi kontrol edeceğim bir yerim olsun dedim sende beni rahat bırakma ihtiyacım var :cool: dörtkoldan azar yiyip rahatlarım bende sende stres atarsın:KK70::KK70:

sporu bırakmak yok yeni adımlar yeni başlangıçlar inşallah hedefime desteklerinizle ulaşacağım:KK3: prensesim fit sağlıklı fıstıklar olcaz dimi biz:cool::cool:

kaptan buralara da uğra:KK60: ben sana kızarım zaten sende bıraktın baya bu aralar april bayramdan sonrayı bekliyor haberin olsun yeni azarlar kapıda:KK67::KK70:

norwemmm bende seni seviyorum :KK68:
Neler yiyosun bakimm
Cezalık bişey varmiiii

Neler yiyosun bakimm
Cezalık bişey varmiiii
yemedim cezalık bişey sağolsun midem ağrıyorda kurtardı beni işe yaradı gittiğim yerlerde de midem ağrıyor kusura bakmayın diyip geri çevirdim:KK70: ama doğru dürüst yemek yiyemedim ya misafirden falan geç yedim falan o kötü oldu bu hafat toplarım ama bayram bitti de rahatladım :KK28:

yemedim cezalık bişey sağolsun midem ağrıyorda kurtardı beni işe yaradı gittiğim yerlerde de midem ağrıyor kusura bakmayın diyip geri çevirdim:KK70: ama doğru dürüst yemek yiyemedim ya misafirden falan geç yedim falan o kötü oldu bu hafat toplarım ama bayram bitti de rahatladım :KK28:
Evett bayram sa bittiii
Düzenli beslenebiliriz artikkk

X