Herşey neden bu kadar hızlı:(

nörolojik gbi
doktorsuz çözüme ulaşmaz bence siz de aa bu da çocuğumunkinden demeyip doktora gidin bir an evvel

bana da cok ilginc geldi okuyunca, ne degisik bisey.. vertigo donme diye biliyorum canim ama emin dglm tabi..

Allah sifa versin. Öyle hastaliklar var ki Rabbime me kadar sukretsek az. Cok şükür saglamiz. Allahim saglikla esle evlatla imtihan etmesin inşallah.

Aynısı ben de de oluyor tek ffarkımız ben olay bittikten sonra nefes nefese kalmıyorum

Çok film izliyor musunuz ? Ben bir ara aksiyon filmleri izleyip duruyordum ve ansızın saçma düşüncelere kapılıyordum şuradan şu gelirse şöyle yaparım bundan kendimi böyle koruyabilirim gibi.Hatta bir kaç filmde metroda su baskını elektrik kesintisi falan gördüm o zamanlar da yine haberlerde İstanbul'da metroda mıydı neydi camdan içeriye demir girip adamı yaralamıştı onu görmüştüm metroya her bindiğimde aklıma bunlar geliyordu :)

Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür teşekkürler. Film cok olmasa da seyrederİm fakat bu olay benim basıma 5. Sınıfta ilk kez gelmisti. Sabah uyandıgımda olmustu. Bayadır 2aydır da basıma gelmiyo ama ne tetikliyo anlayamıyorum

Gecmis olsun cnm.
Ben bunu baska sitelerde önceden okumustum. Hareket halüsinasyonlari bunlar. Bir nörologa gözük ve EEG me MRT yaptir. Epilepsi'de ola bilir cnm. sen bi doktor gözük o tabiki daha iyi bilir

bu güne kadar bunun sadece bana olduğunu düşünüyodum bu gün 9 yaşındaki yiğenimde aynı sorunu yaşayınca afalladım kendisi ilk defa yaşadığı için korkup ağladı tabiki bize neden hızlı konuşuyosunuzz dediğinde anladım oda benim gibi aynı sorunu yyaşıyo araştırdm başkalarında da var . bazen yılda bazen ayda bir kere bende yaşıyorum hızlı hareket etmediğimi hızlı konuşmadığımı farkındaym ama öyleymiş gibi hissediyorum hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıncada tuhaf oluyo bütün sesler hareketler hızlanıyo soğuk suyla yüzümü yıkamayı falan denesemde geçmiyo ben alıştım artk bence pisikolojik faln değil bu genelde beyin jimlastiği yapmadığımızdan oluyo bencee...

Etrafı ve insanlari oldugundan farkli anlama, gercek dunyada değilmiş gibi hissetme, soyutlanma gibi... hisler panikataga bagli YABANCILAŞMA diye geçiyor. Internetten arastirin isterseniz, semptomlar size benziyor mu..ilacla da geciyor..Yasayan cok insan oldugunu biliyorum. Panikatakforum a yazip, oradaki insanlardan da fikir alabilirsiniz.

Merhaba küçüklüğümde yaşadığım bu olayı araştırırken konunuzu gördüm ve kimse yaşamamış demişsiniz bana da oluyordu aynı şey ama bayadır olmuyor küçükken sık sık oluyordu kendiliğinden geçti bu durum :) yazma gereği duydum bende kimsede olmuyor sanıyordum

berranurum Bana aura gibi geldi
Epilepsi hastalığının birçok çeşidi vardır bunların herbirinin ayrı ayrı auraları
Nöbet öncesi belirti gibi
Genelde bilindiği gibi her epilepsi hastası nöbetini bayılarak geçirmez
Uyku durumu hızlı konuşma hayal görme sabşt bakma şeklinde olanları sahil bir çok çeşidi var
İyi bir nörologa gözükmeyi geciktirme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…