Herşey altüst oldu boşanıyoruz:(

Şuan bi mucize olsun ve yaşadığınız herşeyin hiç yaşanmamış gibi olmasını çok isterdim emin olun :KK43: bence tepkisiz kalın boşanma davasını şuan açmayın bu süreçte kendinizle başbaşa kalın düşünün kendinizden emin olun karşı tarafın ne zaman nasıl bi tepki verceği o kadar belirsiz ki belki şuanda açcağınız boşanma davasıyla uydurduğu senaryoda haklı olduğuna inanıp çok kötü tepkilerde verebilir Allah korusun :KK43:
Allah razı olsun canım benim. Başkaları için hiç tanımadan böyle iyi dilekte bulunabilen insanları gördükçe insanlığın bitmediğini anliyor insan. Tam olarak bundan korkuyorum işte annemin evine geldim diye ona göre yaptığım hata yüzünden kaçtım davasında haklı duruma çıktı sanıyor ama ben dayanamadım için geldim boşanmaya kalktigimi görünce aynı söylediğin tepkilerle karşılaşirım oyuzden şimdi elim kolum bağlı:(

Boşanma kelimesi ürkütmesin, aynı eve girme ihtimali ürkütsün. Öldürür sizi Allah muhafaza. Kadın sığınma evlerine başvurun yerinizi de saklasınlar bi süre orda geçirin boşanma sürecini.

Yaşlarınız kaç merak ettim.

Kararlı ol dönme sakın. Haberlerde neler duyuyoruz Allah korusun. Tek başına çıkma mesela yolunu keser falan, şuursuz şuanda bağınlı çünkü.

Ailesi öyle el pençe izliyormu olanları bi hastaneye yatıramıyorlarmı?
Yok kv çok yardımcı oldu ama onunda yapabileceği birşey yokki ona da karşı geliyor aileme bana karisamazsin diye

Ah canım ya.. inşallah en az hasarla atlatırsın. Daha çok gençsin doğru insanı elbet bulursun. Boşanmaktan korkma artık eskisi gibi değil çok şükür, ayı değil günah değil. Sen canını kurtar:(
Yok kv çok yardımcı oldu ama onunda yapabileceği birşey yokki ona da karşı geliyor aileme bana karisamazsin diye

Ah canım ya.. inşallah en az hasarla atlatırsın. Daha çok gençsin doğru insanı elbet bulursun. Boşanmaktan korkma artık eskisi gibi değil çok şükür, ayı değil günah değil. Sen canını kurtar:KK43:[/QUOTE
Bir daha başkasına guvenebilecegimi şu anlık hiç sanmıyorum:( iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dul kalmak bana çok kötü bir şeymiş gibi geliyor insanların öyle algıladığını düşünüyorum

G Gulguzeliiiiii ohoo canım o dul meselesi eskilerde kaldı, artık problemlerini aşmayı öğrenmiş güçlü kadın olarak görülüyor. Sende güçlüsün eminim. Sana zarar vermesine izin verme, Rabbim korusun inşallah.
Aminn desteğin için teşekkürler inşallah Rabbim benim durumumda olan herkesi korusun

Ilk kez birine bosanin diyecegim cunku kliniklerde madde kullanan insanlari gordum, dinledim. Cok da gencsiniz. Kendisiyle beraber sizin de gencliginizi yakmasin, onsuz suanki durumunuzdan cok daha iyi olacaksiniz.

Ilk kez birine bosanin diyecegim cunku kliniklerde madde kullanan insanlari gordum, dinledim. Cok da gencsiniz. Kendisiyle beraber sizin de gencliginizi yakmasin, onsuz suanki durumunuzdan cok daha iyi olacaksiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kliniklerde gördüm dinledim demişsiniz doktorsunuz sanırım. Sorun olmazsa ne doktoru olduğunuzu sorabilirmiyim

Psikiyatri stajinda Bakirkoyde hastalari gordugumuz icin yazdim, 24 yasindayim henuz uzmanligi kazanabilirsem onumde cok yol var.

Psikiyatri stajinda Bakirkoyde hastalari gordugumuz icin yazdim, 24 yasindayim henuz uzmanligi kazanabilirsem onumde cok yol var.
Ne kadar güzel inşallah kazanabilirsiniz. Benimki tedaviyi bile kabul etmiyor oradaki insanlar en azından biseylerin başlangıcı için gelmişler düzelme imkanı hiç yok gibime geliyor

Ne kadar güzel inşallah kazanabilirsiniz. Benimki tedaviyi bile kabul etmiyor oradaki insanlar en azından biseylerin başlangıcı için gelmişler düzelme imkanı hiç yok gibime geliyor
Tedaviden once ikna edebilirseniz AMATEMe basvurmanizi oneririm. Bu bagimliliktan kurtulan var mi diye sorarsaniz var. Ama once kendi istemeli. Size bol sabir diliyorum bu surecte .

Tedaviden once ikna edebilirseniz AMATEMe basvurmanizi oneririm. Bu bagimliliktan kurtulan var mi diye sorarsaniz var. Ama once kendi istemeli. Size bol sabir diliyorum bu surecte .
Asla kabul etmiyor ki amatem e gitmesi için kendisi istemeesi lazım o da olmuyor sonumuz yok düzelme ihtimali yok gibi bu evliligin. Teşekkür ederim

Bosanip mutlu olan var mi demissin. Var. Ben varim.
Sizin durumunuza gelince esinle ilgili problem onun sorunu. Sen cozemezsin. o istemeli ama anladigim kadariyla da bu problemini cozmek istemiyor, daha dogrusu bunu problem olarak da gormuyor. Onun problemi kafasinda kurdugu sizin onu aldatmis oldugunuz varsayimi.
Suan icin yapilacak teksey kendinizi dusunmek. Bosanmaktan baska bir care goremiyorum ben. En zoru o karari vermek. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Henuz 2 yillik bir evlilik. Yasiniz da genc. Daha mutlu bir hayatiniz olabilir. Bu kisiyi duzeltecegim diye vaktinizi bosyere de harcayabilirsiniz. Oysa o zamani kendinize yatirim yaparak kullanin. Yeni duzen yapmak ilk baslarda insana korkutucu gibi gorunse de insan icinde o gucu bulunca hic de oyle olmuyor. Ben sil bastan bir hayat kurdum kendime. Baska bir sehirde. O kadar da zor degilmis. Cok da mutluyum. Ille de mutlu olmak icin evli olmak gerekmiyor. Huzurluyum. Bunu yapan sadece ben degilim. Siz de yapabilirsiniz. O sizi birakmazsa uzaklastirma karari cikarin. Savciliga basvurarak. Bossnirken de hakimden talep edebilirsiniz.

Kızlar merhaba, çok zor günler geçiriyorum. Nereden başlamalı bilemedim, uzun olursa kusuruma bakmayın. 2 senelik evliyim bugün evlilik yıldönümüm. Eşimle çocuk yaştan beri birlikteyiz. Eşim oldum olası zor bir insandı ama bununla mücadele edebiliyordum öyle de mutluydum yani. Sevdigimle evlenmistim sonuçta. Taa ki 3 ay öncesine kadar. Bir sabah uyandım ve hersy alt üst oldu. Eşim birden bana iftiralar atmaya başladı onu aldatigimi vs. sabaha kadar uyumuyor beni de uyutmuyordu ne olduğunu anlayamadım el kaldırması önceden de vardı birden sıklaştı benimle kafayı bozdu bütün hayatımı altüst etti herşeyi kisitladi herkesin yanında vurmaya başladı ağıza alınmayacak iftiralar atmaya başladı. Madde kullandığıni öğrendim buyuzden yapıyormuş bunları. Ayıldığında da onu içtiği zaman düşündüklerini gerçek sanıyor akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadım düzeltirim sandım ama daha kötüye gitti. Şu an anne evindeym bana zarar verme olasılığı da var. Hala iciyormus duyduğuma göre. Ne bir adım ileri ne bir adım geri dönebiliyorum. Kocamı çok severek evlendim. Çok iyi günlerimiz de olmuştu onlar aklıma geliyor birden kendime geliyorum ve bana yasattiklari geliyor aklıma ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak çok zor birşey kimse boşanmak için evlenmiyor ama donsem yine aynı işkence devam edecek. Suan dönme gibi bir düşüncem yok ama keşke duzelse diyorum öyle bir ihtimali de aklım almıyor evim duzenim herseyim öylece duruyor aklım karmakarışık ben bosluktayim bana acimayana ben acıyorum beni düşünmeyeni ben düşünüyorum en çokta buna sinir oluyorum. Bi diyor duzelecegim sonra dönüyor sen beni aldattın diyor aynı tas aynı hamam yani. Çok zor durumdayım boşanmak kelimesi bile ürkütüyor beni ama sanırım başka çarem kalmadı. Boşandıktan sonra yeni bir hayat kuramaz hiç mutlu olamazmisim gibi geliyor boşanıp mutlu olan var mı aranızda? Arkadaşlarım akranlarım çocuk sahibi eşleriyle mutlu onları gördükçe daha da icim aciyor bir akıl verin tamamen boşlukta kaldım benim durumumu yaşayan varmı :KK43:

Ya ben ya maddee sorusu Klasik ama butun sorunlarin cozumu...

Bosanip mutlu olan var mi demissin. Var. Ben varim.
Sizin durumunuza gelince esinle ilgili problem onun sorunu. Sen cozemezsin. o istemeli ama anladigim kadariyla da bu problemini cozmek istemiyor, daha dogrusu bunu problem olarak da gormuyor. Onun problemi kafasinda kurdugu sizin onu aldatmis oldugunuz varsayimi.
Suan icin yapilacak teksey kendinizi dusunmek. Bosanmaktan baska bir care goremiyorum ben. En zoru o karari vermek. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Henuz 2 yillik bir evlilik. Yasiniz da genc. Daha mutlu bir hayatiniz olabilir. Bu kisiyi duzeltecegim diye vaktinizi bosyere de harcayabilirsiniz. Oysa o zamani kendinize yatirim yaparak kullanin. Yeni duzen yapmak ilk baslarda insana korkutucu gibi gorunse de insan icinde o gucu bulunca hic de oyle olmuyor. Ben sil bastan bir hayat kurdum kendime. Baska bir sehirde. O kadar da zor degilmis. Cok da mutluyum. Ille de mutlu olmak icin evli olmak gerekmiyor. Huzurluyum. Bunu yapan sadece ben degilim. Siz de yapabilirsiniz. O sizi birakmazsa uzaklastirma karari cikarin. Savciliga basvurarak. Bossnirken de hakimden talep edebilirsiniz.
Uzaklaştırma kararı var şuanda karakoldan cikarttirdim. Bosanip mutlu huzurlu olan insanlari duydukça ozguvenim biraz da olsa artıyor bütün mesele o kararı verebilmekte. Oysa ne kadar da cesaretli bi insandim onceden. İnşallah sizin gibi yeniden bir hayat kurabilirim kendime

Back