- 6 Aralık 2009
- 6.196
- 2.820
- 723
- Konu Sahibi berranurum
-
evet ona sordugumda herşey normal benım normal konusup normal yürüdügümü söylüyor
galiba ben yanlış algılıyorum galibası yok aslında önceleri pek önemsemedim aslında ama en son oldugunda cok canım sıkıldı eşimle buluşmak için hazırlanırken yine aniden başladı birazda uzun sürdü aşşağıya indigimde cok kalabalıktı ve inanılmaz bi ugultu vardı ilerde kadınlar oturuyodu ben yürüdükçe herkes bana bakıyo gibi hissediyorum hani güya hızlı yürüyorumya aklımdan bu adımı yavaş atıcam die geçiriyorum deniyorum ama yapamıyorum kendime hakim olamıyorum çok çok zor bi durum allahım kimseye göstermesin hele bittiginde nefes nefese kalışım sanki 20 dakkalık yol yürümüş gibi hatta koşmuş gibi oluyorum
Ben hep nedense benim gibi birilerini oldugunu düşünmüştüm ama görüyorum ki kimse yok:gitme:
hatta bi keresinde babaannem kuran okurken başladı ama diger odada okuyo o nası olduysa sesini duymaya başladım ve ona bagırmıstım bu nası kuran okuma hepsi birbirine karıstı napıyon die sonra çok pişman oldum ama elimde degil iştemafoldumben
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Nasıl bir rahatsızlık olduğunu bilemiyorum ama, 30-40 sn sürdüğünü yazmışsınız. Bu sizi tamamen kontrolden çıkarıyor mu peki, yani şunu yapma şansınız var mı, bunu yaşarken, aslında etrafınızda gerçekten böyle birşey olmadığını, bunu sadece kendiniz böyle hissettiğinizi, düşünerek, o an herhangi bir tepki vermek yerine, bekleyebiliyor musunuz.
Umarım çözümü vardır. Doktorla mutlaka görüşmek lazım. Her türlü fiziksel ya da psikolojik nedenlerden olabilir. Geçmiş olsun tekrardan.
çok ilginç...
filmlerdeki gibi..
hızlı görüyormusunuz pekii..
eminim kötü bi durumdur..
geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?