- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Su lekeleriniz varsa bulaşık deterjani sirke karışımı geçiriyor.Öncelikle konum lütfen taşınmasın temizlik vb. foruma çünkü psikoterapi yapamayacağımıza göre kendimi rahatlatıcı geçici çözümler arıyorum.
Peşinen yazayım tüm gün istifra ederek geçti, migren atağı yaşadım ve ancak yarın cevap verebileceğim yazılanlara. Halen başım kötü çünkü.
Başlığa ithafen evet herşey, her yer pis.Asla yeterince temiz gelmiyor. Özellikle de banyo. Kendi tuvaletimi avm wc’si temizliyor gibi tiksinerek temizliyorum. Çok iğreniyorum sanki virüs içindeyiz.
Kadına bir ay oldu yol vereli, yeni kadın buldum haftaya alıcam. Ama inanın duşakabin camları, dışındaki alüminyum, alt çerçevesi falan kir içinde. Hoş zaten camları da rezalet duşakabinin çünkü asla adam gibi temizlememişler. Zaten kadını da göndemre nedenim buydu. Neyse özeten ben delirmeden nasıl temizlerim bu banyoyu? Nolur bana mucize yöntemlerinizi söyleyin.
Su ve kireç lekesi için ne önerirsiniz? + dış alüminyum da da su (beyaz noktalar) lekeleri var. Bunları nasıl çıkartırım? Ben klasik banyo temizleyici spreylerden kullanıyorum ve klozet için de Domestos klasik olarak.
Az evel çıktım tuvaletten, psikolojim Taksim’de umumi tubalete girmiş gibi kötü. Ah benim zavallı psikolojim. Üstümdeki iş stresi, maddi sıkıntılar, eşimin işsizlik durumunun uzaması bunlara sebep oluyor biliyorum. Bir yerden fırlıyor illa. İyi bir psikoterapiye ihtiyacım var ama malumunuz o da eşşek yüküyle para.
Nolur bana sirkedir, deterjandır, çaydır çorbadır söyleyin formüllerinizi hanımlar, iyi değilim yoksa.
Youtube’da izliyorum kadın sakin sakin bezle siliyor kirli duşakabini, bana asla öyle temizlenmez gibi geliyor daha da deliriyorum. Düzeltelim beni ne olur
Dusakabin camları için bulaşık makinesi parlatıcısı öneriliyor bende denedim ise yariyor ama çok kireçli ise zorlar.Klasik kireç sökucülerden de faydalanabilirsiniz. Dikkatli kullanın sadece .Her duştan sonra kurulamaya da özen.gosterin su lekeleri için.Öncelikle konum lütfen taşınmasın temizlik vb. foruma çünkü psikoterapi yapamayacağımıza göre kendimi rahatlatıcı geçici çözümler arıyorum.
Peşinen yazayım tüm gün istifra ederek geçti, migren atağı yaşadım ve ancak yarın cevap verebileceğim yazılanlara. Halen başım kötü çünkü.
Başlığa ithafen evet herşey, her yer pis.Asla yeterince temiz gelmiyor. Özellikle de banyo. Kendi tuvaletimi avm wc’si temizliyor gibi tiksinerek temizliyorum. Çok iğreniyorum sanki virüs içindeyiz.
Kadına bir ay oldu yol vereli, yeni kadın buldum haftaya alıcam. Ama inanın duşakabin camları, dışındaki alüminyum, alt çerçevesi falan kir içinde. Hoş zaten camları da rezalet duşakabinin çünkü asla adam gibi temizlememişler. Zaten kadını da göndemre nedenim buydu. Neyse özeten ben delirmeden nasıl temizlerim bu banyoyu? Nolur bana mucize yöntemlerinizi söyleyin.
Su ve kireç lekesi için ne önerirsiniz? + dış alüminyum da da su (beyaz noktalar) lekeleri var. Bunları nasıl çıkartırım? Ben klasik banyo temizleyici spreylerden kullanıyorum ve klozet için de Domestos klasik olarak.
Az evel çıktım tuvaletten, psikolojim Taksim’de umumi tubalete girmiş gibi kötü. Ah benim zavallı psikolojim. Üstümdeki iş stresi, maddi sıkıntılar, eşimin işsizlik durumunun uzaması bunlara sebep oluyor biliyorum. Bir yerden fırlıyor illa. İyi bir psikoterapiye ihtiyacım var ama malumunuz o da eşşek yüküyle para.
Nolur bana sirkedir, deterjandır, çaydır çorbadır söyleyin formüllerinizi hanımlar, iyi değilim yoksa.
Youtube’da izliyorum kadın sakin sakin bezle siliyor kirli duşakabini, bana asla öyle temizlenmez gibi geliyor daha da deliriyorum. Düzeltelim beni ne olur
Hergün supurun banyoyu ve silin. (Yerleri)klozeti ve dusakabini de günlük temizlerseniz dolapların da tozunu alırsanız temiz.olur.zaten.Daha ne yapılabilir ki ?Yerleri ne yapayım mesela? Müteahit siyah granit döşemiş asla temizleniyor gibi gelmediği gibi kir de belli olmuyor deliricem. Makinayı ayda bir mi çekeyim? Altındaki saçları nasıl alayım? Yazarken bile kötü oluyorum Allahım sabır ver.
Cok ozur dilerim ilk kez çif ve borçöz yazan birini görüyorum. Bor ile bir ilgisi yok yani. Porçöz ve cif doğrusu.Su lekesi çif derim....biraz abartı olabilir ama borcöz favorim kireç kir eser kalmıyor ...ama fazla asitik Çok dikkat etmek gerek
Sizin sorununuz temizlikten ziyade takıntıya dönüşmeye başlamış gibi görünüyor bir psikyatra gitseniz en azından okbniz falan var mı birkaç test yapar. .Yerleri ne yapayım mesela? Müteahit siyah granit döşemiş asla temizleniyor gibi gelmediği gibi kir de belli olmuyor deliricem. Makinayı ayda bir mi çekeyim? Altındaki saçları nasıl alayım? Yazarken bile kötü oluyorum Allahım sabır ver.
Ve asitik değil asidikCok ozur dilerim ilk kez çif ve borçöz yazan birini görüyorum. Bor ile bir ilgisi yok yani. Porçöz ve cif doğrusu.
Su ve kireç lekesi için temizlik sirkesini ısıt cezvede içine piril kat çalkala fısfıs yap sık kullan aliminyum parlatmak için de market poşetine CIF dök kirli yerleri ovala insta da cokbiliyoruzbiz sayfasına bak #cbbduşakabin #cbbsirkepril #cbbcifpoşet etiketlerinde bakÖncelikle konum lütfen taşınmasın temizlik vb. foruma çünkü psikoterapi yapamayacağımıza göre kendimi rahatlatıcı geçici çözümler arıyorum.
Çok biliyoruz biz sayfanın ismiinsta da bir sayfada görmüştüm.cif+poşet le duşakabin camı ve kireçlenmiş fayansları temizliyorum.
bildiğimiz cif kremi,beyaz renksiz poşete döküp ovalıyorum,duruluyorum.