• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkezin fikrine ihtiyacım var

frigya86

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
238
78
323
34
Selam kızlar. Ben hemşireyim hastanenızden coook sevdiğimiz bi doktorunuz ayrılıyor ve ona veda düzenliyorum.ee veda varsa hediyeside olmalı kesınlıkle. Şimdi sorum şu doktorumuza bd hediye alabiliriz çok kısıtlı suremiz iki üç güne ayrılış yapıcak. Limitimizde 500 1000 tl arası doktor erkek ve evli genç biri

erkeğe alınacak şeyler kısıtlı malum.....saat olabilir....aksesuar kullanıyorsa o olabilir. Ya da evine bir şey alabilirsiniz.

erkeğe alınacak en güzel hediye saat bence

Ben bu hediye konusunu çalışsam da hiç anlamıyorum. :KK67:
Ama bir arkadaş plaket demiş, hoş bir fikir gibi geldi.

Selam kızlar. Ben hemşireyim hastanenızden coook sevdiğimiz bi doktorunuz ayrılıyor ve ona veda düzenliyorum.ee veda varsa hediyeside olmalı kesınlıkle. Şimdi sorum şu doktorumuza bd hediye alabiliriz çok kısıtlı suremiz iki üç güne ayrılış yapıcak. Limitimizde 500 1000 tl arası doktor erkek ve evli genç biri
Bunu hastanedeki herkeZe sorsaydın ya

kızlar tatil iyi bir fikir değil...
çünkü zamanlama kişiden kişiye değişir....
bakalım o zaman diliminde kendi ve eşi müsait mi..
bir de sizin seçeceğiniz yere gitmek isterler mi
emrivaki gibi olur hoş olmaz bence

Tatil gikri çok güzel geldi bana da izin konusunda istediği zaman izin kullanabilir bizim kurumumuz rahat çok şükür

Limitinizle güzel bir saat alınabilir. Seçici birisi demişsiniz. Bu biraz düşündürdü beni. Tatil çok güzel bir fikir. Birisi bana hediye olarak tatil verse bir şekilde oraya gitmeye çalışırım :)

Eşi ile kendisine çift kişilik tatil hediye edin. Oh ne güzel hediye olur, stres mitres kalmazz :)

Kol saati 1000 liralik harika saatler var degisim karti da konunca istedigi kadar secici olsun
masasina bir takim uzerinde ismi yazan kalemlik kartvizitlik vs masaya konup onunde ismi yazan adini bilmedigkm bir takim var ki odasi olup calisan herkese uygun.
Yada didarida bi yerde hediye yerine ailesinin de katildigi bir yemek organizasyonu
bu arada bir ricam var cok takiliyorum buna herkeZ degil herkeS mumkunse duzeltin

Back