herkesw iyi gunler sorum olcakti

6-7 gün geciktiği bile oldu yani

Konu sahibi eski türk filmlerini çok izlemiş herhalde
Orda da akşam yatıp sabah hamile olduğunu mide bulantısından anlıyorlar

Normal karşılamakla şaşırmak çok alakasız şeyler, neyse

Canim 22 de normal sartlarda universite bitiyor. Senin dedigin yuksek lisanstir takılıyorum yanlis anlama sakin ama gercekte öyle ben 22 de uniden mezun olmuş issiz issiz geziniyordum. Tamda senin dedigin gibi 25 te evlendim

tarlusal aldim geven ay antiniyotik falan ixtim dis agrim yuzunden cok stres yapiyorum midem bulaniyor korkuyorum genelim belirtiside hemen olmazmis ama cok korktum test fslan ayptirdim

Keşke olsa ama malesef küçüklükten beri dayatıldı bize evlenme merakı. 23 yaşıma gireceğim benden küçük tüm kuzenlerim nişanlı bazen buruluyorum ayakkabılarının altına adımı falan yazdıklarında

Canim 22 de normal sartlarda universite bitiyor. Senin dedigin yuksek lisanstir takılıyorum yanlis anlama sakin ama gercekte öyle ben 22 de uniden mezun olmuş issiz issiz geziniyordum. Tamda senin dedigin gibi 25 te evlendim
Bende 22 yaşımda mezun oldum üniversiteden sınıf arkadaşımla evliyim şuan ama herkes de hemen üniversite kazanamıyor bizim gibi.. Bugün düzgün bir okul okuyayım desen ilk girişte kazanan kaç kişi var ki:) ayrıca yani okul değil ki tek sorun yaş küçük kayınvalidesiymiş görümcesiymiş akrabalarmş e bi de hemen çocuk olsa zor yani.. Bu benim fikrim tabiki kimseyi bağlamaz da 22 yaşındaki halimi düşünce çok yıllar geçmiş olmamasına rağmen inan oturup utanıyorum bazı şeylere ki ben bunu nasıl yapmışım diye :) benim demek istediğim bunlardı canım.. Ama herkes savunucu oldu Türkiye de böyle falan 18 yaşında evlen var falan.. Burda herkes fikrini söylüyor canım bu da benim fikrim alla alla yaa :))

Aynen öyle, erken yasta evlenmek eskiden varmis. Annem 25 yasinda 3. Çocuğu dogurmus (beni) en azindan belli bir egitim alip, meslek sahibi olup daha akli başında hayata evlilige atilmak iyi oluyor. 18 yaşından 1 gün alinca ben büyüdüm artik resitim diye geziyor ufakliklar. Bu dedigi bile çocukça farkında degil. Tabi yine de herkesin kendi hayati tercihi, tecrübe etmeden bazi seyler olmuyor

bugun aldım peki bir sey sorucam iliksiye girmeden once reglime 2 gun vardi bu arada

canım sıkıntı yok tarlusala kadar gitmişsin, reglden hemen önce ilişkiye girmek de geciktirir. sen merak etme olursun. bu arada eğer ilişkiden sonra kaçtı mı diye şüphelenirseniz bir dahakine ertesi gün hapı al, en azından daha kesin olur

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32]

Lütfen yanlış anlama ama her seviştiğinde yeni bir üyelik alıp gelip endişelerini yazacak mısın?

Ya sevişme, ya da sal gitsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…