Bebek İkinci El Herşey 5 tl zara,mothercare vs.1-2,5 yaş kız

4-7-8-9-13-14-15. kıyafetlerin bedenlerini ve nıke ayakkabının numarasını öğrenebilir miyim.Birde hepsi toplam ne kadar olur?

4-7-8-9-13-14-15. kıyafetlerin bedenlerini ve nıke ayakkabının numarasını öğrenebilir miyim.Birde hepsi toplam ne kadar olur?

92cm -ama 2,5 yaşına kadar oluyor

1,5 yas-2 yaş

2 yaş

1,5-2 yaş

1,5-2,5 yaş marks spencer

92 cm

2-3 yaş

nikelarda 23,5 ama biraz dar kalıp benim kızım 21 no iken çorapla geldi

sırasıyla yazdım arkadaşım.yalnız kırmızı kadife elbiseye şimdi bakarken bedenine fermuarını bozdum onuücretsiz gönderirim canım hepsini alırsan

35 tl ye hepsini yollarım birde kızın kaç yaşında ve kilosunu söylersen bulursam günlük birşeyler koyayım

bedenlerin çoğu 2 yaş .benim kızım yazın 1 yaşında olacak ALLAH kısmet ederse ,kıyafetler hem çok uygun hemde güzeller.şimdi kızımın dolabına baktım hediye gelenlerde o yaşlarda gelmiş.1 yaş civarı olsalardı ,hiç kaçırmazdım,alana hayırl olsun.Teşekkürler.

hepsini ben alabilirmiyim 35 tl demişiniz benim kızım 16 aylık ama kendısı mınyon tıplı olur dıyorum vp beklıyorum

elinizde kalan ürünlerle ilgili topluca bir ilan yapar mısınız tekrardan.bazı beğendiklerim var ama satıldımı bilmiyorum.1,2 yaş için olan tulumlar,zara şort satıldımı?

elinizde kalan ürünlerle ilgili topluca bir ilan yapar mısınız tekrardan.bazı beğendiklerim var ama satıldımı bilmiyorum.1,2 yaş için olan tulumlar,zara şort satıldımı?

canım bu sayfadaki hepsi duruyor ve hepsini 50 tl ya vereceğim oyuncaklar hariç canım

merhaba,tulumlar kot elbise için ne kadar diyorsunuz.birdediğer ilandaki elbise de duruyor mu?

önceki ilanlarınızdan da beğendiklerim var diğer ürünler satıldı mı?

tulumların olduğu ilanımdakiler kot ceket haricinde duruyor canım

öteki ilanımdakiler satıldı eşofman falan olan elbiseler bu ilanımda duruyor zaten

ama elimde bir kadife takım var isterseniz resmini çekmeyi unuttuğum

Cnm merhaba,

10. Resim
14. Resim mavi elbise
16. Resim pembe hırka
20. Resim nike

hepsini nekadar yaparsın

Cnm merhaba,

10. Resim
14. Resim mavi elbise
16. Resim pembe hırka
20. Resim nike

hepsini nekadar yaparsın

canım 10.resim ev patiği di mi
mavi elbise hiç giyilmedi tunik gibi bilgine

hepsi 15 olsun canım

birde arzu edersen bir tane daha 2-3 yaş yün elbise var yeni çıkardım hurçtan kızıma küçük geldi onuda ekleyebilri resmini o da 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…