• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

Mavihuydurbende2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
8
1
1
25
Merhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?

Ciddi bir rahatsızlık bu. Kadınlarda daha ağrılı ve sancılı süreçte ortaya çıkıyor. Kondomsuz birliktelik kurduğunuz zaman size de bulaşacaktır. Evet normal doğum bebeğe bulaşmaması için önerilmez.
Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu

Kafayı yemenize gerek yok çok seviyorsanız kondom kullanırsınız yok ben uğraşamam diyorsanız ayrılacaksınız
Kondom konusunda da uzmanlar kesşn bitşey demiyor. Bulaşabilir ihtimalı oluyormuş çünkü bu deriyle temas edince bile bulaşan bir hastalıkmış ve aşağı bölgelerde de çıkıyormuş

Hayır hiç bir şekilde tedavisi yok ilaçlarla baskı altına alınıyor ama çıkmaz ve bulaşmaz diye bir durum yok garantisini doktorlar vermiyor. Bulanabilirmiş ve tedavisi yok
Offf içim gitti:( Ben senin yerinde olsaydım, nişanlım için söylüyorum. Ayrılmazdımx

Yani kabul eder miydiniz? Öyle ortamlarda bu hastalık bulaştığını ve size de bulaşmasını
O zaman şöyle söyleyeyim, nişanlımla aramdaki bağ 16 yaşından beri süregelen bir şey. Her derdim de yanımda oldu. Çocukluğum diye nitelendiriyorum. Yapı olarak da ne çok duygusalım ne de çok güçlü böyle ortalarda geziyorum. Ama ondan bahsedildiğinde dünya şöyle bir kenarda duruyor. Zaten öleceğim, bir gün önce veya bir gün sonra. Sevmediğim adamla kırk yıldansa, sevdiğim adamla kırk gün tercihim.

Peki ben ne yapacağım ? Kafayı yicem yani ne yapcam lütfen kimseye söyleyemiyorum bu durumu
Ayrılacaksınız. Bu öyle engel falan değil, hayatınızı belki çocuklarınızın hayatını riske atacak birşey.

Ya da ömür boyu sadece aşkla yüzüne bakacaksınız cinsel ilişki yaşamayacaksınız.

O zaman şöyle söyleyeyim, nişanlımla aramdaki bağ 16 yaşından beri süregelen bir şey. Her derdim de yanımda oldu. Çocukluğum diye nitelendiriyorum. Yapı olarak da ne çok duygusalım ne de çok güçlü böyle ortalarda geziyorum. Ama ondan bahsedildiğinde dünya şöyle bir kenarda duruyor. Zaten öleceğim, bir gün önce veya bir gün sonra. Sevmediğim adamla kırk yıldansa, sevdiğim adamla kırk gün tercihim.
Evlenince bu duyguları zaten genel olarak kaybediceksin hastalık sürecini yaşarken. Bunları da düşün öyle karar ver.

Hpv den mi bahsesiyorsunuz? Eger oyleyse yakin bir arkadasimda var. Evlendi esi ben seni her halinle sevdim dedi. Hastaligi tasiyan arkadasim kadındı esi gerekirse beraber tasiriz bu hastaligi dedi.
Surekli takip halinde olmasi gerekiyormus vs vs. Yasiniz kac bilmiyorum ama rahim agzi kanserine karsi asilar var hpvnin ioeri asamasi bu cunku.

Back