• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesw iyi gunler sorum olcakti

benim de ilişki sonrası hep gecikme oldu normalde hep 30. günde olmama rağmen. o ay kullandığın ilaç, stres, ani duygular, hava değişimi her şey etkiler. yumurtalama dönemine denk gelcek de hamile kalcaksın falan zor yani. bir şey olmamıştır strestendir. hazır adaçayı ay, günde 3 kez iç, 3. gün reglsin merak etme.

6-7 gün geciktiği bile oldu yani

Konu sahibi eski türk filmlerini çok izlemiş herhalde😂😂
Orda da akşam yatıp sabah hamile olduğunu mide bulantısından anlıyorlar😂

Bende biliyorum tabi ki 18 de evlenenler de var ama onlara da şaşırıyorum ve de bu yaşta evlenme fikrine katılmıyorum o yüzden öyle yazdım.. Onu diyorsanız artık çocuklar lisede başlıyor ilişkiye girmeye onda da şaşırılacak bir durum yok.. Hiçbirini de uygun bulmuyorum hepsi oluyor diye çevremizde diye normal mi karşılayalım..18 yaşında bir kızımızın üniversite öğrencisi olması lazım evli görürsem ona da şaşırırım ve şaşırıyorum üzülüyorum..
Normal karşılamakla şaşırmak çok alakasız şeyler, neyse

Evet canım farkındayım.. 18 yaşında da evli çocuklu kızlarımız var maalesef hepsini biliyorum ama bunların gerçek olması benim bu durumu normal karşılaşmam gerektiğini düşündürmüyor bana.. Ben normal karşılayamıyorum.. 27 yaşındayım ve bazen bana bile evlilik zor geliyor.. Ben evlenme yaşının 24 - 25 ten başlama taraftarıyım ama kimse bana sormuyor tabiki :) 22 yaşında bir kızımız üniversite öğrencisi olmalı evli 2 çocuk annesi değil.. Bana göre tabi keşke öyle olsa..
Canim 22 de normal sartlarda universite bitiyor. Senin dedigin yuksek lisanstir😂 takılıyorum yanlis anlama sakin ama gercekte öyle ben 22 de uniden mezun olmuş issiz issiz geziniyordum. Tamda senin dedigin gibi 25 te evlendim😚

benim de ilişki sonrası hep gecikme oldu normalde hep 30. günde olmama rağmen. o ay kullandığın ilaç, stres, ani duygular, hava değişimi her şey etkiler. yumurtalama dönemine denk gelcek de hamile kalcaksın falan zor yani. bir şey olmamıştır strestendir. hazır adaçayı ay, günde 3 kez iç, 3. gün reglsin merak etme.
tarlusal aldim geven ay antiniyotik falan ixtim dis agrim yuzunden cok stres yapiyorum midem bulaniyor korkuyorum genelim belirtiside hemen olmazmis ama cok korktum test fslan ayptirdim

Evet canım farkındayım.. 18 yaşında da evli çocuklu kızlarımız var maalesef hepsini biliyorum ama bunların gerçek olması benim bu durumu normal karşılaşmam gerektiğini düşündürmüyor bana.. Ben normal karşılayamıyorum.. 27 yaşındayım ve bazen bana bile evlilik zor geliyor.. Ben evlenme yaşının 24 - 25 ten başlama taraftarıyım ama kimse bana sormuyor tabiki :) 22 yaşında bir kızımız üniversite öğrencisi olmalı evli 2 çocuk annesi değil.. Bana göre tabi keşke öyle olsa..
Keşke olsa ama malesef küçüklükten beri dayatıldı bize evlenme merakı. 23 yaşıma gireceğim benden küçük tüm kuzenlerim nişanlı bazen buruluyorum ayakkabılarının altına adımı falan yazdıklarında :kızgın:

Canim 22 de normal sartlarda universite bitiyor. Senin dedigin yuksek lisanstir😂 takılıyorum yanlis anlama sakin ama gercekte öyle ben 22 de uniden mezun olmuş issiz issiz geziniyordum. Tamda senin dedigin gibi 25 te evlendim😚
Bende 22 yaşımda mezun oldum üniversiteden sınıf arkadaşımla evliyim şuan ama herkes de hemen üniversite kazanamıyor bizim gibi.. Bugün düzgün bir okul okuyayım desen ilk girişte kazanan kaç kişi var ki:) ayrıca yani okul değil ki tek sorun yaş küçük kayınvalidesiymiş görümcesiymiş akrabalarmş e bi de hemen çocuk olsa zor yani.. Bu benim fikrim tabiki kimseyi bağlamaz da 22 yaşındaki halimi düşünce çok yıllar geçmiş olmamasına rağmen inan oturup utanıyorum bazı şeylere ki ben bunu nasıl yapmışım diye :) benim demek istediğim bunlardı canım.. Ama herkes savunucu oldu Türkiye de böyle falan 18 yaşında evlen var falan.. Burda herkes fikrini söylüyor canım bu da benim fikrim alla alla yaa :))

Bende 22 yaşımda mezun oldum üniversiteden sınıf arkadaşımla evliyim şuan ama herkes de hemen üniversite kazanamıyor bizim gibi.. Bugün düzgün bir okul okuyayım desen ilk girişte kazanan kaç kişi var ki:) ayrıca yani okul değil ki tek sorun yaş küçük kayınvalidesiymiş görümcesiymiş akrabalarmş e bi de hemen çocuk olsa zor yani.. Bu benim fikrim tabiki kimseyi bağlamaz da 22 yaşındaki halimi düşünce çok yıllar geçmiş olmamasına rağmen inan oturup utanıyorum bazı şeylere ki ben bunu nasıl yapmışım diye :) benim demek istediğim bunlardı canım.. Ama herkes savunucu oldu Türkiye de böyle falan 18 yaşında evlen var falan.. Burda herkes fikrini söylüyor canım bu da benim fikrim alla alla yaa :))
Aynen öyle, erken yasta evlenmek eskiden varmis. Annem 25 yasinda 3. Çocuğu dogurmus (beni)😂 en azindan belli bir egitim alip, meslek sahibi olup daha akli başında hayata evlilige atilmak iyi oluyor. 18 yaşından 1 gün alinca ben büyüdüm artik resitim diye geziyor ufakliklar. Bu dedigi bile çocukça farkında degil. Tabi yine de herkesin kendi hayati tercihi, tecrübe etmeden bazi seyler olmuyor😊

bugun aldım peki bir sey sorucam iliksiye girmeden once reglime 2 gun vardi bu arada

canım sıkıntı yok tarlusala kadar gitmişsin, reglden hemen önce ilişkiye girmek de geciktirir. sen merak etme olursun. bu arada eğer ilişkiden sonra kaçtı mı diye şüphelenirseniz bir dahakine ertesi gün hapı al, en azından daha kesin olur

onbir agustosta nisanlimla birlikte olduk ama korunarak boşaldı ama gördüm prezervatifin icindeydi çıkarınca baktım reglimden 2 gun once olduk ilişkimiz ama hala regl olamadim cok korkuyorum günlerdir strws yapıyorum4 gündür falsn kasik ağrım var ve bugun midem bulandı korktugum icin herhalde 2 gun once erken gebwlik testi yaptim cikmadi bugunde kanda test yaptırdım negatifti regl gunu gecince test sonuc verirmis günüm geçti ama tek sorun reglden 2 gun once ilişkiye girmem o yüzden korktum hala regl olamadim yardımcı olur musunuz daaha 8 gun oldu sanırım
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32]

onbir agustosta nisanlimla birlikte olduk ama korunarak boşaldı ama gördüm prezervatifin icindeydi çıkarınca baktım reglimden 2 gun once olduk ilişkimiz ama hala regl olamadim cok korkuyorum günlerdir strws yapıyorum4 gündür falsn kasik ağrım var ve bugun midem bulandı korktugum icin herhalde 2 gun once erken gebwlik testi yaptim cikmadi bugunde kanda test yaptırdım negatifti regl gunu gecince test sonuc verirmis günüm geçti ama tek sorun reglden 2 gun once ilişkiye girmem o yüzden korktum hala regl olamadim yardımcı olur musunuz daaha 8 gun oldu sanırım

Lütfen yanlış anlama ama her seviştiğinde yeni bir üyelik alıp gelip endişelerini yazacak mısın?

Ya sevişme, ya da sal gitsin ....

Back