Herşey altüst oldu boşanıyoruz:(

Asla kabul etmiyor ki amatem e gitmesi için kendisi istemeesi lazım o da olmuyor sonumuz yok düzelme ihtimali yok gibi bu evliligin. Teşekkür ederim

Zaten soylemissiniz ama önünde iki yol olduğunu açık açık biliyor değil mi

1. Boşanmak ve onun kendi hayatına madde kullanımına devam etmesi

2. Önce tedavi olmasi ve sizin kesinlikle iyilestiginden emin olduktan sonra o eve geri donmeniz

Kadınlar boşanmak zorunda kaldıklarında çoluk çocuk demeden tüm yükü sırtlarına alarak boşanıyorlar.
Siz de çocuk bile yok.
Maddeden önce de dövüyormuş sanırım madde kullanımı da tuzu biberi olmuş.
Bu evlilik toparlanmaz yürümez.
İlk aşkım va gibi fazla anlam yükleyen düşüncelere girmeyin. Çok azımız hala ilk aşkıyla beraber.
İki seçeneğiniz var ya boşanıp kendi hayatınızı kuracaksınız
Ya da madde bağımlısı birinin girtikçe kötüleşecek olan heyzeyanlarını dinlemeye ve darp edilmeye devam edeceksiniz.

Kızlar merhaba, çok zor günler geçiriyorum. Nereden başlamalı bilemedim, uzun olursa kusuruma bakmayın. 2 senelik evliyim bugün evlilik yıldönümüm. Eşimle çocuk yaştan beri birlikteyiz. Eşim oldum olası zor bir insandı ama bununla mücadele edebiliyordum öyle de mutluydum yani. Sevdigimle evlenmistim sonuçta. Taa ki 3 ay öncesine kadar. Bir sabah uyandım ve hersy alt üst oldu. Eşim birden bana iftiralar atmaya başladı onu aldatigimi vs. sabaha kadar uyumuyor beni de uyutmuyordu ne olduğunu anlayamadım el kaldırması önceden de vardı birden sıklaştı benimle kafayı bozdu bütün hayatımı altüst etti herşeyi kisitladi herkesin yanında vurmaya başladı ağıza alınmayacak iftiralar atmaya başladı. Madde kullandığıni öğrendim buyuzden yapıyormuş bunları. Ayıldığında da onu içtiği zaman düşündüklerini gerçek sanıyor akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadım düzeltirim sandım ama daha kötüye gitti. Şu an anne evindeym bana zarar verme olasılığı da var. Hala iciyormus duyduğuma göre. Ne bir adım ileri ne bir adım geri dönebiliyorum. Kocamı çok severek evlendim. Çok iyi günlerimiz de olmuştu onlar aklıma geliyor birden kendime geliyorum ve bana yasattiklari geliyor aklıma ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak çok zor birşey kimse boşanmak için evlenmiyor ama donsem yine aynı işkence devam edecek. Suan dönme gibi bir düşüncem yok ama keşke duzelse diyorum öyle bir ihtimali de aklım almıyor evim duzenim herseyim öylece duruyor aklım karmakarışık ben bosluktayim bana acimayana ben acıyorum beni düşünmeyeni ben düşünüyorum en çokta buna sinir oluyorum. Bi diyor duzelecegim sonra dönüyor sen beni aldattın diyor aynı tas aynı hamam yani. Çok zor durumdayım boşanmak kelimesi bile ürkütüyor beni ama sanırım başka çarem kalmadı. Boşandıktan sonra yeni bir hayat kuramaz hiç mutlu olamazmisim gibi geliyor boşanıp mutlu olan var mı aranızda? Arkadaşlarım akranlarım çocuk sahibi eşleriyle mutlu onları gördükçe daha da icim aciyor bir akıl verin tamamen boşlukta kaldım benim durumumu yaşayan varmı :KK43:
canının kıymetide mi yok bence kaç kurtar kendini

Size tek önerim lütfen çok çok dikkatli olun. Sağlam ve mantıklı adımlarla gidin.
Gerekirse şehir değiştirip izinizi kaybedin.
Hiç bir koca, aşk vs. sizin canınızdan değerli değil.
Elbet düzen kurar yeniden hayata atılırsınız. Yeter ki içinizi rahat tutun kararlı olun.

Canim gerçekten çok üzüldüm ya. Allah yardımcın olsun. Madde kullanıyorsa vok zor düzelmesi. Bu durumda ya işkence çekeceksin aynı evde ya da bosanacaksin. Bence boşanmalisin.

boşanmak kelimesi bile ürkütüyor beni ama sanırım başka çarem kalmadı.
zaten yapmanız gereken şeyi biliyorsunuz...
devam ederseniz canınız tehlikede olacak bunu göze almayın lütfen...
Rabbim hayırlı kapılar açsın...

Ayrılmazsan can güvenliğin Yok, sakın geri dönme. İnşallah kolaylıkla kurtulursun ama böyleleri musallat da olur muhtemelen. Ailesi ne diyor hiç sahip çıkmıyor mu

madde kullanan insanlar siddet eğilimli oluyor malvarlığı bitince hırsızlık gasp da ekleniyor suça meyilli yapıları oluyor halüsinasyon gordurucek kadar ağır birsey kullanıyor dediğinize göre size şiddet uyguluyor bu durumda boşanmak uzaklaştırma kararı almak emin olun cok insan var geçmiş belki tamamen unutulmaz belki wmara ara aklınıza gelir ama ikinci bahar dediklerini yaşayan çevremde cok insan var ikinci evlilikte mutlu olan değer gören gercekten sevilen

oyyyy çok zor durum. yani canın tehlike de namusun şerefin her şeyin tehlike de . hayal aleminde yaşıyor. ben yaşasam aynısını ailesinden destek alır hastaneye götürürdüm. baktım umut var devam ederdim. ama hastaneye gitmeden tedavi sürecine girmeden asla asla bir araya gelmezdim. düzelicem diye seni kandırıp götürüp öldürse Allah muhafaza. sonrada beni aldatıyordu dese?? çok korkunç

Ne mutlu sana ki çocuğun yok. Bir an önce boşanma davası açıp yoluna bak. Eşinin düzeleceğini sanmıyorum, düzelse bile bu sefer sen aynı sen olmayacaksın, yorgun mutsuz bir insan olacaksın.

Senin yaşadıklarını, 2 çocuğuyla yaşayan birini tanıyorum. 1. Sınıfa giden çocuğu sürekli terapi görüyor, ağır depresyon ilaçları kullanıyor. Çocuk olmadan kurtar kendini

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şems-i Tebrizî

Bu sözü severim. Geleceğinle ilgili belirsizlik yaşadığın için kaygılarından dolayı seni döven o adamı tercih etmen çok yanlış. Onunla da evlenirken sonunun böyle olacağını bilmiyordun ama denedin, değil mi? Şimdi de yeni yaşamı denemelisin. Sıfırdan bir hayat, yeni düzen, bir iş, yeni çevre, yeni arkadaşlar, dostlar..... Herşey bundan daha kötü olamaz inan. Sen bir adım atarsan evren tüm kapılarını açıyor merak etme, yeter ki o gücü bul kendinde....

Son düzenleme:
Duzelme ihtimali cok az donme gibi bir hata yapma bu hayati yasayacagina bosanip kendine yeni bir yol cizebilirsin calisirsin ehliyetini alirsin kurslara gidersin cok daha guzel seyler yapabilirsin

Kızlar merhaba, çok zor günler geçiriyorum. Nereden başlamalı bilemedim, uzun olursa kusuruma bakmayın. 2 senelik evliyim bugün evlilik yıldönümüm. Eşimle çocuk yaştan beri birlikteyiz. Eşim oldum olası zor bir insandı ama bununla mücadele edebiliyordum öyle de mutluydum yani. Sevdigimle evlenmistim sonuçta. Taa ki 3 ay öncesine kadar. Bir sabah uyandım ve hersy alt üst oldu. Eşim birden bana iftiralar atmaya başladı onu aldatigimi vs. sabaha kadar uyumuyor beni de uyutmuyordu ne olduğunu anlayamadım el kaldırması önceden de vardı birden sıklaştı benimle kafayı bozdu bütün hayatımı altüst etti herşeyi kisitladi herkesin yanında vurmaya başladı ağıza alınmayacak iftiralar atmaya başladı. Madde kullandığıni öğrendim buyuzden yapıyormuş bunları. Ayıldığında da onu içtiği zaman düşündüklerini gerçek sanıyor akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadım düzeltirim sandım ama daha kötüye gitti. Şu an anne evindeym bana zarar verme olasılığı da var. Hala iciyormus duyduğuma göre. Ne bir adım ileri ne bir adım geri dönebiliyorum. Kocamı çok severek evlendim. Çok iyi günlerimiz de olmuştu onlar aklıma geliyor birden kendime geliyorum ve bana yasattiklari geliyor aklıma ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak çok zor birşey kimse boşanmak için evlenmiyor ama donsem yine aynı işkence devam edecek. Suan dönme gibi bir düşüncem yok ama keşke duzelse diyorum öyle bir ihtimali de aklım almıyor evim duzenim herseyim öylece duruyor aklım karmakarışık ben bosluktayim bana acimayana ben acıyorum beni düşünmeyeni ben düşünüyorum en çokta buna sinir oluyorum. Bi diyor duzelecegim sonra dönüyor sen beni aldattın diyor aynı tas aynı hamam yani. Çok zor durumdayım boşanmak kelimesi bile ürkütüyor beni ama sanırım başka çarem kalmadı. Boşandıktan sonra yeni bir hayat kuramaz hiç mutlu olamazmisim gibi geliyor boşanıp mutlu olan var mı aranızda? Arkadaşlarım akranlarım çocuk sahibi eşleriyle mutlu onları gördükçe daha da icim aciyor bir akıl verin tamamen boşlukta kaldım benim durumumu yaşayan varmı :KK43:

Evet ben bunu çok kez yaptım ve sonuç ortada yıkılmış bir yuva paramparça bir kadın kendi kurduğu senaryoları gerçek sanan bir adam boşa geçen onca yıl

Her insan kendi için yaşamali bence. Zararin neresinden donerseniz kardir. Halam ve esi severek ve buyuk bir askla evlendiler. Cocuklari olmuyordu 10 sene olmadi sonra bir tane cocuklari oldu. Halam ikinciyi istiyor ama enistem halamla ayni yatakta bile yatmiyordu... o buyuk ask bitmisti. Coj berbat durumdaydilar enistem ne para veriyor ne halamla muhattap oluyordu. Ayni evde iki yabanci oldular hep ayri takildilar halamin psikolojisi bozuldu delirdi... ilgisizlikten oraya buraya saldirir oldu. 20 senelik evliler hala aynilar halam cok kotu durumda... ama bosanamiyorda esini sevdigi icin. Ama eşi yok esi 10 senedir yok...!
Ve halam gecen gun 10 senedir esinin uyusturucu kullandigini soyledi baslarda onemsememiş birakir sanmiş ama sonradan hep kizmis enistem birakmamis hergun kullanmaya baslamiş. Halam birak yoksa bosarim seni demiş enistem de boşa demiş... halam guya seviyor ya boşamamiş... Suan cok daha kotuler... halam gencligim gitti diye agliyor surekli. Keske o zaman boşasaydim diyor gençtim guzeldim elim iş tutuyordu hayat daha anlamliydi. Bu 10 sene duzelir umuduyla kendimi mahfettim diyor... Yani zararin nerssinden donerseniz kârdir... birde boyle dusunun...

Back