Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

Üzerinden yıllar gecmis acaba ne yaptınız ne karar verdiniz? Aynı sorunu bende simdi yasıyorum.Sevgilim benle ilşkisi yokken bu virüsü kapmıs yıllardır da belirti göstermiyormus.Covid gecirdikten sonra tekrarlayan lezyonları cıkmaya başlamıs.Biz söz planlarken bunlar olunca da bana demedi.İlişkimiz resmiyet kazanamadı. 2 ay sonrasında herpes oldgunu bu nedenle oyalamak zornda kaldıgını soyledi.İlk tanıstıgımızda neden soylemedigini sordugumda 5 yıl oncesinde 1 kez yasadım tekrarlamayınca da soylemek aklıma gelmedi dedi.Bu sürecte doktorlara gitti ama tamamen kurtulmayacagını biliyoruz.Ben herpes de olsa ilişkimizi sürdürebilecegimize inanıyorum.Cok okuyup arastırdım Keske olmasaydı evet ama bu virüsün aktiflesmesi durumunun düzelecegine inanıyorum.Sevgilimin psikolojisi cok iyi degil .Bana bulastırmaktan ve cinsel olarak evliligimizin kötü olmasından korkuyor.Su an ayrılık kararı mı yoksa evlilik mi konusunda düsüyorız.
Bu konuda bilgi sahibi olanlara sorum .Sizce ne yapmalıyım?

Çok eşlilikten bulaş kapılıyor kş normal doğuramazsın diye bir durum yok genital bölgede sivil gibi duruyor bunlar çok büyük olmadığı sürece ki genelde büyük olmuyor normal doğum yapılıyor

Herpes kadınlarda çok daha sancılı geçiyor. Nişanlın en azından dürüst davranmış. Ben olsam kabul etmezdim. Herpes tuvaletten jakuziden falan bulaşmaz. O tarz yüzeylerde yaşayamaz. Nişanlın ya oral seks yapmış ya birine sürtünmüş ya da biriyle tam olarak ilişkiye girmiş ya da herpesli birinin kullandığı bir havluyu vs. kullanmış. Herpesin atakları olur. Ayda 1 regl olduğun yetmezmiş gibi bir de bilerek ve isteyerek herpes ile mi uğraşacaksınız? Yarın bir gün ayrılsanız siz kötü kadın ilan edilirsiniz. Bu ülkede herpesli kadına anlayış gösterecek kaç tane adam var Allah aşkına. Arkadaş kalmayı deneyin bence.

Genital herpesi olup dogum yapacaklar icin yaziyorum ben de hamileyken cok arastirmistim. Gebeligimin 3. Trimester de 1-2 defa herpes yasadim 2. Ve 3. Trimesterde olunca plensentadan gecip bebege bir zarar veremiyor cok sukur.
NORMAL dogum yaptim yasadigim ulkede Avr ulkesi , bu tarz hastalara 32 den sonra aciclovir kullandiriyorlar herpesi baskilasin diye ben 36 da basladim turkiyede 36 dan sonra kullandiriyolar .
38-39-40 hatta benim 41 de gun asiri ucuk merhemiiyle birlikte propolois hindistan cevizi yagi ve cam agaci yagindan yapmis oldugum karisimdan surdum rabbime sukurler olsun lezyon olmadi bebegim vajinal dogum sekliyle saglikla dunyaya geldi.

Mutlaka kendinizi kontrol edin son donemler ben her gun kontrol ediyordum. Merak edip arastiranlara isik olsun diye yazmak istedim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…