- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda adım başı wc var, halk plajlarında da duş ve kabinler mevcut, insanlar maddi imkansızlıktan böyle yapıyor, hiç tatile gitmemekten iyidir diyorlar, haklılar.Allasen bunun nesi güzel mune? Kamp yapmayı anlarim, çadırı pansiyonu anlarım da araba tatili nedir? Nerde duş alır, tuvalete girer bu insanlar? Ve o ailenin annesi tatil mi yapmış oluyor? Çocuk doyur, koca doyur, yatak ser kaldır, ne oldu tatil yaptık...
Bizim de ufak bir cadirimiz var, hafta sonları arkadaşlarla toplanır kamp yaparız. Ama kimse de oturup yemekle uğraşmaz. Ekmek peynir yeriz, akşama da beyler biseyler yapar yer içer ertesi gün döneriz. Bir geceligine eğlence olur bu bize ama bir hafta 10 gün resmen işkence.
Maddi imkansızlığa söyleyecek söz yok. Ama bunu zevkli bulanlara şaşırıyorum...Burda adım başı wc var, halk plajlarında da duş ve kabinler mevcut, insanlar maddi imkansızlıktan böyle yapıyor, hiç tatile gitmemekten iyidir diyorlar, haklılar.
Imkanı olmayanlar çocukları mutlu olsun diye gelip imkanı dahilinde birşeyler yapıyor.
Niye, otele girince bir hafta çıkmak yasak mı? Kapıları kapatıp içeri kilitlemiyorlar kimseyi bildiğim kadarıyla.git oraya, ye iç, yediğin içtiğin de nasıl Allah bilir. manda gibi yat. hiçbir yeri gezme, bir şeyler öğrenme, bilgi edinme. bir yerleri görme. otele parayı saç gel. ne anlıyorlar bilmiyorum.
Çocukken Çadır kurardık 3 ay, o tatillerin zevkini şimdi alıyor musun dersen yok onlar kadar zevkli değildi, her gece başka çadır kampa ziyarete giderdik arkadaşlarımızı, 5 yıldızlı otellerde kuş sütü eksik olmasa bile soframda, Çocukluğumda yediğim o ekmek arası peynir zeytinin tadını hiçbirşeyde bulamıyorum.Aynen canım bu tarz tatilleri çok severim her açıdan sana ait hiç otellerde gidip tatil yapmadık canım.. geçen sene çadır kurmuştuk ve harika bir tatildi ve buna benzer kulübelerde vardı.
Maddi imkansızlığa söyleyecek söz yok. Ama bunu zevkli bulanlara şaşırıyorum...
Zevkler farklıdır Sephoraa, herkesin tatil anlayışı farklı olabilir, bana uyan sana uymaz, ben sevmem otelleri, illa lüks restorantlarda yemek yiyeceğim diye diretmem, bana teneke üstünde pişirilen midye yemekte tatlı gelir, uyku tulumu içinde uyumakta.
Tatile gittiğimde kalacağım yerde aradığım tek özellik odanın temizliğidir, tam veya yarım pansiyonda aramam, oda versin yeter çünkü ben gidipte tek bir yerde yemek yemem, aklıma neresi eserse, günde belirlemeyiz biz şu kadar gün kalacağız diye, gider bakarız sarmadıysa başka yere gideriz.
Hiç Planlı tatil yapmadık, şu an aklımıza eser yarım saatte çanta toplar çıkarız Öyleyiz biz
Burda adım başı wc var, halk plajlarında da duş ve kabinler mevcut, insanlar maddi imkansızlıktan böyle yapıyor, hiç tatile gitmemekten iyidir diyorlar, haklılar.
Imkanı olmayanlar çocukları mutlu olsun diye gelip imkanı dahilinde birşeyler yapıyor.
Canım gidende tüm iznini otelde geçirmiyor, otelde kalınan gün 3 gün 5 gün... gerisinde gez gezebildiğin kadar. 3 günlük bir keyfte olsun, 3 günde elimizi bir şeye sürmeyelim, sadece 3 günde hiçbir şey düşünmeden havuz deniz keyfi yaşayalım. Manda gibi yatmaksa sizin deyiminizle manda gibi yatalım 3 gün... Ölmeyiz.... Tarih turizmini zaten seven yapıyor. Bizim yapmadığımız bir şeyi başkası yapınca nasılda rahatlıkla karalayabiliyoruz değil mi.. Çünkü biz tercih etmiyoruz, her zaman bizim tercihlerimiz doğrudur, güzeldir ve mantıklıdır değil mi. (Manda gibi söyleminiz üzerine.... sevgiler.)git oraya, ye iç, yediğin içtiğin de nasıl Allah bilir. manda gibi yat. hiçbir yeri gezme, bir şeyler öğrenme, bilgi edinme. bir yerleri görme. otele parayı saç gel. ne anlıyorlar bilmiyorum.
Gelenlerinin kültürlü olduğunu hepsiyle sohbet ederek mi anladınız ?sanmiyorum zira tatil yapamazsınız : PTatilden yeni gelmiş ve aşırı memnun kalmış biri olarak hiç de denildiği gibi yularlı bir sisteme tabi olmadım. Ne istediysem onu yedim ve hepsinden de tat aldım.
Denizi harika, gelenleri kültürlü, alanı nezihti.
Otelden otele değişiyor kavramlar.
Sataşmak Uğruna alıntı yapmanızı kendi egonuzu tatmin etmek isteyişinize bağlıyorum.Gelenlerinin kültürlü olduğunu hepsiyle sohbet ederek mi anladınız ?sanmiyorum zira tatil yapamazsınız : P
Bide gelenler kültürlü olunca tatil daha bi tatil gibi olmuştur : D
Sataşmak Uğruna alıntı yapmanızı kendi egonuzu tatmin etmek isteyişinize bağlıyorum.
Ama buradan size. Ekmek çıkmaz.
Iyi günler.