Arkadaşıma bi doktor daha ilk görüşmesinde randevu defterini gösterip bu kadar yoğunken normal doğum yaptıramam ona göre diye ilk baştan söylemiş. Adam enazından en baştan dürüst davranmış.
Yeni hamileyim yana yakıla normal doğumu destekleyen gerçekten bir problem yoksa normal doğum yaptıran ancak 3 doktor bulabildim. 2 si yakınımda biri daha uzakta dün ilk uzaktakine gittim bakalım hayırlısı.
Ebru Saraç Fulya terrace da muayenehanesiÇevremdeki herkesten hemen hemen aynı şeyi duyuyorum ve bu yüzden çok tedirginim. Normal doğum için illa servet ödeyip ultra özel doktor mu bulmak lazım anlayamıyorum.
Ben İstanbul'da oturuyorum. Bulduğunuz doktorlar İstanbul'da mı acaba?
Rica etsem isimlerini söyleyebilir misin?
ozele gidiyosan ozeldekiler biraz sezeryandan yana oluyo.ne kadar hastaneye girdgmde panolarda resim cercevelernin icinde normal dogumu desteklediklerni gosterselerde oyle degilArkadaşlar merhaba,
Çok merak ettiğim bir konuyu açmak istedim. Umarım sizlerden gelecek olan cevaplarla aydınlanırım
Gebeliğimin 24. haftasındayım. Günler yaklaştıkça hastane araştırması ve doktor tavsiyeleri durmadan forumu geziyorum. Çevremde duyduğum ve anlam veremediğim konu "Her şey normaldi ama sezeryanla doğum yaptım" ya da "Doktor sezeryan ile doğum yapmamı önerdi" bu tarz cümleleri anlayamıyorum.
Sen sezeryana karşıyım. Tabi ki zorunluluk derecesi vardır, ama keyfe kalmış durumlarda özellikle bunu doktorların istemesi veya önermesi çok anlamsız. Para için mi sorusu geliyor akla??
Bu dönem araştırma, karar verme ve harekete geçme zamanı. Bu yüzden kime neye güveneceğimi bilmiyorum. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.
Şimdiden Allah herkese hayırlı doğumlar versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İstanbul'da normal doğumu destekleyen doktorum bulmak sıkıntı işte. Keşke sizin gibi şanslı olsak.Ya çok enteresandir acaba büyük şehirlerde mi bu durum yaşanıyor diye merak ediyorum. Trabzondayım 2.gebeliğim hiç devlet hastanesine gitmedim hep özelde muayene oldum. Bİ kaç farklı hastane hatta. Nerdeyse tüm doktorlar normal doğumdan yana. Ben ilk doğumumu normal yapmıştım benim için unutulması güç bir travmaydi bu sefer hiç bir kuvvet bana normal doğum yaptıramaz ve ben bunun için zor bela doktor buldum sezaryen yaparım diyen. Gerçi bu da normal doğum yanlısı bi yrd.doç ama bi şekilde ikna edicem.
Gitmedi düşündüğüm doktorların instagram sayfalarını ziyaret ediyorum hep sezeryan doğum fotolarını koymuşlar. Bu da beni üzüyor. Çok kararsızım çookozele gidiyosan ozeldekiler biraz sezeryandan yana oluyo.ne kadar hastaneye girdgmde panolarda resim cercevelernin icinde normal dogumu desteklediklerni gosterselerde oyle degil
su donemde normal dogum yapmak icin para dokmene gerek yok.cunku devlet hastaneleri icin hala normal dogum oncelik.gebelgmn baslarnda iki gece hastanede yatmak zorunda kaldım.odam bankonun hemen yaniydi li usmalar duyuyluyodu.bi kadin sezeryan olsa olmaz mi acaba ya dedi.ebe de sezeryan isteyen ozele burası devlet hastanesi burda son ana kadr normal denenir dedi.ses tonu baya sertti ustelik.o yuzden sezeryandan sikayetciysenz devket hastanelerni tercih edeblirsnz.simdiki devlet hastaneleride cok iyi tabi yenilenenler
Benimde ilk dogumum cok zor oldu. Ikinci daha rahatti diyebilirim.Ya çok enteresandir acaba büyük şehirlerde mi bu durum yaşanıyor diye merak ediyorum. Trabzondayım 2.gebeliğim hiç devlet hastanesine gitmedim hep özelde muayene oldum. Bİ kaç farklı hastane hatta. Nerdeyse tüm doktorlar normal doğumdan yana. Ben ilk doğumumu normal yapmıştım benim için unutulması güç bir travmaydi bu sefer hiç bir kuvvet bana normal doğum yaptıramaz ve ben bunun için zor bela doktor buldum sezaryen yaparım diyen. Gerçi bu da normal doğum yanlısı bi yrd.doç ama bi şekilde ikna edicem.
Bir cok hastanede sezeryan daha ucuz normal dogum daha pahali:) para icin olsa normal dogumu tavsiye ederler:)Arkadaşlar merhaba,
Çok merak ettiğim bir konuyu açmak istedim. Umarım sizlerden gelecek olan cevaplarla aydınlanırım
Gebeliğimin 24. haftasındayım. Günler yaklaştıkça hastane araştırması ve doktor tavsiyeleri durmadan forumu geziyorum. Çevremde duyduğum ve anlam veremediğim konu "Her şey normaldi ama sezeryanla doğum yaptım" ya da "Doktor sezeryan ile doğum yapmamı önerdi" bu tarz cümleleri anlayamıyorum.
Sen sezeryana karşıyım. Tabi ki zorunluluk derecesi vardır, ama keyfe kalmış durumlarda özellikle bunu doktorların istemesi veya önermesi çok anlamsız. Para için mi sorusu geliyor akla??
Bu dönem araştırma, karar verme ve harekete geçme zamanı. Bu yüzden kime neye güveneceğimi bilmiyorum. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.
Şimdiden Allah herkese hayırlı doğumlar versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Her doktor aynı değil. Benim doktorum normal doğumu destekleyen bir doktor. Doğum ne zaman gerçekleşirse de hastaneye gelir. Benim doğumum özel durumumdan dolayı sezeryan oldu. Doktoruma çok güvendiğim için kesinlikle sorgulamadım. Çok şükür sorunsuz bir gebelik ve doğum yaptım. Doğumdan sonra da 3.gün ayaktaydım. İnşallah istediğiniz gibi bir doktor bulabilirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerimİstanbul'da normal doğumu destekleyen doktorum bulmak sıkıntı işte. Keşke sizin gibi şanslı olsak.
Çok teşekkür ederim. Umarım bize de öyle doktorlar denk gelir. Hala karar vermedeim doktoruma. Çalışıyorum hala.Bu yüzden fırsat bulamıyorum doktorları gezmeye. Rutin kontrollerimi Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Allah hayırlısını çıkartsın karşımızaHer doktor aynı değil. Benim doktorum normal doğumu destekleyen bir doktor. Doğum ne zaman gerçekleşirse de hastaneye gelir. Benim doğumum özel durumumdan dolayı sezeryan oldu. Doktoruma çok güvendiğim için kesinlikle sorgulamadım. Çok şükür sorunsuz bir gebelik ve doğum yaptım. Doğumdan sonra da 3.gün ayaktaydım. İnşallah istediğiniz gibi bir doktor bulabilirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerim
Çok teşekkür ederim. Umarım bize de öyle doktorlar denk gelir. Hala karar vermedeim doktoruma. Çalışıyorum hala.Bu yüzden fırsat bulamıyorum doktorları gezmeye. Rutin kontrollerimi Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Allah hayırlısını çıkartsın karşımızaHer doktor aynı değil. Benim doktorum normal doğumu destekleyen bir doktor. Doğum ne zaman gerçekleşirse de hastaneye gelir. Benim doğumum özel durumumdan dolayı sezeryan oldu. Doktoruma çok güvendiğim için kesinlikle sorgulamadım. Çok şükür sorunsuz bir gebelik ve doğum yaptım. Doğumdan sonra da 3.gün ayaktaydım. İnşallah istediğiniz gibi bir doktor bulabilirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerim
Anadolu yakasında oturuyorsanız Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı doktorumun adı. Çok ilgili bir doktordur.Çok teşekkür ederim. Umarım bize de öyle doktorlar denk gelir. Hala karar vermedeim doktoruma. Çalışıyorum hala.Bu yüzden fırsat bulamıyorum doktorları gezmeye. Rutin kontrollerimi Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Allah hayırlısını çıkartsın karşımıza
Avrupadayım yaAnadolu yakasında oturuyorsanız Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı doktorumun adı. Çok ilgili bir doktordur.
Doktorların bol bol yürüyün demelerindeki sebep doğum esnasında açıklığın yeterince sağlanmasına faydalı olmasındandır. O yüzden aman ben hamileyim kıpırdamayayım demek olmuyor. Ben ilk günden bu yana (ilk zamanlar hamileliğimi bilmiyordum) çok yoğum yürüyüşler yaptım. Hamdolsun hiçbir rahatsızlığım kanamam falan olmadı. Herkese tavsiye bol su için ve bol bol yürüyün.ben tüp bebekle hamile birisi olarak.ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.bazı sezeryan olanlar çevremde normal doğuracakları.bak alttan kesiyorlar dikselerde iç kısımı dikmiyorlar yok dikse de eskisi gibi cinsellik olmuyor diye korkutuyorlar.zamanında kesilmeden yada kesilerek bir sürü çocuk doğuranlarda insan değilmiydi.eğer kesilip dikiminde sıkıntı varsa insanlar eskisi kadar görevlerini önemsenmediği için olabilir artık adam gibi doktor bulmakta zorlanıyor insanlar.o yüzden normal olsa dahi özele yönelebiliyor bazı insanlar.fukara Allaha emanet zaten.
şu 3. aya bir geleyim bende önem vericem . ilk zamanlarda benim başlarda kahverengi lekelenme kanamam olmuştu.Doktorların bol bol yürüyün demelerindeki sebep doğum esnasında açıklığın yeterince sağlanmasına faydalı olmasındandır. O yüzden aman ben hamileyim kıpırdamayayım demek olmuyor. Ben ilk günden bu yana (ilk zamanlar hamileliğimi bilmiyordum) çok yoğum yürüyüşler yaptım. Hamdolsun hiçbir rahatsızlığım kanamam falan olmadı. Herkese tavsiye bol su için ve bol bol yürüyün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?