Herşey "Normal" iken neden sezeryan???

günaydın:)
bir sürü şeyden dolayı. genişleme, sarkma, dikişler, bebek için oluşabilecek riskler...
Genişlemeden korkma, doktorunla konuş bence o kalıcı bir durum değil. Kaslarını çalıştır, bol bol yürü ama en önce doktoruna danış derim

günaydın:)
bir sürü şeyden dolayı. genişleme, sarkma, dikişler, bebek için oluşabilecek riskler...

Aynen öyle bende bunlardan dolayı vazgeçtim :) genişleme sarkma kesinlikle olucak. Yakınlarımda çok duydum,burda da okudum baya sorun oluyor. Eşler de uzaklaşıyor bu sebepten dolayı. 2 senedir cinsellik yaşamayan tanıyorum bu sebepten :(

Aynen öyle bende bunlardan dolayı vazgeçtim :) genişleme sarkma kesinlikle olucak. Yakınlarımda çok duydum,burda da okudum baya sorun oluyor. Eşler de uzaklaşıyor bu sebepten dolayı. 2 senedir cinsellik yaşamayan tanıyorum bu sebepten :KK43:
peki bu kişi kaç kez doğum yaptı?
birden fazla yapanlarda oluyormuş sarkma ama, belli de olmaz tabi. normale ikna olmuştum..
şimdi yine allak bullak oldum. çok güzel hareketler bunlar:))

peki bu kişi kaç kez doğum yaptı?
birden fazla yapanlarda oluyormuş sarkma ama, belli de olmaz tabi. normale ikna olmuştum..
şimdi yine allak bullak oldum. çok güzel hareketler bunlar:))

:) valla ne yalan söyliyim ben risk almak istemiyorum :)
İlk doğumuydu arkadaşımın o baya sorun yaşadı işte. Doğum yapalı 2 yıl oldu eşiylr daha bikaç kez birlikte olmuş. Sürekli eşim bana yanaşmıyor zorla oluyor diye şikayet ediyor :( bende korktum yani. Kesin sezeryan olucak :))

:) valla ne yalan söyliyim ben risk almak istemiyorum :)
İlk doğumuydu arkadaşımın o baya sorun yaşadı işte. Doğum yapalı 2 yıl oldu eşiylr daha bikaç kez birlikte olmuş. Sürekli eşim bana yanaşmıyor zorla oluyor diye şikayet ediyor :KK43: bende korktum yani. Kesin sezeryan olucak :))
Doktorumun bana anlattığı bir hastası vardı. Normal doğum diye tutturmuş doktorum da uygun değilsin sezeryan yapalım demiş. Kız ve ailesi doktora güvenmeyip ısrar etmişler. Doğum sonrası 1,5 saat dikiş attım kız aylarca oturamadı dedi. Çok da zorlamamak lazım

Doktorumun bana anlattığı bir hastası vardı. Normal doğum diye tutturmuş doktorum da uygun değilsin sezeryan yapalım demiş. Kız ve ailesi doktora güvenmeyip ısrar etmişler. Doğum sonrası 1,5 saat dikiş attım kız aylarca oturamadı dedi. Çok da zorlamamak lazım

Yani tabi ki zorlamamak lazım. İşte insanlar bilmediği için böylr ısrarcı davranıyor. Sezeryana sıcak bakmayıp illa normal diye tutturuyorlar ama dr u da dinlemek lazım..

Yani tabi ki zorlamamak lazım. İşte insanlar bilmediği için böylr ısrarcı davranıyor. Sezeryana sıcak bakmayıp illa normal diye tutturuyorlar ama dr u da dinlemek lazım..
Buna sebep olan kötü niyetli doktorlar var ne yazık ki. İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım

Back
X