• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hermes/ eau des merveilles

bluemel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.053
42
363
Elazığ
arkadaşlar bu parfümü bilen duyan kullanan varmıdır.kokusunu çok merak ediyorum ama hiç bi yerde bulamadım.çok erkeksiymiş diyolar acaba öylemi gerçekten.
resmini de koyucaktım ama yapamadım.
fikirlerinizi bekliyorum

yeşillik derken?toprak kokusu gibi mi eger öyleyse çok güzeldir.peki ağırmıdır acaba 20 yaşlarda kullanılabilirmi

Kullanılır :) keskin değil yumuşak geldi bana basta biraz öyle on bes dk bekleyin cok güzel kokuyor. Elixir'i cok keskin ama, normal edt alın. Cok güzel bir parfüm :)

tşkr ederim.bakıcam artık.türkiye de fiyatı çok fazla geliyo.strawberry ye baktım orda da kalmamış.artık bulucam bi şekilde

Biraz erkek parfümü gibi demişler yabancı sitelerde, basta öyle biraz ama sonra cok yumuşak sabunumsu yumuşatici gibi bir koku birAkiyor

arkadaşlar bu parfümü bilen duyan kullanan varmıdır.kokusunu çok merak ediyorum ama hiç bi yerde bulamadım.çok erkeksiymiş diyolar acaba öylemi gerçekten.
resmini de koyucaktım ama yapamadım.
fikirlerinizi bekliyorum

cnm güzel bir parfüm pişman olmazsın. Birazda pahalı..

ewet gerçekten pahalı baya
ama hermesin diğer parfümleri de öyle zaten.
yurtdışından parfüm satan siteleri araştırıyorum bakalım bulabilecekmiyim buradakilerden daha uygun bi fiyata

canım bu parfümü sevil mağazasında bulabılırsın ama küf gibi kokuyor ben beğenmedim berbat.Erkeksilikle ilgisi yok parfümün.

kime sorduysam kokuyu çok farklı tarif ediyor.
kimi çok beğeniyo kimi nefret ediyo.
zevk meselesi işte

kişinin tenine gör koku farklılık gösterıyor.ama parpum genel anlamada guzel kokuyor.yazın kullanma gb bır durum söz konusu degıl en azından kanımca :))yogun kokuyor.kışın ıyı bır koku :))zaten parfumun yogunluguna göre 3 farklı şişede satılıyor.açık renlı olan ,orta renkli ve yogun olan.

kesinlikle mükemmel bir parfümdür ve kokuyu duyan herkese kendini sordurur :)) aynı zamanda da bırazcık pahalıdır
alınması gereken de en koyu şişe olan Elixir Des Merveilles en yogunu

Back
X