herşey eskisi gibi olsa...

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
her şey eskisi gibi olsun, eskisi gibi mutlu olayım istiyorum ama olmuyor. aylardır çabalıyorum elde var 0. gerçekten bıktım artık. ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. sevdiğim insanları, tek tek kaybettim. dost dediklerim sırtımdan bıçakladı. artık patlama noktasına geldim. sevdiğim insanlarla aramı açmak için üzerime iftira attılar. artık dayanamıyorum ne olur yardım edin

Son düzenleme:
tam olarak sıkntı nedir neyin eskisi gibi olmasını istiyorsun

tabi yardım etmeye çalışırız ama mesela ben hiçbişey anlamadım.
daha açık yazsanız?
mesela eskiden nasıl mutluydunuz da şimdi neden değilsiniz?
insanları kaybetme sebebiniz ne? gibi

eskisi gibi mutlu değilim... eskiden aramın iyi olduğu insanlar üzerime atılan iftira nedeniyle benden soğudular
neden durduk yere iftira attılar.nasıl bir iftira?
böyle kısa kısa soru cevap olunca çok yorucu oluyor ve bir süre sonra insanlar sıkılıp yardım edemiyorlr.
şöyle bir seferde yazsanız diyorum nasıl olur acaba?
hem sizin için hem bizim için

eskisi gibi mutlu değilim... eskiden aramın iyi olduğu insanlar üzerime atılan iftira nedeniyle benden soğudular
o insanlarla şu an ara değilse demkki gerçkten dostun değillermiş iftiralara inanıyorlarsa benbunu gördüğün için mutlu olmalısın ayrıca insanların mutlu olmak için birilerine iihtiyacı yoktur bolca dua et kendine oyalanacak bişeyler bul kimseye bağlı yaşamıyorsun dertleşebileceğin kimse mi kalmadı ..
ayrıca büyüyoruz hçbişey eskisi gibi olmaz hiçbir zmn benm de etrafımda kimse yok ama ben mutlu olabiliyorum kendi halimde allah daha büyük dert vermesin

eski bir arkadaşım internetten sevdiğim arkadaşlarımın akrabalarıyla falan kavga etmiş. sonra suçu benim üzerime attı. artık kime bana güvenmiyor...

Sana atılan iftira yüzünden, seni dinlemeden senden soğuyan insanlar için, üzülmek yerine sevinmelisin bence..
Sana gerçekten değer veren biri senden tarafta olurdu..
Hayatında yeni başlangıçlar yapmalısın. Neden kendine değer vermiyorsun? Önce sen, unutma..

Neden iftira atiyorlar peki?

bana inandığını tahmin ediyorum beni görünce gülümsüyor hal hatır soruyor. ama aramız eskisi gibi değil. eskiden espri yapar gülüşürdük... hayatımın en güzel günlerini geçen senede bıraktım

her zamanki insanlar..
insanlardan bir şey beklemeyi bıraktığın zaman eskisi gibi mutlu olursun. sen kendini mutlu et başkasından bekleme..

kaç yaşındasın sen yeni insanlarla tanış ark lık kur kimseye bağlama hayatını bence ki hatayı da burda yapmışsın o insanlar hayatından çekilince dağılmışsın

Peki o arkadasiniz bu irtifaya inandi ve araniz acildi.. Benim bildgm dost denen kişi boyle seylere inanmaz olayi benden dinler.

Peki o arkadasiniz bu irtifaya inandi ve araniz acildi.. Benim bildgm dost denen kişi boyle seylere inanmaz olayi benden dinler.

aramız açık değil ama eskisi gibi iyi de değil. benim bu yıpranan ilişkileri onarmam gerek

insan sevdiğini bırakamıyor ki
bence sna bu şekilde davranan insanları sevmemelisin yardım edin die konu açmışssı ama sen önce kendn bu insanları hayatından çıkarmayı istemelisin gördüğüm kadryla bi beklneti içindesin hala kendi kendine acı veryrsun aslında

Kendini kanitlamaya calisma bence atilan itirflrdan temize cikmaya calis sadece. Mutsuz olma derim sen mutsuz oldukca ustune gelmeye devam edrrler diye düşünüyorum. Güçlü ol bnece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…