- 14 Ocak 2018
- 8
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumuCiddi bir rahatsızlık bu. Kadınlarda daha ağrılı ve sancılı süreçte ortaya çıkıyor. Kondomsuz birliktelik kurduğunuz zaman size de bulaşacaktır. Evet normal doğum bebeğe bulaşmaması için önerilmez.
Uzun süredir birlikte değilseniz ayrılın.Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Hayır hiç bir şekilde tedavisi yok ilaçlarla baskı altına alınıyor ama çıkmaz ve bulaşmaz diye bir durum yok garantisini doktorlar vermiyor. Bulanabilirmiş ve tedavisi yokBu tedavi ediliyormuymuş peki
2 senedir beraberiz, yani ama sonuçta ömür boyu beraber olmayı planlıyoruz yani önümüzde o kader Zaman varken of çok zor durumdayımUzun süredir birlikte değilseniz ayrılın.
Kondom konusunda da uzmanlar kesşn bitşey demiyor. Bulaşabilir ihtimalı oluyormuş çünkü bu deriyle temas edince bile bulaşan bir hastalıkmış ve aşağı bölgelerde de çıkıyormuşKafayı yemenize gerek yok çok seviyorsanız kondom kullanırsınız yok ben uğraşamam diyorsanız ayrılacaksınız
Offf içim gittiHayır hiç bir şekilde tedavisi yok ilaçlarla baskı altına alınıyor ama çıkmaz ve bulaşmaz diye bir durum yok garantisini doktorlar vermiyor. Bulanabilirmiş ve tedavisi yok
Yani kabul eder miydiniz? Öyle ortamlarda bu hastalık bulaştığını ve size de bulaşmasınıOfff içim gittiBen senin yerinde olsaydım, nişanlım için söylüyorum. Ayrılmazdımx
O zaman şöyle söyleyeyim, nişanlımla aramdaki bağ 16 yaşından beri süregelen bir şey. Her derdim de yanımda oldu. Çocukluğum diye nitelendiriyorum. Yapı olarak da ne çok duygusalım ne de çok güçlü böyle ortalarda geziyorum. Ama ondan bahsedildiğinde dünya şöyle bir kenarda duruyor. Zaten öleceğim, bir gün önce veya bir gün sonra. Sevmediğim adamla kırk yıldansa, sevdiğim adamla kırk gün tercihim.Yani kabul eder miydiniz? Öyle ortamlarda bu hastalık bulaştığını ve size de bulaşmasını
Ayrılacaksınız. Bu öyle engel falan değil, hayatınızı belki çocuklarınızın hayatını riske atacak birşey.Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Evlenince bu duyguları zaten genel olarak kaybediceksin hastalık sürecini yaşarken. Bunları da düşün öyle karar ver.O zaman şöyle söyleyeyim, nişanlımla aramdaki bağ 16 yaşından beri süregelen bir şey. Her derdim de yanımda oldu. Çocukluğum diye nitelendiriyorum. Yapı olarak da ne çok duygusalım ne de çok güçlü böyle ortalarda geziyorum. Ama ondan bahsedildiğinde dünya şöyle bir kenarda duruyor. Zaten öleceğim, bir gün önce veya bir gün sonra. Sevmediğim adamla kırk yıldansa, sevdiğim adamla kırk gün tercihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?