- 1 Haziran 2019
- 270
- 140
- 24
- Konu Sahibi neyapmaliyim
İyi günler sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz üç haftada bir geliyor. İlk opusmemizden sonra dudağım da herpes virüsü dediğimiz uçuk virüsleri çıktı ve dudağım balık dudagi gibi şişti sevgilim gelmeden bir hafta önce kozmetik magazindan tester ruj denemiştim ( evet tester ruj denenir mi maalesef akıl sağlığımı ben de sorguluyorum ara sıra) neyse doktora gittiğimde rujdan olabileceğini söyledi. Ben de krem ve haplarla virüsten kurtuldum. Sevgilim tekrar geldi ve üç gün kaldı. Dün gitti ve ben de şu an yine virüsler geliyorum diyor sol tarafım şişmiş. Rujdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum artik. İlişkimiz çok güzel ilerliyor bunu kendisine nasıl sorabilirim bilmiyorum kendisi çok duygusal ve kırılgan daha önceki ilişkileri elbette beni ilgilendirmez ama sadece bu virüse sahip olup olmadığını sorgulamam gerek tabi ki başkasıyla öpüşüp opusmedigini cinsel ilişkiye girip girmediğini de sorucam ancak bu sorular ilişkimize zarar verir mi diye korkuyorum. Erkek arkadaşım bana daha önce kimseyle opusmedigini söyledi aynı zamanda öpüşme yoluyla bulaşan bir virüsmüş.