herşey sağlıklı ama fit bir ben için ;)

Şuan 69.7 kiloyum hedefim 60.
Günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum bir haftadır fakat gr oynamadı :KK43: bilemedim nedendir.belki sizinle hedefine ulaşırım teşekkürler ayrıca
ben bir aydır spor yapıyorum ilk başta artı çıktım sonra olduğum kiloya döndüm ve sabit kaldım orda spor yapmaya ilk başlayınca kaslar ödem tutuyor anca gidiyor kilolar bir ay sonrasında sabredesen karşılığını alırsın önceden spor yapmayan insanlar olduğumuzdan kaslar ve vucut şaşırıyor tabi başta :KK66:

bende 2 gündür çok gelemiyorum üşütmüşüm gece uyuyamıyorum doğru dürüst işten gelincede devriliyorum sağa sola spor yapamadım 2 gündür dikkatte edemedim ya bişeyler pişirmeye üşendiğimden saçma sapan oldu bakalım inşallah yarın tartıda çok etkilemez öyle :KK43:

ben bir aydır spor yapıyorum ilk başta artı çıktım sonra olduğum kiloya döndüm ve sabit kaldım orda spor yapmaya ilk başlayınca kaslar ödem tutuyor anca gidiyor kilolar bir ay sonrasında sabredesen karşılığını alırsın önceden spor yapmayan insanlar olduğumuzdan kaslar ve vucut şaşırıyor tabi başta :KK66:
Ya valla bana büyük moral oldun umut oldun inş dediğin gibi olur o zaman son sürat devam edeyim çok teşekürler

Ya valla bana büyük moral oldun umut oldun inş dediğin gibi olur o zaman son sürat devam edeyim çok teşekürler
önemli değil canım bende aynı durumdayım zaten şu an kilo veremiyorum hala 1 ay olacak spor yapıyorum ama etkisini gösterecek inanıyorum daha önce de böyle olmuştu ordan biliyorum pes etmezsek olacak :KK66:

X