Herşey altüst oldu boşanıyoruz:(

Aramıyor bir kere buraya geldi onda da yine içmiş evde ne var ne yok toplamış bu ne bu ne diye sormaya geldi kargo faturaları evdeki haplar vs. Neler düşünüyor da soruyor bilmiyorum öyle aldattın böyle yaptın demeye geldi kovdular bizde annemle. Gördüğümde içim çok kötü oldu çok ağladım ne olurdu icmeseydi yuvamizi yikmasaydi diye o da genç ona da üzülüyorum bilinmeze doğru gidiyor

Tedavi gibi bir durum varmı ortada?

Canım öncelikle yaşadıkların Kolay şeyler değil Allahım sabır versin.. insanlar değişmez canım ben bunu bilir bunu söylerim. Haa değişirim der iki ay normale döner sonra geri başlar. Başka bi boyuta geçmiş çünkü sizin ilişkiniz. Eminim o yuvayı kurarken böyle hayal etmemiştin. Nası bi duygu icerisindesin bu konuda seni anlayamam ama kendimi senin yerine koyuyorum cidden içim acıyor.. kimse vazgeçilmez degildir. Herkes ettiğinin karşılığını bulsun. Şimdiden kestirip atmak en iyisi diye düşünüyorum. Allah'ım korusun kendi başıma gelse böyle rahat konusabilirmiydim bilmiyorum ama olması gereken bu bence canım. Insanın annesi babası canından can gidiyorda yine üç gün sonra yemek yiyo su içiyo. Ölmezsin canım yoluna hayatına devam et.. Bundan sonra nasıl olur diye düşünmek yerine kafanı dinle.. iyi geceler..

Daha buraya yazdıklarım çeyreği diyebilirim ayrılmam gerektiğini anlamaya başladım ama ne yapıp nereden başlayacağımı bilmiyorum boşanma davası kağıdı ona gittiğinde yeri yerinden oynatır
Çok dikkatli olmalisin.bu isler şakaya gelmez..ailesiyle gorusmelisin.ve tabiki polise dilekce tutanak ne gerekiyorsa anlatmalisin.ayrica sular tamamen durulana kadar guvenli bir yerde olmalisin.artik geri donusu olmaz .

Söylenmesi gereken en güzel şeyi söylediniz. Hala düzelir mi diye beklemenin aptallık oldugunu hissettim
Umarım iş uygulamaya gelince de böyle hissedersiniz.

İçtiği zaman gerçek sandığı şeyler yüzünden sizi döven adamın öldürmeyeceğinin garantisi yok.

Çok dikkatli olmalisin.bu isler şakaya gelmez..ailesiyle gorusmelisin.ve tabiki polise dilekce tutanak ne gerekiyorsa anlatmalisin.ayrica sular tamamen durulana kadar guvenli bir yerde olmalisin.artik geri donusu olmaz .
Ailesi biliyor zaten beni anneme kendi annesi getirdi zarar verdiğini gördüğü için. Polise tutanakta tutturduk 2 ay uzaklaştırma kararı var bana tedbir kararı savcılığa gidecek ne çıkar bilmiyorum ama o uzaklaştırma falan dinlemez

Kolay kolay düzelmez bence. Yaşadığınız şey çok zor alışkanlıklar yaşanmışlıklar var evet ama eğer geri dönerseniz şu zamana kadar yaşadığınız tüm sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşama ihtimaliniz yüksek. Her an herşeyi yapabilir çünkü sizin onu aldattığınıza inanmış bunu değiştirmek maalesef çok zor gözüküyor eğer geri dönerseniz evliliğinizi kurtarmış olmazsınız tam aksine intihara gitmiş olursunuz lütfen yapmayın sabredin dua edin

Esinizle cocuk yastan itibaren birlikteymissiniz. Peki hic farketmediniz mi madde aldigini?

Canım düşünme boşan madde kullaniyormuş ve iftira atiyormuş o yüzden başka çare yok boşanmak çok zor biliyorum benim de düşünüp yapmadigim zamanlar oldu ama senin ki kadar ciddi sorunlar degildi..

Şu an dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyor Rabbime sigindim sabır etmeye de çalışıyorum donsem sanki eskisi gibi olcakmisiz gibi geliyor bazen alışkanlıklardan kaynaklanıyor bu da ama herşeyin çok çok daha kötü olacağının da bilincindeyim

Canım düşünme boşan madde kullaniyormuş ve iftira atiyormuş o yüzden başka çare yok boşanmak çok zor biliyorum benim de düşünüp yapmadigim zamanlar oldu ama senin ki kadar ciddi sorunlar degildi..
İyi diye nitelendirdiğim ama aslında pekte iyi olmayan ilk evlilik zamanlarımda ben de çok düşündüm hiç yapamadım sevgim durdurdu işi buraya kadar getirmisken dönmek olmaz biliyorum ama bosanmakta çok sancılı bir dönem olacak hazır miyim bilmiyorum beni benlikten çıkardı ayakta durmakta bile güçlük çekerken birden nasıl olcak bunların hepsi

Şuan bi mucize olsun ve yaşadığınız herşeyin hiç yaşanmamış gibi olmasını çok isterdim emin olun bence tepkisiz kalın boşanma davasını şuan açmayın bu süreçte kendinizle başbaşa kalın düşünün kendinizden emin olun karşı tarafın ne zaman nasıl bi tepki verceği o kadar belirsiz ki belki şuanda açcağınız boşanma davasıyla uydurduğu senaryoda haklı olduğuna inanıp çok kötü tepkilerde verebilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…