herkesw iyi gunler sorum olcakti

Kelebekomru7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
13
1
1
24
onbir agustosta nisanlimla birlikte olduk ama korunarak boşaldı ama gördüm prezervatifin icindeydi çıkarınca baktım reglimden 2 gun once olduk ilişkimiz ama hala regl olamadim cok korkuyorum günlerdir strws yapıyorum4 gündür falsn kasik ağrım var ve bugun midem bulandı korktugum icin herhalde 2 gun once erken gebwlik testi yaptim cikmadi bugunde kanda test yaptırdım negatifti regl gunu gecince test sonuc verirmis günüm geçti ama tek sorun reglden 2 gun once ilişkiye girmem o yüzden korktum hala regl olamadim yardımcı olur musunuz daaha 8 gun oldu sanırım

Belki bu ay başka nedenlerden dolayı gecikti

testte yaptırdım kan testi ozel hastanede çıkmadı ama ağrım var kasiklarim falan iliskiden 2 gun sonrada vardı ağrım zaten cabuk olmaz değil mi genelik belirtileri
Ben bekarım ilişki tecrunem yok ama bu tarz şeylerı ılla yapmıyorum dıye bılmıyorum demek değil. Zaten regl öncesı ağrının olması normal bende ağrım başlamasının ardından bı gun sonrası bazen ıkı gun sonrası regl olurum. Boşa stres yapıp kan testı falan yapmışsın. Prezervatıf delik olmadığı surece hamıle kalmazsın yanı amaç o çıkmadan içine boşalmak. Korkuyorsa doğum kontrol hapı + prezervatif kullan İçin rahat eder. Takılcak bir durum yok

normaldede benim gecikmelerim oluyor ramazan ayinda basindan sonuna kadar 28 gunu regl olmuştum ramazanin o zaman hic korkmamistim iliskiye girmemistim ama yinede onda bile cok fazla stres yapmıştım

normaldede benim gecikmelerim oluyor ramazan ayinda basindan sonuna kadar 28 gunu regl olmuştum ramazanin o zaman hic korkmamistim iliskiye girmemistim ama yinede onda bile cok fazla stres yapmıştım
Stres etkıler zaten onun dışında korunmuşsun hamıle kalmazsın hem çocuk yapmak kolay değil korunmadıkları halde pat dıye ınsanlar hamıle kalmaz

Ufff yaa 22 yaşındasın miniciksin sen daha nasıl nişanlım var?? Pek inandırıcı da gelmedi açıkçası nişanlın falan olması.. Ayrıca hamile falan da kalmazsın korkma millet korunmadan ilişki yaşıyor bebek istiyor hemen olmuyor sen korunarak ilişki yaşamışsın korkuyorsun.. Bu da senin bu işler için henüz çok küçük ve daha cahil olduğunu gösteriyor.. Yapmayın ya böyle şeyler yazık size gerçekten.. Allah korusun bebek olsa ne olacak?? Aileme ne derim falan diye korkmaya başlarsınız.. Ama bebeğim ne olacak nasıl büyütürüm ben çok küçüğüm demezsiniz.. Cahillik dediğim bu sakın yanlış anlama çok küçüksün lütfen daha büyük işler yapmayın.. Boşuna da korkup kendini strese sokma birşey olmaz bebek falan olmaz yani o şekilde.. %99 koruma sağlıyor prezervatif..

haklisiniz doğru

22 yaşında 2 çocuk annesi arkadaşlarım var. Türkiye'de yaşadıgına emin misin abla

22 yaşında 2 çocuk annesi arkadaşlarım var. Türkiye'de yaşadıgına emin misin abla
Evet canım farkındayım.. 18 yaşında da evli çocuklu kızlarımız var maalesef hepsini biliyorum ama bunların gerçek olması benim bu durumu normal karşılaşmam gerektiğini düşündürmüyor bana.. Ben normal karşılayamıyorum.. 27 yaşındayım ve bazen bana bile evlilik zor geliyor.. Ben evlenme yaşının 24 - 25 ten başlama taraftarıyım ama kimse bana sormuyor tabiki :) 22 yaşında bir kızımız üniversite öğrencisi olmalı evli 2 çocuk annesi değil.. Bana göre tabi keşke öyle olsa..

18inde evlenenler var şaşırılacak bi durum yok buna, ilişki konusunda katılıyorum tabi.

18inde evlenenler var şaşırılacak bi durum yok buna, ilişki konusunda katılıyorum tabi.
Bende biliyorum tabi ki 18 de evlenenler de var ama onlara da şaşırıyorum ve de bu yaşta evlenme fikrine katılmıyorum o yüzden öyle yazdım.. Onu diyorsanız artık çocuklar lisede başlıyor ilişkiye girmeye onda da şaşırılacak bir durum yok.. Hiçbirini de uygun bulmuyorum hepsi oluyor diye çevremizde diye normal mi karşılayalım..18 yaşında bir kızımızın üniversite öğrencisi olması lazım evli görürsem ona da şaşırırım ve şaşırıyorum üzülüyorum..

benim de ilişki sonrası hep gecikme oldu normalde hep 30. günde olmama rağmen. o ay kullandığın ilaç, stres, ani duygular, hava değişimi her şey etkiler. yumurtalama dönemine denk gelcek de hamile kalcaksın falan zor yani. bir şey olmamıştır strestendir. hazır adaçayı ay, günde 3 kez iç, 3. gün reglsin merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…