- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
tam olarak sıkntı nedir neyin eskisi gibi olmasını istiyorsunher şey eskisi gibi olsun, eskisi gibi mutlu olayım istiyorum ama olmuyor. aylardır çabalıyorum elde var 0. gerçekten bıktım artık. ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. sevdiğim insanları, tek tek kaybettim. dost dediklerim sırtımdan bıçakladı. artık patlama noktasına geldim. sevdiğim insanlarla aramı açmak için üzerime iftira attılar. artık dayanamıyorum ne olur yardım edin
tam olarak sıkntı nedir neyin eskisi gibi olmasını istiyorsun
neden durduk yere iftira attılar.nasıl bir iftira?eskisi gibi mutlu değilim... eskiden aramın iyi olduğu insanlar üzerime atılan iftira nedeniyle benden soğudular
o insanlarla şu an ara değilse demkki gerçkten dostun değillermiş iftiralara inanıyorlarsa benbunu gördüğün için mutlu olmalısın ayrıca insanların mutlu olmak için birilerine iihtiyacı yoktur bolca dua et kendine oyalanacak bişeyler bul kimseye bağlı yaşamıyorsun dertleşebileceğin kimse mi kalmadı ..eskisi gibi mutlu değilim... eskiden aramın iyi olduğu insanlar üzerime atılan iftira nedeniyle benden soğudular
neden durduk yere iftira attılar.nasıl bir iftira?
böyle kısa kısa soru cevap olunca çok yorucu oluyor ve bir süre sonra insanlar sıkılıp yardım edemiyorlr.
şöyle bir seferde yazsanız diyorum nasıl olur acaba?
hem sizin için hem bizim için
Neden iftira atiyorlar peki?her şey eskisi gibi olsun, eskisi gibi mutlu olayım istiyorum ama olmuyor. aylardır çabalıyorum elde var 0. gerçekten bıktım artık. ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. sevdiğim insanları, tek tek kaybettim. dost dediklerim sırtımdan bıçakladı. artık patlama noktasına geldim. sevdiğim insanlarla aramı açmak için üzerime iftira attılar. artık dayanamıyorum ne olur yardım edin
o insanlarla şu an ara değilse demkki gerçkten dostun değillermiş iftiralara inanıyorlarsa benbunu gördüğün için mutlu olmalısın ayrıca insanların mutlu olmak için birilerine iihtiyacı yoktur bolca dua et kendine oyalanacak bişeyler bul kimseye bağlı yaşamıyorsun dertleşebileceğin kimse mi kalmadı ..
ayrıca büyüyoruz hçbişey eskisi gibi olmaz hiçbir zmn benm de etrafımda kimse yok ama ben mutlu olabiliyorum kendi halimde allah daha büyük dert vermesin
kaç yaşındasın sen yeni insanlarla tanış ark lık kur kimseye bağlama hayatını bence ki hatayı da burda yapmışsın o insanlar hayatından çekilince dağılmışsınbana inandığını tahmin ediyorum beni görünce gülümsüyor hal hatır soruyor. ama aramız eskisi gibi değil. eskiden espri yapar gülüşürdük... hayatımın en güzel günlerini geçen senede bıraktım
Neden iftira atiyorlar peki?
kaç yaşındasın sen yeni insanlarla tanış ark lık kur kimseye bağlama hayatını bence ki hatayı da burda yapmışsın o insanlar hayatından çekilince dağılmışsın
Peki o arkadasiniz bu irtifaya inandi ve araniz acildi.. Benim bildgm dost denen kişi boyle seylere inanmaz olayi benden dinler.
bence sna bu şekilde davranan insanları sevmemelisin yardım edin die konu açmışssı ama sen önce kendn bu insanları hayatından çıkarmayı istemelisin gördüğüm kadryla bi beklneti içindesin hala kendi kendine acı veryrsun aslındainsan sevdiğini bırakamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?