Herşey neden bu kadar hızlı:(

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Nasıl bir rahatsızlık olduğunu bilemiyorum ama, 30-40 sn sürdüğünü yazmışsınız. Bu sizi tamamen kontrolden çıkarıyor mu peki, yani şunu yapma şansınız var mı, bunu yaşarken, aslında etrafınızda gerçekten böyle birşey olmadığını, bunu sadece kendiniz böyle hissettiğinizi, düşünerek, o an herhangi bir tepki vermek yerine, bekleyebiliyor musunuz.

Umarım çözümü vardır. Doktorla mutlaka görüşmek lazım. Her türlü fiziksel ya da psikolojik nedenlerden olabilir. Geçmiş olsun tekrardan.

kafamçokkarıştı çözüm için yarından tezi yok bence

ilginç..
cok zor bir durum olsa gerek..
ilk defa duyuyorum böyle birseyi..
biran önce yardım alın..
geçmiş olsun.

boshayallersmile
allah razı olsun cok teşekkür ederim.durup dikiliyorum oldugum yerde hiç bi tepki vermeden etrafıma bakıyorum sadece ama dedigim gibi herşey hızlı oldugu için ben tepki vermesemde onlar hareket edıyolarakannehir

çok ilginç...
filmlerdeki gibi..
hızlı görüyormusunuz pekii..
eminim kötü bi durumdur..
geçmiş olsun..

saol canım yok öyle filmlerdeki gibi bişi deil nası diyim yani herkez hızlı hareket ediyo hani bazı insanlar çok hızlı konusur o an herkes ben dahil öyle oluyo ama gözümün önünden öyle hızlı görüntüler akıp gitmio yani Çok üzgünüm çoook

Çok ilginç gerçekten akannehir
Bende hiç duymadım böyle bir olay, umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur.
Hemen bir doktora görünün çok geç olmadan.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

gercekten cok ilginc ya
bende normalde cok hizli hereket eden hizli konusan biriyim ama sizinkisi cok farkli siz etrafida hizli goruyosunuz cok sasirdim umarim buyuk bi problem degildir

bana da şöyle birşey oluyor bazen, karşımdaki kişi konuşunca anlayamıyorum sanki dediklerini bir an. kulak çınlaması gibi bir his.Ama benimki çok stresli ve üzgünsem oluyor.Başım dönüyormuş gibi hissediyorum o sırada ama dönmüyorda garip bir durum.Arkadaşlarımında dediği gibi en kısa zamanda doktora görünebilirsin.

Geçmiş olsun. Ben de bir dönem panik atak geçiriyordum daha önce başıma gelen bir olaydan ötürü. O dönemde panik nöbeti sırasında bana da hızlıymış gibi gelirdi herşey,kalbim hızlı çarpmaya başlardı,nefes alış verişlerim hızlanırdı. Etrafımdaki insanlar hızlı konuşuyormuş gibi gelirdi. Vücut içi hareketler hızlandığı için belki de dış etkenler de hızlı hareket ediyormuş gibi algılanıyordur. Benim aklıma panik atak olabileceğiniz geliyor. Bir an evvel bir uzmana danışmanızda fayda var.

Önce fizyolojik bir rahatsızlık olup olmadığını anlamak için nörolojiye başvurmanızı öneririm vakit kaybetmeden; şayet fizyolojik bir sorun yoksa zaten sizi psikiyatriye yönlendirirler.

ilk defa duydum ama çok uzun zamandır varmış sizde.sitresten sıkıntıdan kaynaklanan birşey olabilir.en kısa zamanda doktora giderseniz hastalığınızın adınıda öğrenmiş olursunuz.inşallahta en kısa zmanda geçer çok değişik bir duygudur herşeyin biranda hızlanması

arkadaşım banada çocukken buna benzer şeyler olurdu.. o anda herşey hem çok hızlı hareket ediyormuş gibi hemde ağır çekimdeymiş gibi hissederdim yada şöyle anlatayım herşey hızlı hareket ettiği için yavaş hareket etmeye çalışırdım.. ama sonraları geçti birde şunu sorayım size baş ağrılarınız varmı? çünkü benim çocukluktan beri baş ağrılarım var..4 5 yaşlarında bile başım ağrırdı..
arkadaşların dediği gibi strese bağlı da olabilir..

hiç vakit kaybetmeden bir nöroloğa görün canım,somut birşey bulamazlarsa psikiyatriye yollarlar zaten,geçmiş olsun..

daha öncede söylediğim gibi kesinlikle uzmana görünmen gerek cnım....ama bu kesinlikle nöroloji olmalı...ben bunun psikolojik olmasından ziyade nörolojik yani beyinsel bir durum olduğunu düşünüyorum....beynin çalışmaıyla ilgili bir problem sanki....

ama psikiyatriyede görün tabi arkadaşın dediği gibi o seni nöroloğa yönlendirir zaten...yalnız psikoloğa değil psikiyatriye görün canım....geçmiş olsun tekrar...

ortada normal olmayan bir durum olduğu kesin
bunun çareside bir uzmana görünmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…