- 12 Ağustos 2007
- 66
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım özel değilse anlaşamadığınız nokta nedir yazarmısın?
canım tabiki çok özel değil
bizim tartışmamıza herşey neden olabiliyo
malesef
anlatmasına anlatırım ama ne günler yeter nede burda sayfalar anlayacağın ota boka kavga diye bizim ki
ama işin kötüsü ben şuan korkunç bi fedakarlık içindeyim çalışıp onun borçlarını ödüyorum ayrı evlerde yaşıyorum çocuğumu ben tek başıma büyüttüm ama gene de yaranamıyorum vede bütün yaptığı yalnışlıklarda da nedense kendi haklı ve beni boşamaya kalkıyo
ama resimdeki topacım için dayanıyorum çünkü babasını o kadar çok seviyoki
rüyalarında sayıklıyor
bacımm aynı dertde bende var bende oğlum için duruyorum.Ve sık sık dua ediyorum psikolog desteği alıyorum toparladım kendimi karşı taraftan bir şey beklemezsen daha az acı çekiyosun.Sana layık olmadığını biliyosun ama olsun diyosun kendini sev ve mutlu olmaya çalış kendine hediyeler al sevdiğin ve güvendiğin insanlarla dertleş ama seni olumsuz etkiicek insanlarla değil kimileri dost görünür yıkıcı değil yapıcı olanlarla dertleş.Kendine zaman ayır allah yardımcın olsun
bende senin durumundayım demir benim 2 tane çocuğum var senin oğlun gibi onlarda babalarına çok düşkün.bir arkadaşımız yazmış bu çocukları biz dünyaya getirdik ve onların tüm sorumlulukları biz ölene kadar üzerimizde.bunları düşününce onlar için ben evliliğimi devam ettiriyorum.bazı arkadaşlarımıza bu düşünce ters gelecek biliyorum onlarada hak vermiyor değilim ama annesinden-babasından ayrı büyüyen bir çok arkadaşım var onların her zaman bir kanatları kırıktı şimdi bunları çocuklarıma yaşatmayı istemiyorum.eğer eşimle ilişkim onların huzurunu bozacak duruma gelirse o durumdada farklı düşünürüm.şu anda problemimiz sadece bizle sınırlı.
ne olursa olsun moralini yüksek tut.ben öyle yapıyorum eğer kendini güçlü hissedersen herşey daha kolaylaşır.Allah yardımcın olsun sevgiyle kal.
demir cok üzüldüm ama nereye kadar devam eder bu böyle,, sende bi insansın ve mutlu olmak seninde hakkın böyle mutsuz bi ailede çocuk yetiştirmek ne derece dogru bilemiyorum bence iyice düşün ve birazda kendini düşün
evet yalnız değilsin arkadaşım bende oğlum için katlanıyorum çekilmez hayatıma ama ne yapayım işte onun parçalanmış bir aile ile yaşaması düşüncesi beni çok üzüyor hem daha çok küçük.:a015: