Herşey neden bu kadar hızlı:(

Merhaba canım ;
Aynısını bende yaşıyorum.. Bi anda tüm dünya hızlanıyor her ses rahatsız edici oluyor ve çok hızlı ilerliyor zaman herşey tak tak tak kafama vuruyor sanki 30-35 saniye kadar sürüyor..
Küçükkende olurdu bu.. Bi gün hıçkırarak ağladım hatta dayanamadım annem gördü ne oldu kızım ddi anne herşey çok hızlı dedim şimdi bile çok hızlı konuşuyoruz herşey çok hızlı dedim ağladım ama anneme anlatamadım.. Çünkü yaşamayan birisi anlamaz bunu...
İlk kez benden başka birinde bu rahatsızlığın olduğunu görüyorum..
Şimdi o saniyeler olunca (ki bir anda oluyor istemeden) kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hayır hayır bişey yok geçicek şimdi falan diyorum.. Dua okuyorum salavat çekiyorum.. Allahım bu geçsin diye o kadar çok dua ettim ki anlatamam..
Bunun psikolojik bişey olduğunu düşünüyordum ama tekim sanıyordum
Özellikle saat sesi o an çok rahatsız ediyor herşey sessiz olsun istiyorum örn. Buzdolabı sesi bile istemiyorum o saniyelerde nefesimin sesi bile bana Kocaman geliyor.. Kalbim hızla çarpıyor .. Öyle yani
Aynıyız..

Başlığını görür görmez aha benden dedim

Bende de bunun tam tersi yavaş versiyonu olurdu çocukken. Liseye başladığımda sanırım bir daha yaşamadım. Tüm kelimeler, sesler, dünya hepsi o kadar yavaştı ki çıldırırdım. O Zamanlar sebebini sorgulamadım, kimseyle de paylaşmadım. Şimdi yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı nedense. Bir daha yaşamak istemem çok huzursuz bir his.

Yanlız değiliz hiç birimiz

Yanlız değiliz hiç birimiz
:))) Çok şükür diyorum şuan buna yavaş versiyonu düşünebiliyor musun? Tam bir kabus gibi. Kimseyi anlamıyorsun, insanlar da sana bir tuhaf bakıyor. Ya ben bunu unutmuştum nereden gördüm bu konuyu Şimdi aklıma takılır, sonra bilinçaltım oyunlar oynar yine. Aman Allahım

Aynen ya benim gibi birilerinin olmasına sevindim
Bi yandan da hatırladığıma üzüldüm
Kafam karıştı
Aynı ortamda yaşasaydık Baya bi dalgası falan olurdu ahahahahahahahahah

Aynen ya benim gibi birilerinin olmasına sevindim
Bi yandan da hatırladığıma üzüldüm
Kafam karıştı
Aynı ortamda yaşasaydık Baya bi dalgası falan olurdu ahahahahahahahahah
Kesinlikleee keşke ya. Bunu anlatsam ailem beni hemen bir doktora götürür herhalde. Anlatsam mı acaba tepkileri çok merak ettimm ama ben bu işin peşini bırakmayacağım sebeplerini çok merak ediyorum. Madem sadece bende yok araştırmaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…